- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
kızlar ben kafayı yicem yaa
dün değil ondan önceki gece 4.30dan 6ya kadar uyanıktım ve zangır zangır titredim yatakta korkudan
bizim alt katta çok hoş iş yapmadığını duyduğum bi kadın ve dostu varmış :S
adam gece geldi kadının kapısını yumrukladı tekmeledi kapıyı kırmaya çalıştı ne küfürler etti duyunca inanamadım..
polis geldi adamı aldı gitti yarım saat sonra belki dha kısa bi zaman sonra adam tekrar geldi tekrar kapıya dayandı..
tekrar polis geldi adamı götürdü ondan sonra ses kesildi..
ama ben hala çok korkuyorum yaa
yarın bebek olunca napcam ben bu apartmanda
eşin yok muydu evde canım? böyle dangalaklar yüzünden korkma, zararları kendilerine olur inş.
slm kızlar gününüz aydın olsun bu bıçak makas meselesini bilen varmı ? Bide yapıldıysa tutan varmı ?
selam canım hoşgeldin..ne o bıçak makas ya :S
maşallah canım..
zaten önce eşim duymuş sesleri oda tedirgin olmuş yataktan kalkarken ben uyandım..
eşimde olsa çok korktum..
günaydın kızlaaaar ben geldim
nasılsınız bakalım
buarada aylardır çalışıyoruz ama hala gidip folikasit almış değilim bende :S
buarada ben hala beklemedeyim lavobaya korka korka gidiyorum bazen ya :)
güzel birşeyler çıkar bu beklemelerimin altından inşaAllah
hb cnm hamile kadının haberi olmadan oturabilecegi koltukların altına birine makas birine bıçak koyuyolarmıs eger bıcagın oldugu yere oturursa erkek makasın oldugu yere oturursa kız oluomus genelde tutuo diolar deneyen varmı diye sordum
Kız benmki simdiden 17 cm düşün doğuma kadar ne olacak ki buşaşırdım doktormu yanlıs ölçtü acep :26:
kızlar ben kafayı yicem yaa
dün değil ondan önceki gece 4.30dan 6ya kadar uyanıktım ve zangır zangır titredim yatakta korkudan
bizim alt katta çok hoş iş yapmadığını duyduğum bi kadın ve dostu varmış :S
adam gece geldi kadının kapısını yumrukladı tekmeledi kapıyı kırmaya çalıştı ne küfürler etti duyunca inanamadım..
polis geldi adamı aldı gitti yarım saat sonra belki dha kısa bi zaman sonra adam tekrar geldi tekrar kapıya dayandı..
tekrar polis geldi adamı götürdü ondan sonra ses kesildi..
ama ben hala çok korkuyorum yaa
yarın bebek olunca napcam ben bu apartmanda
gecenin bir yarısı hayvan gibi kapıya dayanırsa korkulur tabi, Allah korusun böylelerinden, Allah bilir sarhoşmuydu neydi.. bol bol ayetel kursi oku sinemcim, çok iyi gelir korkularına
hımm valla bizde aileler dışında kimse bilmediği için bizde öyle bişey olmadı :)
olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah..
Ay canim. Benim yacanim size aitmi yoksa kirami ?
Kiraysa ona verdigin kiranin es degerini belki
Baska bie semtte bulursun ben bile tirsdim okurken
En yakin zamanda hatta en kisa zsmanda canim
Esinle konus halledin biran once cok optum canim benim
Evet kizlar var o bicak makas işi :) biz denerdik hep tutardi :)
sinemcim yeni okudum canım
korkmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum
bizim mahallede bazen bağırış çağırış oluyor da
korkarark uyanıyorum
alt katında olunca bide tabi ..
çok üzüldüm canım yaa eşin ne diyor ..
belki taşınırsınız sen doğum yapmadan
cnm şöyle bi çelişki var benim kasıklarım sol taraftan batıo ama bu batma bebek hareketimi yoksa rahim büyümesimi bilmiorum yani eger bebek sol taraftaysa kız olma ihtimali yüksek ama ben bıçağa oturdum nasıl olcak
daha hiç konuşmaya fırsatımız olmadı canım valla bilmiyorum ne yaparız..bende isterim doğumdan önce taşınmayı ama nasıl olur önümüz kış :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?