Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benimde göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı, adetim olmadı ama olacakmışım gibi ağrım oluyordu, teste göre çok yeni hamile görünüyorum, senin adetin gecikmemiş henüz kan testi yaptırsan belli olur sanırım. şimdiden hayırlı olsun.

cevabın için çok teşekkür ederim.5 günü zor geçiricem :) seni çok tebrik ediyorum sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.

cevabın için çok teşekkür ederim.5 günü zor geçiricem :) seni çok tebrik ediyorum sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.

Amin canım inşallah.
Ben de net sonuç için karın kan testi yaptırıcam, sende bekleme istersen kan testi yaptır kaybedecek bir şey yok nasılsa, umutla beklemektense sonuca göre hareket etmek daha iyidir.

Amin canım inşallah.
Ben de net sonuç için karın kan testi yaptırıcam, sende bekleme istersen kan testi yaptır kaybedecek bir şey yok nasılsa, umutla beklemektense sonuca göre hareket etmek daha iyidir.

fakat şüpheli ilişkinin üzerinden 5 gün geçti daha kan testinde çıkar mı yaptırsam?

fakat şüpheli ilişkinin üzerinden 5 gün geçti daha kan testinde çıkar mı yaptırsam?

Regli günün geçerse yaptırman daha iyi olur aslında.
5 günlük ilişki sonrasında belli olması zor olmalı.
Biraz sabretmen lazım, bunları düşünmemeye çalış, eşinle keyifli vakit geçir

Regli günün geçerse yaptırman daha iyi olur aslında.
5 günlük ilişki sonrasında belli olması zor olmalı.
Biraz sabretmen lazım, bunları düşünmemeye çalış, eşinle keyifli vakit geçir

bencede..eşim 5 gündür içimde bebk varmış gibi davranıyor 5 yıllık evliyiz o kadar karşıydı ki bi kaç kere hamile olabilirim demiştim de saçmalama ben biliyorum kendimi yok olmamıştır diyordu ama bu sefer her akşam eve gittiğimde napıyorsunuz bakalım diyip karnımı okşuyor.o beni bu tribe soktu ağrılarım var kendimi garip hissediyorum 5 gündür eşimden uzak duruyorum bebek varsa zarar vermeyelim diye o da öyle tabi.

Çok güzel bir duygu ama umutlanıp sonrada sonuç negatif çıkarsa daha çok üzülür insan ya, ben de test sonucuna göre hamile görünüyorum ama kan testinden önce kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum hala sonra üzülmemek için, 5 yıl geçmiş artık elinize alın bebeğinizi ben zaten evlilik = çocuk diye düşünüyorum ya :)

biz çok erken yaşta evlendik birlikte okuduk okul yeni bitti eşimin 5 ay askerliği var şuanda iş kurmayı düşünüyor iş kurduktan sonra askerlik daha sonra bebek düşünüyoruz tabi önceden olursada başımızın üstünde yeri var :) gebelik testleri pozitif sonuçta pek yanıltmıyor tabi markası laboquick değilse :)

Benimkinin markası bebe time

Kizlar bugun yumosun en onemli gunlerinden biri ve benim hic muhabbet yapasim yok findik fistik mi yesem

Yok kuzum niye vazgeciyim de valla giderken findik fistik cikolatami alsam hayir diyetteyim nasil olcaksa cixuk icin artik hic muhabbet keyfim yok normalde hep okurdu

selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
nerdeydin bakıyım sen?
bende iyiyim tatlım yeni evime gitmiştim de ordan geldim biraz evi yerleştirdim.. sen ne yapıyosun?
ne yapalım canım aynı bildiğin gibi sen nasılsın..gelen giden varmı..buldunmu bir doktor

bendende bildiğin gibi tatlım.. dün geldi benim şeytanlarım
buldum da eşim izin alamadı düşündükte tamamen bi yerleşelim diğer evimize o zaman adam akıllı gideriz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…