Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana yardımcı olan birisi var mı canım?ben iyiyim ama paso yatıyorum canım yaa..

sana yardımcı olan birisi var mı canım?ben iyiyim ama paso yatıyorum canım yaa..

evet canım görümcemle yaptık zaten bişey taşımıyorum ben sağolsun kayınlarım yardımcı oluyor..
fazla da yatma canım ya çok yatmakta iyi değil biraz hareket yap kendini yormadan bu bikaç ay çok dikkat etmelisin

fındıkım teyzemi oluyorum yoksa yaşasınnnnnn diye sevinç çığlıkları atmak için beklıyorum mınnosss kan testınde hemen cıkmaz canım adetının yaklaşmasını beklıycen artık 1 hafta kala fılan bellı oluyo kanda

Kizlar bugun yumosun en onemli gunlerinden biri ve benim hic muhabbet yapasim yok findik fistik mi yesem

herkese hadi hadi diyen sen bu sefer sana hadiii :)))
yumoşları kacırma sıra sende seni beklicez bu ay ona göre muhabbet et ceviz fındık fıstık bal ne bulduysan ye :))

hımm iyi bari sana yardımcı olanlar var..biliyorum yatmak iyi değil ama kolumu kaldırmak istemiyo canım yaaa..

ayy uyuzlarrr bugüne kadar niye beklemişlerrr aptallarrr

Yok kuzum niye vazgeciyim de valla giderken findik fistik cikolatami alsam hayir diyetteyim nasil olcaksa cixuk icin artik hic muhabbet keyfim yok normalde hep okurdu

ayyy aynı durum bendede var yaaa
akşamada yemekte kv lerdeyiz..dur eşimin kardeşine söleyimde bol fıstıklı baklava alsın hem eşime yarasın hem bana

alemsin yaa :) bol fıstıklı baklava :) yarasın yarasın bebiş olarak dönsün inşallah

alemsin yaa :) bol fıstıklı baklava :) yarasın yarasın bebiş olarak dönsün inşallah

napayımm yaa kendime çareler arıyorummmm artıkkk ulen 2 günde birde çekilmiyor aslında yada şartlanınca çekilmiyor asanırımmmm

benim herifim mumla arıyo şimdi muhabbet etmeyi

hadii yaa yazık senin adamada...düz duvara tırmanmasındaaa doktor yasakmı verdi şekerimmm

evet canım o konuda şanslıyım
hmm belki sonradan düzelirsin canım hormonların devreye giriyor sanırım

benim test yapmamı bekliyorlarmış bitanem

ayy aynen bunu beklemiş apatlllarrr

neyse bundan sonra test mest yok.. kafamı boşaltacağım bikaç ay

en mantıklısı kuzum...bende bu ay son denemem..şayet tutmazsa eğer 3 ay kpss için hiç denemicem..o aradada kafamı dinlicemmm

ohhh akşam yemeğinede kv ye yıkıldımmm bugün...yarın napsam acaba fark ettimde uzun zamandır ben yemek yapmıyorum yaa..hep bir yerlere yıkılıozzz dünde eşime dışarı götür beni yemeğe çok yoruldum dedimmm

ohh valla süper :)

hakkımızda hayırlısı olsun bitanem olacağı varsa olur zaten:13::13::13::13:
ohhh ne güzel iyi alışmışsın sen yemeğe de bi çözüm bulmuşsun hehhe

hakkımızda hayırlısı olsun bitanem olacağı varsa olur zaten:13::13::13::13:
ohhh ne güzel iyi alışmışsın sen yemeğe de bi çözüm bulmuşsun hehhe

aman pazartesiden itibaren başlarım kuzum yapmaya..bir ata çok hamarattım..herün yemek topiklerindeydim..bu bebek isteme işi psikolojimi bozdu sanırımmm pazartesi evlilik yıl dönümümüz...süper bir masa hazırlamam lazımmmm

ohh valla süper :)

valla süperdi ama bitti kuzum..gidecek yer kalmadııı parada kalmadııı

İYİ TATİLLERRRR CANLARRR ÖPÜLDÜNÜZZZ

oyy kıyamam sana canım benimmm

hmm anladım canım benim
sanada iyi tatiller kendine iyi bak görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…