Hmm anladım canım ama artık başlayın yaa borç harç beklersen hiç bitmiyor etrafımda kaç bebek varsa kısmetiyle birlikte geldi hiç anne babalarını yormadılar:))) ben aksattım doktora gitmedim başta şimdi keşke diyorum.muhakkak başta genel bir kontrol şart.
Oyy benim pozitif arkadaşım inşallah öyledir de ardından yüzümüz güler:))) bakalım bakalım haktan hayırlısı:)) sen nasılsın gittin mi doktora??
Canim insallah hamilesindir. Benimde ayni senin gibi 1 haftadir regle agrisi cektim son 2gun kala batima cok akintim oldu ve pozitif cikti insallah seninkide oyledir :)
işte niyetlendik. ama biraz benim tedavi olmam gerekiyordu. doğum kontrol hapına devam ediyorum bu ay. ayrıca folik asit de verdi. bu aydan sonra başlayacağız. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.
Guzelim benim kan tahlilimi ogrendim bende ondada pozitif cikti :)) hastaneyi aradim oda haftaya randevu verdi iste nasil sabretcem haftaya kadar bilmiyorum :)) ve burdan arkadaslara sormak istiyorum ilk randevuda kalp atisini falan duyarmiyiz acaba ? Nasil geciyo ?
Maşallah nazar değmesin bundan sonra rahat ol ferah tut içini . Genelde 5. Haftada kese görünür en erken 6. Haftada kalp atışı duyulur ama kişiye göre değişiyor artık bebeğin seninle inşallah korkma
Allah sanada yasatsin bu guzel duyguyu canim :) bakalim ne dicekler haftaya :))
kızlar yaşlarınızı yazar mısınız?????
29 yaşındayım canım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bebek düşünüyoruz ama henüz bi sonuç elde edemedik..polikistik over var bende..her ay farklı belirtilerle umutlanıp o negatifi görüp üzülüyorum..çalıştığım için sürekli giremesemde bende sizdenim:)
tamam tatlım nasılsın nerdesin sen ya hiç girmiyosun:)
giriyorum aslnda canım ya okuyorum genelde :) seviniyorum bisürü olmuş hamileler :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bebek düşünüyoruz ama henüz bi sonuç elde edemedik..polikistik over var bende..her ay farklı belirtilerle umutlanıp o negatifi görüp üzülüyorum..çalıştığım için sürekli giremesemde bende sizdenim:)
hmmm arada bi bizede mrb de şekerim:)) evet canım maşallah öyle
doğru söylüyosun valla :) maşallah evet inşallah hepimiz oluruz öğrenme zamanımızada az kaldı ama ben hiçbişey hissetmiyorum her zamanki belirtilerim var
hiç beklenmedik bi anda gelecek heralde bizim bebişlersende de mi pko var canım
ya bana pko demedide küçük küçük kistlerin var önemli değil 6 ay doğum kontrol kullan dedi ben bebek istiyorum diye gittim o bana 6 ay hap diyince sinirlendim içmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?