çok heyecanlı oluyo beklemek dimiii
inşaAllah hamilesindirrr
kızlarrr bu ikili üçlü taramaların zamanları çok önemli kaçırmaın sakın...
bizim akrabanın çocğuna üçlü test sonucı özürlü alalım denildi..anne baba kıyamadı...ama bebek sapasağlam doğdu..
doğurtan doktor demişki doktor adet gününden yalnış hesaplamış ve senin testin 18 haftalıkken yapılmış..eğer tam haftasında yapılmazsa özürlü görülür iyiki aldırmamışsın demiş...sapsağlam çocuğu parçalayacaklardı...
kızlarrr bu ikili üçlü taramaların zamanları çok önemli kaçırmaın sakın...
bizim akrabanın çocğuna üçlü test sonucı özürlü alalım denildi..anne baba kıyamadı...ama bebek sapasağlam doğdu..
doğurtan doktor demişki doktor adet gününden yalnış hesaplamış ve senin testin 18 haftalıkken yapılmış..eğer tam haftasında yapılmazsa özürlü görülür iyiki aldırmamışsın demiş...sapsağlam çocuğu parçalayacaklardı...
Öğlen arası yaptım, ben emin olamadım bi konu açtım fotoğraf ekledim bakalım artık
öfff hiçbirşey yapmadım ve düşünmedimdeee:44::44::44:
Yarına kadar, bebeğinizin alt uzuv ayak plakaları gelişmiş olacaktır. Ayrıca bebeğinizin göz retinasındaki pigment oluşmuş olacaktır. Bebeğinizin kulağını ve dış kulak kanallarını oluşturacak ufak kabarıklıklar başın her iki yanında bulunmakta. Hamilelik sırasında kafein kullanımını kesmeniz en azından minumum düzeye indirmeniz gerekmektedir. Artık ultrason taramalarında bebeğinizin ağız, burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz.
şimdi böyle senin mercimek :)
geldim kızlar geldim :) gününüz aydın olsunnn
sinem senin testinden yoktu bir tane 25 tlye bi test vardı adını hatırlamıyorum onu almadım kan testi yaptırırım bu paraya diye
bir önceki aldığım bebe.. marka birde munolab diye vardı
munolab aldım ve sonuç yeniden negatif ... umutlarım bitti aslında ne yalan söyleyeyim bugün 9 gün olsada
o yüzden tek çare bugün tüm sıkıntımı gidermek adına kan testi yaptıracağım eşimde içimin rahat etmesini istiyor
artı olarak iki gündür eşim gripti ondan geçmiş olacakki hafiften grip gibiyim ilaç alamıyorum bu halde
kan negatif çıkarsa en azından grip için ilaç alırım
Öğlen arası yaptım, ben emin olamadım bi konu açtım fotoğraf ekledim bakalım artık
Anammm mercimegin herseyi olusmus ha masallah devami gelsin insallahhhh sagol cnm bu arada
yaaa düşünsene kuzum ya
akşama kv ye yıkılmayı düşünüyorum..eşimi ayartayımmm
hamilesinnn şekerimmm..baktım konuna kesim hamilesinnnn
Ay şapşal şapşal gülüyorum sürekli zaten istiyorduk çok mutluyum ama bir o kadar da şaşırmış vaziyetteyim ya inanamıyorum
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin İnşallah.
akşama kv ye yıkılmayı düşünüyorum..eşimi ayartayımmm
offf yaa kimsede bana demiyoki gel kızım balık yapcam sende ye diye off off off
annene balık al ve git .. anne yapda yesin mercimek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?