ozamn şle yazayım msjını aldım memnun oldum tatlımDD
sen çalışıyosun sanırım ne iş yapıyosun
eet canım pazarama uzmanıyım fianansal danışmanlık yapıorum...
anladım canım sonra görüşürüz şimdi çıkmam gerekiyor öpüyorum
slm canım hoş geldin inş hamilesindiro göğüs ağrısı bende de yok bu ay senin ki gibi kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı filan oldu bende bu ay. hakkımızda hayırlısı olsun hiç çekinmeden duygularını paylaşabilirsin
İnşallah canım ya. Yarın haberi paylaşmayı umuyorum sizlerle. Tabi sizlerden de mutlu haberler duymak ümidiyle :)))
merhaba umarım hamilesindir:)))
inş canım seninde mutlu haberlerini bekliyoruz sanırım test yapıcakmışsın inş ikinci kıpkırmızı çizgiyi hemencecik görüverirsinbizede haber ver merak ederiz canım. bende gebelik testlerini aldım doldurdum dolaba yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha şimdiden varsada çıkmaz diye
sulem gittim doktora, adetimin günü geçeli 2 gün oldu. Ultrasonla baktı küçük kese benzeri birşey görüyorum %90 hamilesin dedi. Bir de kana bakalım dedi B- hcg 13,64 çıktı. Şu an hamile görünüyosun ama Kimyasal gebelik de olabilir. bebek birkaç güne kadar rahime tutunabilir de dedi. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır eğer yükselirse hamilesin yükselmezse adetinle atarsın zaten dedi. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ayrıca ara ara karnıma ve kasıklarıma çok kısa süreli ağrı giriyo ve sanki içimde bişey kıpır kıpır ediyor gibi zaman zaman kasıklarımda seyirmeler oluyo. Ona da bi anlam veremedim. Ayrıca sık sık da tuvalete gider oldum. Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Size kesin haberi vermeyi çok isterdim.
sulem gittim doktora, adetimin günü geçeli 2 gün oldu. Ultrasonla baktı küçük kese benzeri birşey görüyorum %90 hamilesin dedi. Bir de kana bakalım dedi B- hcg 13,64 çıktı. Şu an hamile görünüyosun ama Kimyasal gebelik de olabilir. bebek birkaç güne kadar rahime tutunabilir de dedi. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır eğer yükselirse hamilesin yükselmezse adetinle atarsın zaten dedi. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ayrıca ara ara karnıma ve kasıklarıma çok kısa süreli ağrı giriyo ve sanki içimde bişey kıpır kıpır ediyor gibi zaman zaman kasıklarımda seyirmeler oluyo. Ona da bi anlam veremedim. Ayrıca sık sık da tuvalete gider oldum. Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Size kesin haberi vermeyi çok isterdim.
hiç olumsuz düşünme canım şu birkaç günü olumlu düşünerek ve kendini yormadan dinlenerek geçir. bebişin sana sıkı sıkı tutuncak ve göbişinde büyücek Allah'ın izniyle.. bol bol dua et canım..
sanırım bu ayda adet olacağım
3 gündür kahve lekelenmem oluyor arkası kırmızı kart!
İnşallah canım umarım bebişim beni bırakmaz. Bu arada lütfen benden dualarınızı esirgemeyin((
mrb lekelenmen dewam ediyor mu?
evet devam ediyor günde 1 ya da 2 defa oluyor
ama ben kendimi adet olmaya hazırladım daha önce de çok böyle oldu
peki neden her adet öncesinde kahverengi lekelenmen oluyor sorun ne biliyo musun?
Aslında pek çok neden var
adet düzensizliği
Pko var troit sorunu var
En son rahim filmimde rahimde şekil bozukluğu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?