- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
bende iyiyim tatlım yeni evime gitmiştim de ordan geldim biraz evi yerleştirdim.. sen ne yapıyosun?
bendende bildiğin gibi tatlım.. dün geldi benim şeytanlarım
buldum da eşim izin alamadı düşündükte tamamen bi yerleşelim diğer evimize o zaman adam akıllı gideriz dedik
sana yardımcı olan birisi var mı canım?ben iyiyim ama paso yatıyorum canım yaa..
fındıkım teyzemi oluyorum yoksa yaşasınnnnnn diye sevinç çığlıkları atmak için beklıyorum mınnosss kan testınde hemen cıkmaz canım adetının yaklaşmasını beklıycen artık 1 hafta kala fılan bellı oluyo kandabencede..eşim 5 gündür içimde bebk varmış gibi davranıyor 5 yıllık evliyiz o kadar karşıydı ki bi kaç kere hamile olabilirim demiştim de saçmalama ben biliyorum kendimi yok olmamıştır diyordu ama bu sefer her akşam eve gittiğimde napıyorsunuz bakalım diyip karnımı okşuyor.o beni bu tribe soktu ağrılarım var kendimi garip hissediyorum 5 gündür eşimden uzak duruyorum bebek varsa zarar vermeyelim diye o da öyle tabi.
Kizlar bugun yumosun en onemli gunlerinden biri ve benim hic muhabbet yapasim yok findik fistik mi yesem
evet canım görümcemle yaptık zaten bişey taşımıyorum ben sağolsun kayınlarım yardımcı oluyor..
fazla da yatma canım ya çok yatmakta iyi değil biraz hareket yap kendini yormadan bu bikaç ay çok dikkat etmelisin
bende iyiyim tatlım yeni evime gitmiştim de ordan geldim biraz evi yerleştirdim.. sen ne yapıyosun?
bendende bildiğin gibi tatlım.. dün geldi benim şeytanlarım
buldum da eşim izin alamadı düşündükte tamamen bi yerleşelim diğer evimize o zaman adam akıllı gideriz dedik
Yok kuzum niye vazgeciyim de valla giderken findik fistik cikolatami alsam hayir diyetteyim nasil olcaksa cixuk icin artikhic muhabbet keyfim yok normalde hep okurdu
ayy uyuzlarrr bugüne kadar niye beklemişlerrr aptallarrr
ayyy aynı durum bendede var yaaa
akşamada yemekte kv lerdeyiz..dur eşimin kardeşine söleyimde bol fıstıklı baklava alsın hem eşime yarasın hem bana
evet canım o konuda şanslıyımhımm iyi bari sana yardımcı olanlar var..biliyorum yatmak iyi değil ama kolumu kaldırmak istemiyo canım yaaa..
ayy uyuzlarrr bugüne kadar niye beklemişlerrr aptallarrr
:
alemsin yaa :) bol fıstıklı baklava :) yarasın yarasın bebiş olarak dönsün inşallah
napayımm yaa kendime çareler arıyorummmm artıkkkulen 2 günde birde çekilmiyor aslında yada şartlanınca çekilmiyor asanırımmmm
napayımm yaa kendime çareler arıyorummmm artıkkkulen 2 günde birde çekilmiyor aslında yada şartlanınca çekilmiyor asanırımmmm
benim herifim mumla arıyo şimdi muhabbet etmeyi
evet canım o konuda şanslıyım
hmm belki sonradan düzelirsin canım hormonların devreye giriyor sanırım
benim test yapmamı bekliyorlarmış bitanem
ayy aynen bunu beklemiş apatlllarrr
hadii yaa yazık senin adamada...düz duvara tırmanmasındaaadoktor yasakmı verdi şekerimmm
ayy aynen bunu beklemiş apatlllarrr
neyse bundan sonra test mest yok.. kafamı boşaltacağım bikaç ay
en mantıklısı kuzum...bende bu ay son denemem..şayet tutmazsa eğer 3 ay kpss için hiç denemicem..o aradada kafamı dinlicemmm
ohhh akşam yemeğinede kv ye yıkıldımmm bugün...yarın napsam acabafark ettimde uzun zamandır ben yemek yapmıyorum yaa..hep bir yerlere yıkılıozzz dünde eşime dışarı götür beni yemeğe çok yoruldum dedimmm
en mantıklısı kuzum...bende bu ay son denemem..şayet tutmazsa eğer 3 ay kpss için hiç denemicem..o aradada kafamı dinlicemmm
ohhh akşam yemeğinede kv ye yıkıldımmm bugün...yarın napsam acabafark ettimde uzun zamandır ben yemek yapmıyorum yaa..hep bir yerlere yıkılıozzz dünde eşime dışarı götür beni yemeğe çok yoruldum dedimmm
hakkımızda hayırlısı olsun bitanem olacağı varsa olur zaten:13::13::13::13:
ohhh ne güzel iyi alışmışsın sen yemeğe de bi çözüm bulmuşsun hehhe
ohh valla süper :)
aman pazartesiden itibaren başlarım kuzum yapmaya..bir ata çok hamarattım..herün yemek topiklerindeydim..bu bebek isteme işi psikolojimi bozdu sanırımmmpazartesi evlilik yıl dönümümüz...süper bir masa hazırlamam lazımmmm
valla süperdi ama bitti kuzum..gidecek yer kalmadıııparada kalmadııı
İYİ TATİLLERRRR CANLARRR ÖPÜLDÜNÜZZZ
aman pazartesiden itibaren başlarım kuzum yapmaya..bir ata çok hamarattım..herün yemek topiklerindeydim..bu bebek isteme işi psikolojimi bozdu sanırımmmpazartesi evlilik yıl dönümümüz...süper bir masa hazırlamam lazımmmm
valla süperdi ama bitti kuzum..gidecek yer kalmadıııparada kalmadııı
İYİ TATİLLERRRR CANLARRR ÖPÜLDÜNÜZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?