valla bende şimdi içimden onu geçiriyordum,geçen ay kendimde değişiklikler hissediyordum psikolojikmiş herhalde.bu ay nedense hiç bir şey hissetmiyorum.benim adet olacağım zaman da hiç bir belirtim olmaz sadece aşırı sinirli ve çok duygusallık başlar 1 hafta öncesinden bu ay o da yok...anlamadım bende valla hiç...Tek bişey seziyor gibiyim ama tam olarak konduramıyorum yinede biraz fazla acıkıyorum bu ara nedense resmen kıyılıyor midem bir de çok sık idrara çıkmaya başladım şu 1 haftadır...afedersiniz ama wcye girdiğimde bitmiyor sanki dakikalarca çıkamıyorum sürekli wcdeykende geliyor yani...idrar yolları sorunumu yoksa bebiş mi bilemiyorum :S seninde böyle bir şeyin varmı??
mrb arkadaşım bende ilk kez bugün kadınlar kulubüne katılabildim ilk sana yazıyorum:)))bende senn gibi hamileliği çok istiyorm 1.5 yıllık evlıyım artık zamanı diyorum ama arkadaşlar öyle hemen isteynce pat diye olmaz diyorlar bende aceleceym umarm rabbim isteyen herkese nasip eder buradan olnca paylaşalım ok?:)))))))
merhabaaa bende bebek isteyen 5 aylık evli bir bayanım ama eşim şuan borçlarımız bitsin
haziranda inşallah nasip eder allah diyor şuan korunuyoruz bende diorum ki belki kaza olurda
hamile kalırım
dilerim en yakın zamanda rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin
hayırlı günler
git canım ihmal etme başka bi sorunda olabilir Allh korusun.
selam kızlarbende gecen ay üye oldum 2,5 yıllık evliyim gecen ay cocuk için karar verdik ve çalışmalara başladık. henüz kimseye birşey söylemiyorum ama bir şekildede paylaşma ihtiyacı duydum ve burda sizlerle paylaşmak istedim. sat'ım 23 şubat yani 7-8 gün kaldı aslında bu aydan pekte umutlu değilim ama rabbim isterse her şekilde nasip eder.belirti diye nitelendirdiğim bazı şeyler var ama kendı kendımıde yanıltıyor olabilirim .. özellikle sık idrara çıkma bel ağrısı ve kasıklarda özellıkle aksam ve gece vakti birden batmalar oluyor (daha önce hiç olmamıstı) ama göğüs hassasiyeti veya büyüme tarzı belirtiler yok gibi.. bakalım heyecanla bat'ımı bekliyorum.. Allah anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kızlar ben de hamilelik bekleyenler kervanındayım 6 aydır. Ama bu ay nedense umudum arttı. Adetim 2 gün gecikti. Normalde her ay düzenli adet olurum. Bugün sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Ama açıkçası çok güvenemedim teste. Yarın doktora gitcem. Umarım müjdeli haberi burda paylaşırım sizlerle...
herkese günaydın
slm canım inşallah o haberi sabırsızlıkla bekliyorum:)))
38s varmı sende bir gelişme regl filan... umarım olmamışsındır...
mrb canım yok bugünde olmadım :)))
ayyy hadi bakalım inş hamilesindir:)
inşallah ya:))))) yarın ki test inşallah pozitif olur ya
bence pozitif olucak evdemi yapacaksın hasteney flanmı gtceksin?
nerdeeeee o günlerrrrr:))))) önce evde yaparım pazartesi de sonuca göre sağlık ocağında kan weririm
gizem0823 kaç yaşındasın bi de sen ne ameliyatı geçirdin sormayı unutmuşum da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?