inş canım Allah isteyen herkeze versin.şuan böle güzel bi habere okadar ihtiyacım varki daha anlatamadığım çok şey var içim çok dolu anlayacağın.inş bu sefer kocamın ve benim yüzüm güler
bilmiyorum canım enfeksiyonmu ne bu?günaydın kuzucum nasılsın? enfeksiyon mu kaptın??
evle uğraştık canım halı aradım haftasonu malum zor beğendiğim için gitmediğimiz yer kalmadı ama buldum şükrben de iyiyim tatlım..pazartesiye alışmaya çalışıyorum :)
neden yoruldun de bakem bana
eğer yarında geçmezse ben bir idrar testi yaptırayım enfeksiyona baktırayım en iyisi kuzummm..çok saol yardımın için
bilmiyorum canım enfeksiyonmu ne bu?
anlayamadım şekerim..yumuş zamanın üşüttümmü acaba diyede düşündümmm
oh ohh hayırlı olsun bebekim..tatlı yorgunluklar bunlar..evle uğraştık canım halı aradım haftasonu malum zor beğendiğim için gitmediğimiz yer kalmadı ama buldum şükr
oh ohh hayırlı olsun bebekim..tatlı yorgunluklar bunlar..
ee eve ne zaman tam taşınıyosunuz?
öyle de zor valla güzelim ya.. yarın siparişlerimiz gelecek işte bi perdemiz kalıyor geriye.. yavaş yavaş taşınıyoruz
merhaba tatlımHerkese merhaba kızlar
mrb canımHerkese merhaba kızlar
perdeyi de halledersiniz en yakın zamanda kuzum..
:
evet haftaiçi onu da halledersek bişey kalmıyor.. biraz rahatlarım bu haftadan sonra
az kaldı az sık dişinievine geçince tam rahatlarsın yeni ev oh çok güzel bişey
bu beğen butonu da kalkmış niyeyse :26:
sılaammm canımm birşey sorucamm..
şimdi benim yumuş günüm dündü hesaplara göre..
ama benim çarşambadan beri beyaz akıntım var..birgün durup birgün muhabbet ettik hep..
fakat dün benim şiddetli bir kasık ağrısı hatta acısı oldu diyelim..ayağa kalktığımda batıodu...sanki kocaman birşey var gibi baskıhissettim..
akşam sinemeye gittik dönüşte zor yürüdüm..resmen batıyor ağırlık yapıyor kasıklarımda birşeyler özellikle sağ tarafımda..
sende de oldumu hiç böle bişi
benimde bu ay aynen böle oldu isyan halada ölee
az kaldı az sık dişinievine geçince tam rahatlarsın yeni ev oh çok güzel bişey
bu beğen butonu da kalkmış niyeyse :26:
günaydın bayanlaaaaaaaar herkese günaydın
her okuduğumuzu beğenioz ondan mı kalktı acabaevet yaa neden kalktı bu beğen butonuuu
günaydın bebeeeemmm
her okuduğumuzu beğenioz ondan mı kalktı acaba
günaydın bebeeeemmm
günaydın bayanlaaaaaaaar herkese günaydın
günaydın kuzucummmmm
günaydın bebeeeemmm
beğen butonunu bozduk bence
caydinin çok işi var canım uyuz patronu bi sürü iş vermiş..herhalde ondan oldu...uğraşamadılar sanırımmm
kızlarrr caydinnn neredeee yaaa:44::44:
muckkkkkkkkkk
beğen butonu kalkmış ya la. beğenecem beğenecem bulamadım tuşu
canım benim bende dün bekledim seni şimdi actım güzel haberlerini okudum cok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsin kalp atışlarını dinledinizmi?doktorunun iyi cıkmasına cok sevindim cok etkiliyor insanı gercekten güzel dileklerin için tsk ederim canım benim dualarım seninle valla burda birbirimizi görmesekte tanımasakta arkadaslıgın destegin hası burda yani
Destek olan canım arkadaslarım dun bebişi azıcıkda olsa gördükkkk coook minik kacıooo :)) doktor cok cok iyi cıktı sukurler olsun karından baktı kese cok duzgun capı falan cok temiz görüyor dedi ama haftaya tam görmek için yine cagırdı :) cok mutluyum dun yazamadım ama sabah gözümü actım size yazıyorum darısı tüm isteyen arkadaslarımın basına dilerim rabbim tez zamanda herkese nasip eder
Usg fotografını verdiler ya eşimin suratına bakamadım ikimizde ağlayacaktık inanın yapmak zor değil daha sonraki adımlar daha zormus birincisinde cok üzüldük ama rabbim yüzümüzü güldürdü hepiniz için dua ediyorum
En basta angel arkadasım allah sana en kısa zmanda nasip etsin gör bak olacak zamanı var biraz birinci bebiş gibi rabbim ikincisini sana aratmadan nasip etsin dualarım hep seninle
Sonra eriğim sonra isyan sonraaaaaa sılacım tüm unuttugum arkadaslarım
Tabi hamiş olanlara da saglıkla adım adım ilerlemeyi nasip etsin sinemcim redhotchilicim akril sizlere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?