Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minyon deyince aklıma geldi..babamın kuzeninin kızı evlendi...kız yaklaşık 160 ancadır..oğlan ise 180 i rahat geçer ve baua kilolu...kız desen incecik çıtı pıtı..
nikahtan çıktık..kadınlar kendi aralarınd akonuşuyor..bu gece gelinin pestili çıkacak yazık diye...çok güldüm ya düşündüm hal verdimmm

neyse kızlar aeo göbişleriniz boş kalmasın.Değerleriniz katlanıp tavan yapsın.suyunuz eksilmesin.hcg alsın başını gitsin.sütünüz çok neşeniz bol olsun

ayy ayya ne güzelll bir dilektiiirrrr bu...yavrummm benimmm seni yerimmmmmmmmmmmm

Redcim ben kendim rahat rahat kullanamıyorum benim esim piskopatmidir nedir hamileysen ya biri gelip vurursa ya sen bi yere carparsan ya cocuj duserse modunda yanimdaykende beti benzi atiyor ya valla arabadan soguttu beni ki benim sifir kazam var onun iki

zaten erkeklerde kadınlara güvenmeme hali bir başka oluyor.. benim eşimin de 2-3 kazası var benim hiç yok senin gibi..ama sabah araba bana lazım olacaksa kolay bir yere parkederdi ben çıkaramam diye..ben de kızardım sen ne sanıyorsun beni derdim :))
şimdi arabamız yokta tartışmamız azaldı baya

Ne siz bensiz facebooklardasiniz oyle mi kustum oynamiyorum

canım 4gün gectiyse eğer cıkma ihtimali yüksek yapabilirsin :)

Ben 3 senelik evliyim. Hazirandan beri dkontrol hapını bıraktım ama 2 adette de gecikmeler oldu, duzenim tam oturmadı. İlac kullanmadan önce hic sıkıntım yoktu, düzenliydi döngüm.. Geçen ay hormon testlerim ve muaynem yapıldı, bi sorun yok dedi doktor. Daha beklemem lazım biliyorum ama bana önericeğiniz bi yol haritası varmıdır..

canım ben de mayıs ayında d.kontrol habını bıraktım.. ilk ay gecikme oldu sonra düzene girdi yavaş yavaş..2. ve 3. ayda kanamam çok fazla oldu.. 5. adetimi görmedim hamile kaldım..her şeyin normalse 1 yıl içinde olacak demektir..

canım bende 10 ay doğum kontrol hağı kullandım benimde ilk ay geç geldi..3 aydan sonra tam oturdu...1 yılı geçgin kullananlarda 6 aya kadar koruma sağlayabiliyormuş ama bazıları ilk ayda hamile kalabiliyor..tamamen bünyeye bağlı..
sen şimdi gün aşırı çalışma yap tatlım..hormonlarında normalse çok beklemezsin inşş

ben geldim :) isyancım mahsur kalmışsın oralarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…