heheeheehehe bulansa dert bulanmasa derteveeeett :) ama bu seferde sanki hamile değilmişim gibi geliyo
yalnız değilsin canım benimde çok başarılı olduğum söylenemez..yürümede sıkıntı yok ama kendimi çok tuhaf hissediyorum :S
Seni anlıyorum ilk düşükten sonra haliyle endişelisin.Canm rahat ol hep çıkmak sakıncalı olur bazen arada komşu ya da arkadaş ziyareti yap ya da onlar gelsin.sen çıkmasan bile farklı insan yüzü görmek iyi geliyor.onlar gelmezler senin davet etmen lazım konuştuğun bir dostun olmalı canm
2 gr olmuş nice nice 2 kg lere maşallah yeğenimeevet bizimki biraz daha büyük :)
maşallah onlara maşallah :)
heheeheehehe bulansa dert bulanmasa dertaman geçsin de sen öyle hisset boşwer benimki canı sağolsun hiç unutturmuyor
benide aranıza alırmısınz bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bu ay serephone başladık umarım ollur bu yolla olan var mı
aynen, ukalaymışım gibi hissediyorum bende.. giyenlere yakıştırırım ama kendime değil
Günaydın arkadaslar.. Ben de yeniyim aranızda ama 4-5 aydır yazılanları takip ediyorum.. 3 aydır hamile kalmak istiyorum , beni de aranıza alırsanız bebeğimi sizinle beklemek güzel olur
2 gr olmuş nice nice 2 kg lere maşallah yeğenime
ahh kuzum ahhh deşme yaramı
kardeşim kadr yakın olan 2kişi vardı ikiside evlendi ve Ankara'da değiller..
komşu desen hepsinin yaşı benden büyük
ayyy bende kendimi çok havalı gibii görünüyorum sanıyorum ve utanıyorum :)
gururla giyenlerede imreniyorum yemin ederim :)
Kizlar birazdan toplantiya girecegim uff topuklularda fena vurdu guzel haberler bekliyorum sizden ayrica yeni gelenler hosgeldiniz biran once hamis olursunuz onsallah
keşke burdan birileriyle aynı ilde olsaydın canımben aynı ilde olsam hiç üşenmem gelirdim yanına, çıkardık haftada bi gün, ne güzel olurdu..
eveeett cok az var aramızdaa :)))benim iyi gidiyor ya sadece nedense bulantı başladı hafiften yok yok diye kendimi yedim ama başladı özellikle sabah ilk kalkınca akşam yemkten sonra onun harici iyi gidiyor cumartesi doktorum var heycanla bekliyoruz kah tahlili yaptırdım 27000 lerde cıktı normalmi bilemedim stres yapmıyorum artık ya rabbim büyük :)
yesin teyzesi kuzumuuayy aynen öyle yaa :) seninkini yer teyzesi yer maşallahh
evet yaa bi görsen usg de minnacııkk :) eşim telaş yaptı görünce bak görüyomusun gördünmü falan diye :)
o gururla giyenlerin bi de içlerine bak dışı seni içi beni yakar
ben de giydiğim zaman kendimi çok havalı görüyorum ama eziyet oluyor yeminle
yesin teyzesi kuzumuuinşallah tekrarlamaz bulantılar benim 1hafta bulanmadı ay çok şükür geçti dedim bi da başlamıştı
haklısın valla canım yaa :)
bizim ekim ayında 2tane dğün var topuklu ayakkabı giysem bişey olurmu ki :S
ayyy ben daha usg ye girmedim 10 günüm var çok heyecanlıyım
kalbini duydun mu miniğin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?