Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy Allah korusun canım yaa..

Ooo neler var Allah esirgesin yasatmasin o durumu cok zor..ozurlu olup olmucani Rabbimden baska kimse bilemez..

Yarına kadar, bebeğinizin alt uzuv ayak plakaları gelişmiş olacaktır. Ayrıca bebeğinizin göz retinasındaki pigment oluşmuş olacaktır. Bebeğinizin kulağını ve dış kulak kanallarını oluşturacak ufak kabarıklıklar başın her iki yanında bulunmakta. Hamilelik sırasında kafein kullanımını kesmeniz en azından minumum düzeye indirmeniz gerekmektedir. Artık ultrason taramalarında bebeğinizin ağız, burun ve dudaklarını görebiliyorsunuz.
şimdi böyle senin mercimek :)

Anammm mercimegin herseyi olusmus ha masallah devami gelsin insallahhhh sagol cnm bu arada

Son düzenleme:

evet calimero yaptım ama negatif .. beni soruyorsan yani öyle anladım çünkü

hamilesinnn şekerimmm..baktım konuna kesim hamilesinnnn

Ay şapşal şapşal gülüyorum sürekli zaten istiyorduk çok mutluyum ama bir o kadar da şaşırmış vaziyetteyim ya inanamıyorum
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin İnşallah.

Ay şapşal şapşal gülüyorum sürekli zaten istiyorduk çok mutluyum ama bir o kadar da şaşırmış vaziyetteyim ya inanamıyorum
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin İnşallah.

canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun..Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

herkese selam kızlar bi kaç sayfa okudum da aranızda hamileler var tebrik ediyorum çok mutlu oldum okurken bebekler minimini henüz :) ben de bu ay kendimden şüpheliyim daha doğrusu eşim adetime 10 gün kala olan ilişkimizden emin olmadığını söylüyor ve dediğine göre biraz kaçmış.ilişkinin ertesi gününden itibaren de kasıklarım sağlı sollu ağrıyor ve sanki içeride iğne var ara ara da batıyor.göğüslerim de aynı zamanda ağrımaya başladı.idrarım çok su içtiğim zamanlada haliyle açık renk ama genelde üzeri az da olsa köpüklü oluyor.sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?adetime 5 gün var sabredemiyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…