Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
günaydın canım tabiki de kapımız herkese açık hoşgeldin aramıza..

hayırlı cumalar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...amin.
hayırlı cumalar canım amiiiiin

günaydınn cnım nasıl gidiyo hamilelik :)

günaydın canımmm iyi gidiyo bir sıkıntım yok çok şükür.. senin nasıl gidiyo aramızda 2 gün var

Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah

günaydın canımm hoşgeldin aramıza
adetin hep düzenliyse bence bi idrar testi al dene derim

canım 4gün gectiyse eğer cıkma ihtimali yüksek yapabilirsin :)

Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur

hoşgeldinn canım...kaç yllık evlisin kuzum..korundunuzmı daha önce :44::44:

bizde patron falan yok başımızda bilgi işlem denen bir bela varrr

canım tabiki yap...ama daha öncede gecikmen oluosa biraz daha bekle..

günaydın kızlar nasılsınız ??

kuzum iyitim sen nasılsın..face engellendi uzak kaldım sizdenn

eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)

Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah

şu topuklulara bi ben alışamıyom varya.. kaç tane aldım henüz 1-2 saatten başka giyinilmiş değiller, çok özeniyom size nasıl gün boyu duruyosunuz

kuzum iyitim sen nasılsın..face engellendi uzak kaldım sizdenn
yaa iş yerinde mi engellendiii bende bu kız nerede kaldı diom

ben de henüz bulantı yok ama zaten bulantı 6. haftadan itibaren başlarmış..yaklaşıyor yani yandık ki ne yandık :))
vallahi ben doktor için acele etmiyorum 16sına randevu aldım inşallah kalp atışını da duyarım diye biraz ertelemek istedim.
kan tahlili de hiç yaptırmadım inan değerler hakkında en ufak bi fikrim bile yok

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
seninki susam tanesi kadar olmuşşş :) maşallahhh

günaydın canım çok iyiyim Allaha şükür..
evet teyzesiii kocaman oldu benim bebekimmm :) seninki de baya büyümüş yaaa

şu topuklulara bi ben alışamıyom varya.. kaç tane aldım henüz 1-2 saatten başka giyinilmiş değiller, çok özeniyom size nasıl gün boyu duruyosunuz

yalnız değilsin canım benimde çok başarılı olduğum söylenemez..yürümede sıkıntı yok ama kendimi çok tuhaf hissediyorum :S

evet bizimki biraz daha büyük :)
maşallah onlara maşallah :)

Seni anlıyorum ilk düşükten sonra haliyle endişelisin.Canm rahat ol hep çıkmak sakıncalı olur bazen arada komşu ya da arkadaş ziyareti yap ya da onlar gelsin.sen çıkmasan bile farklı insan yüzü görmek iyi geliyor.onlar gelmezler senin davet etmen lazım konuştuğun bir dostun olmalı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…