Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım Allah isteyen herkeze versin.şuan böle güzel bi habere okadar ihtiyacım varki daha anlatamadığım çok şey var içim çok dolu anlayacağın.inş bu sefer kocamın ve benim yüzüm güler

aminn inş öle olur tatlımmm...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inşşş canımmm

günaydın kuzucum nasılsın? enfeksiyon mu kaptın??
bilmiyorum canım enfeksiyonmu ne bu?
anlayamadım şekerim..yumuş zamanın üşüttümmü acaba diyede düşündümmm

ben de iyiyim tatlım..pazartesiye alışmaya çalışıyorum :)
neden yoruldun de bakem bana
evle uğraştık canım halı aradım haftasonu malum zor beğendiğim için gitmediğimiz yer kalmadı ama buldum şükr

eğer yarında geçmezse ben bir idrar testi yaptırayım enfeksiyona baktırayım en iyisi kuzummm..çok saol yardımın için

ne demek canım lafı bile olmaz inşallah bişey yoktur

bilmiyorum canım enfeksiyonmu ne bu?
anlayamadım şekerim..yumuş zamanın üşüttümmü acaba diyede düşündümmm

ben de kapmıştım ya hafif bir akıntı vardı kasıklarım ağrıyodu hafif hafif. ben de doktora gittim idrar tahlili bile almadan fitil verdi..o fitilde 2 günde geçirdi..

evle uğraştık canım halı aradım haftasonu malum zor beğendiğim için gitmediğimiz yer kalmadı ama buldum şükr
oh ohh hayırlı olsun bebekim..tatlı yorgunluklar bunlar..
ee eve ne zaman tam taşınıyosunuz?

benimde bu ay aynen böle oldu isyan halada ölee

aminnnnnnnnnnnnnnnn canımsın :) inan aynen öyle bende arkadaşlıkları bu denli içten olabilirmi diyordum oluyormus :)
kalp atısını dinlemedik pek bi minik bi görüntü bi kaçtı :) haftaya pazartesi aldık randevu cumartesi doluydu bakalım sanırım kalp atısı duymus olurum 5+4 de keseyi görmüş oldum ben tahminimce duyulabilir ama bebişlere belli olmuyor bakalım haftaya ne bekliyor biizi pazartesiye cok var :) offf :)

canım benimmmm çok sevindimmm gözümüz aydın olsunn :)
ahh ahh seni çok ii anlıyorum ben usg ye korka korka bakıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…