Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen çalışıyosun sanırım ne iş yapıyosun

sanırım bu ayda adet olacağım
3 gündür kahve lekelenmem oluyor arkası kırmızı kart!

kızlar bugün dr a gittim.hemde pembe renkte akıntı geldl hatta kırmızı.birazda ağrım vardı.bugün adetin 28. günü.2 hafta önce bugün 11 mm di bugünde dr demesinmi 14 mm diye ...
2 haftada hiçmi büyümemiş acaba kızlar yaa bide dr dediki öbürü çatlamıştır belki bu başkadır dedi.bide yumurtlama döneminde leke olan varmı acaba..offf kafayı yiyecem

inş canım seninde mutlu haberlerini bekliyoruz sanırım test yapıcakmışsın inş ikinci kıpkırmızı çizgiyi hemencecik görüverirsin bizede haber ver merak ederiz canım. bende gebelik testlerini aldım doldurdum dolaba yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha şimdiden varsada çıkmaz diye

merhaba umarım hamilesindir:)))

sulem gittim doktora, adetimin günü geçeli 2 gün oldu. Ultrasonla baktı küçük kese benzeri birşey görüyorum %90 hamilesin dedi. Bir de kana bakalım dedi B- hcg 13,64 çıktı. Şu an hamile görünüyosun ama Kimyasal gebelik de olabilir. bebek birkaç güne kadar rahime tutunabilir de dedi. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır eğer yükselirse hamilesin yükselmezse adetinle atarsın zaten dedi. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ayrıca ara ara karnıma ve kasıklarıma çok kısa süreli ağrı giriyo ve sanki içimde bişey kıpır kıpır ediyor gibi zaman zaman kasıklarımda seyirmeler oluyo. Ona da bi anlam veremedim. Ayrıca sık sık da tuvalete gider oldum. Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Size kesin haberi vermeyi çok isterdim.

Son düzenleme:

sağol canım inşallah

ay canımm tebrik ederimmm:))

hiç olumsuz düşünme canım şu birkaç günü olumlu düşünerek ve kendini yormadan dinlenerek geçir. bebişin sana sıkı sıkı tutuncak ve göbişinde büyücek Allah'ın izniyle.. bol bol dua et canım..

İnşallah canım umarım bebişim beni bırakmaz. Bu arada lütfen benden dualarınızı esirgemeyin ((

İnşallah canım umarım bebişim beni bırakmaz. Bu arada lütfen benden dualarınızı esirgemeyin ((

Allah kucağına almayı nasip eder inş
valla size bakıp kendimi gördüm bir an çünkü benim de adetimin üzerinden 31 gün geçti 3 gündür lekelenme var
fakat benim adetlerim düzensiz ve adet öncesi kahve akıntım oluyor bazen

evet devam ediyor günde 1 ya da 2 defa oluyor
ama ben kendimi adet olmaya hazırladım daha önce de çok böyle oldu

peki neden her adet öncesinde kahverengi lekelenmen oluyor sorun ne biliyo musun?

peki neden her adet öncesinde kahverengi lekelenmen oluyor sorun ne biliyo musun?

Aslında pek çok neden var
adet düzensizliği
Pko var troit sorunu var
En son rahim filmimde rahimde şekil bozukluğu çıktı

Aslında pek çok neden var
adet düzensizliği
Pko var troit sorunu var
En son rahim filmimde rahimde şekil bozukluğu çıktı

geçmiş olsun bende de pko war ama bi kere kahverengi lekem olmuştu başka da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…