günaydın canım arkadaşım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
evinize neşe getirecek hayırlı evlatlar nasip etsin.. (amin)
canımmm benimmm çok saoll canım arkadaşımm..
inş Rabbim hepimizin evlililiğini daha musmutlu etsinnn
sılaammm canımm birşey sorucamm..amin bitanem
günaydınnnn canlarım....
bugün evlilik yıl dönümümüzzzzRabbim 1 yılı değil bir ömrü brilikte geçirmemizi nasip etsin inşşş
Allah nice güzel yıllar yaşatsın size inşallah...bebişlerinizle beraber inş.
aminn canım..hoşgeldinn aramıza..tanışmadık sanırım seninle..
kaç yıllık evlisin..ne zamandır bebek deniyorsun..
ben tam 1 yıllık evlliyim ve 4 aydır bebek deniyorummm
sılaammm canımm birşey sorucamm..
şimdi benim yumuş günüm dündü hesaplara göre..
ama benim çarşambadan beri beyaz akıntım var..birgün durup birgün muhabbet ettik hep..
fakat dün benim şiddetli bir kasık ağrısı hatta acısı oldu diyelim..ayağa kalktığımda batıodu...sanki kocaman birşey var gibi baskıhissettim..
akşam sinemeye gittik dönüşte zor yürüdüm..resmen batıyor ağırlık yapıyor kasıklarımda birşeyler özellikle sağ tarafımda..
sende de oldumu hiç böle bişi
valla bitanem benim adet günümden bi gün önce böyle bişey oldu.. aynı dediğin gibiydi.. ama seninki yumoş gününde olduğundan.. belki bebiş tutunmaya çalışıyodur ya da enfeksiyon filan olmuştur..
valla ben yazmaya kalksam biraz roman olur .ben 3 yıllık evliyim ilk iki yılım malesef vajinismus olarak geçti.son 1 yılda atlattık. yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ama 2-3 ayım kist tedavisiyle geçti.1 tane düşüğüm var. yani nerden baksan adam akıllı 5 aydır falan deniyoruz.şimdi doktorum çatlatma iğnesi için puregon tedavisi uyguluyor.biraz önce doktordan geldim.4-5 adet yumurtam oluşmuş 14mm çarşamba tekrar gidicem İnş olur.çok yoruldum çümkü.
Canım geçen ay anfeksiyon vardı ve akıntım sarıydı...bu ay bembeyaz..enfeksiyon olsa yine sarı olurdu diye düşünüyorum..
acaba üşüttüm ve yumuş dönemide olunca ağrımı oldu diye düşündümm
Canım geçen ay anfeksiyon vardı ve akıntım sarıydı...bu ay bembeyaz..enfeksiyon olsa yine sarı olurdu diye düşünüyorum..
acaba üşüttüm ve yumuş dönemide olunca ağrımı oldu diye düşündümm
canımm inş bu sefer bebişin tutunur..baya zor dönem atlatmışsın..inş şimdide o zor günlerin mukafatını alma zamanııı
günaydınn bebeişimmmm
günaydın canım nasılsın bakim?
iyiyim güzelim haftasonu çok yoruldum dinleniyorum.. sen nasılsın
güzelim caydin de de enfeksiyon varmış ve sadece ağrısı olmuş akıntı filan hiç olmamış.. ama dediğin gibi yumurtlama dönemindesin üşütmüş olabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?