Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte niyetlendik. ama biraz benim tedavi olmam gerekiyordu. doğum kontrol hapına devam ediyorum bu ay. ayrıca folik asit de verdi. bu aydan sonra başlayacağız. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.

Oyy benim pozitif arkadaşım inşallah öyledir de ardından yüzümüz güler:))) bakalım bakalım haktan hayırlısı:)) sen nasılsın gittin mi doktora??

Guzelim benim kan tahlilimi ogrendim bende ondada pozitif cikti :)) hastaneyi aradim oda haftaya randevu verdi iste nasil sabretcem haftaya kadar bilmiyorum :)) ve burdan arkadaslara sormak istiyorum ilk randevuda kalp atisini falan duyarmiyiz acaba ? Nasil geciyo ?

işte niyetlendik. ama biraz benim tedavi olmam gerekiyordu. doğum kontrol hapına devam ediyorum bu ay. ayrıca folik asit de verdi. bu aydan sonra başlayacağız. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.

Haydi hayırlısı bakalım tez zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah allahım:))

Merhaba kızlar butun belirtılerı yasadım ve adetım 3 gun gectı bu sabah esım işe bile gitmedi test yapacagız dıye fakat reglı oldum şuan az ama kesin oldum bu ay yuzde yuz hamileyim diyordum gece ruyamda bile gordum kasık agrısı bas donmesı mıde bulantısı 10. gun önce basladı doktorda rahım kalınlasması var hamıle olabılırsın bekle dedı ama fossss

Maşallah nazar değmesin bundan sonra rahat ol ferah tut içini . Genelde 5. Haftada kese görünür en erken 6. Haftada kalp atışı duyulur ama kişiye göre değişiyor artık bebeğin seninle inşallah korkma

Maşallah nazar değmesin bundan sonra rahat ol ferah tut içini . Genelde 5. Haftada kese görünür en erken 6. Haftada kalp atışı duyulur ama kişiye göre değişiyor artık bebeğin seninle inşallah korkma

Allah sanada yasatsin bu guzel duyguyu canim :) bakalim ne dicekler haftaya :))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bebek düşünüyoruz ama henüz bi sonuç elde edemedik..polikistik over var bende..her ay farklı belirtilerle umutlanıp o negatifi görüp üzülüyorum..çalıştığım için sürekli giremesemde bende sizdenim:)

hoşgeldin :) inşallah en kısa zamanda olur bendede var hap verdi ama kullanmıyorum..ne zamandır deniyosunuz

canım hoş geldin bendede pko var. hiç üzülme ya inşallah bizede hamişlik nasip olur :)

hmmm arada bi bizede mrb de şekerim:)) evet canım maşallah öyle

doğru söylüyosun valla :) maşallah evet inşallah hepimiz oluruz öğrenme zamanımızada az kaldı ama ben hiçbişey hissetmiyorum her zamanki belirtilerim var

doğru söylüyosun valla :) maşallah evet inşallah hepimiz oluruz öğrenme zamanımızada az kaldı ama ben hiçbişey hissetmiyorum her zamanki belirtilerim var

hiç beklenmedik bi anda gelecek heralde bizim bebişler sende de mi pko var canım

hiç beklenmedik bi anda gelecek heralde bizim bebişler sende de mi pko var canım

ya bana pko demedide küçük küçük kistlerin var önemli değil 6 ay doğum kontrol kullan dedi ben bebek istiyorum diye gittim o bana 6 ay hap diyince sinirlendim içmiyorum :)

ya bana pko demedide küçük küçük kistlerin var önemli değil 6 ay doğum kontrol kullan dedi ben bebek istiyorum diye gittim o bana 6 ay hap diyince sinirlendim içmiyorum :)

pko vardır tatlım bana da küçük kist var 6 ay kullan dedi ben bi ay içip bıraktım. adet düzensizliğimde yok zaten şu an korunmuyorum. anlayacağın bekliyorum öyle

aynı durumdayız yani:) inşallah fazla beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…