Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim stres yapma hersey olacagına varır destin gayet iyi bizimki 15450 cıkmıstı keseyi gördü asagıda olsadadegerin gayet normal yarın ins güzel haberler verirsin.

ayy canım inşallahhhhhhh sen böyle söyleyince nasıl panik oldum :)))inşallah yrn cok guzel haberler ile dönerim amin :)
sen nasıl oldun dinleniyosun değilmi vrmı lekelenme yada agrı falan cok yorma kendını folikasit alı düzenli ilaçları aksatma

ahh kuzum ahhh deşme yaramı
kardeşim kadr yakın olan 2kişi vardı ikiside evlendi ve Ankara'da değiller..
komşu desen hepsinin yaşı benden büyük

ben genç bulamayınca yaşlı teyzelerle konuşurdum beraber ben dantel onlar örgü örerlerdionlarla konuş bak geçende biri geldi yanıma boş ver çocuğu ne yapacan çalışıyon tadını çıkar sonra niye doğurdum bunları dersin dedi kendimi yaşlı onları genç sandımbunlar bizden daha hayat dolu umurlarında değil bi şey.düşürürsen düşür acelen ne dedi banaçok fenaaaalar çoooooooooooooookkkkkkkkkkk

canım benim panik olma benim basıma geleni allah kimseye göstermesin.benim doktırdanda kaynaklandı iyi bi doktor bulmak zor inş yarın gidecegin doktor iyi olur.dinlenemeye calışıyorum yatmaya alışmamısım nasıl yatak batıyor lekelenme agrı yok şükür valla 10 dk ayaktaysam 5 dk uzanıyorum kan degerin iyi ama görünür bebeişin bence

seninkilerde alemmiş yaaa :)
haklısın aslında bizlerden daha enerjikler :)

ya ne yazıkki engellediler..

sizlerden uzak kalıcam sadece akşamları bakıcam shıbetlerinizeee
yoksa ben şimdiye dalardım oraya

aman bee akşamda biz giremiyoruz çok fazlaa
neysem buradan idare edecez artıkınnn

arkadaşlar buschy nerde ?gördünüzmü hiç bugünlerde

canım buschy memlekete taşındı henüz interneti yok..önümüzdeki ay burada olur ama:)

amiiiiiinnnn

o yüzden düğün fotonuzda merdivende alt basamaktasın
bizi merdivene koysalar eşimi alta koyarlardı az boylarımız eşitlensin diyee

eveeeett :)
ayakta topuklu bide saç topuz olunca mecburen :)
eşinin boyu normalden çok mu uzun yahu :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…