günaydın canım tabiki de kapımız herkese açıkGünaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
hayırlı cumalar canım amiiiiinhayırlı cumalar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...amin.
günaydınn cnım nasıl gidiyo hamilelik :)
Günaydın arkadaşlar
Bende 3 aylık evliyim bebek düşünmeye başladık, iki hafta önce muayene oldum pko'm olduğunu öğrendim, ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden hiç stres yapmadım, adetim düzenli oluyor çünkü, bu ay 4 gün gecikti amagebelik testini yapsam sonuç hemen çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemem gerekir, işte çok yoğun olduğum için izin alamıyorum şu aralar.
Günaydın arkadaşlar
Bende 3 aylık evliyim bebek düşünmeye başladık, iki hafta önce muayene oldum pko'm olduğunu öğrendim, ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden hiç stres yapmadım, adetim düzenli oluyor çünkü, bu ay 4 gün gecikti amagebelik testini yapsam sonuç hemen çıkar mı yoksa biraz daha mı beklemem gerekir, işte çok yoğun olduğum için izin alamıyorum şu aralar.
Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
bizde patron falan yok başımızda bilgi işlem denen bir bela varrrGünaydın hanimlsr
Isyancim bu patrinlarda cok fena ya bizinde ozel hersey engelli telden giriyorum benbilmiyonu biliyo heryerde camera var gormuyi mu goruyo ama bisicik diyemiyo cunku zor bulur benim gibisini kendide dedi hamile kaldigimda cok uzulmustu boraz daha bekleseydin ben nerden bulcam senin gibi eleman demisti pek bi icten demis galiba bekliyoruz ola kocama oluyor internet paketim bitince gunluk aliyorum paralari direk faturaya aktar askim diyo
Günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar nasılsınız ??
günaydın canım tabiki de kapımız herkese açıkhoşgeldin aramıza..
hayırlı cumalar canım amiiiiin
günaydın canımmm iyi gidiyo bir sıkıntım yok çok şükür.. senin nasıl gidiyo aramızda 2 gün var
benide aranıza alırmısınz bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bu ay serephone başladık umarım ollur bu yolla olan var mı
günaydın kızlar nasılsınız ??
Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah
sinemcim günaydın nasılsın canım hafifledi mi bulantılar biraz:44:günaydınn canım..hoşgeldin aramıza
sinemcim günaydın nasılsın canım hafifledi mi bulantılar biraz:44:
yaa iş yerinde mi engellendiii bende bu kız nerede kaldı diomkuzum iyitim sen nasılsın..face engellendi uzak kaldım sizdenn
ben de henüz bulantı yok ama zaten bulantı 6. haftadan itibaren başlarmış..yaklaşıyor yani yandık ki ne yandık :))eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
seninki susam tanesi kadar olmuşşş :) maşallahhh
Günaydınn..hayırlı cumalarr hatunlarr..nasılsınız bakıyım
şu topuklulara bi ben alışamıyom varya..kaç tane aldım henüz 1-2 saatten başka giyinilmiş değiller, çok özeniyom size nasıl gün boyu duruyosunuz
yaa iş yerinde mi engellendiii bende bu kız nerede kaldı diom
ben de henüz bulantı yok ama zaten bulantı 6. haftadan itibaren başlarmış..yaklaşıyor yani yandık ki ne yandık :))
vallahi ben doktor için acele etmiyorum 16sına randevu aldım inşallah kalp atışını da duyarım diye biraz ertelemek istedim.
kan tahlili de hiç yaptırmadım inan değerler hakkında en ufak bi fikrim bile yok
günaydın canım çok iyiyim Allaha şükür..
evet teyzesiii kocaman oldu benim bebekimmm :) seninki de baya büyümüş yaaa
biz iyiyiz senin mercimek nasıl bakimteyzeleri yesin onu
bu sene mart ayına kadar gidiyodum canım..sabah gdip akşam beraber dönüyoduk..mart ayında kum dökmeye başladım sancılı bi şekilde sonra hamile kaldım gelme dediler dükkan soğuk oluyo haliyle..sonra annemde kaldım 1 ay boyunca (annem ameliyat olmuştu)
sonra ben bebeği kaybettim kürtaj oldum annemde kaldım tatile git gel ramazanda tekrar kum döktüm sonrasında yine hamile kaldım ve gitmiyorum..kendimi iyi hissettiğim akşamlar dükkana gidiyorum ama hamilelk daha çok yeni ve öncekinden dolayı korkularım var :S
anlayacağın benm her taraftan işler karışık canm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?