Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım arkadaşım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
evinize neşe getirecek hayırlı evlatlar nasip etsin.. (amin)

canımmm benimmm çok saoll canım arkadaşımm..
inş Rabbim hepimizin evlililiğini daha musmutlu etsinnn

sılaammm canımm birşey sorucamm..
şimdi benim yumuş günüm dündü hesaplara göre..
ama benim çarşambadan beri beyaz akıntım var..birgün durup birgün muhabbet ettik hep..
fakat dün benim şiddetli bir kasık ağrısı hatta acısı oldu diyelim..ayağa kalktığımda batıodu...sanki kocaman birşey var gibi baskıhissettim..
akşam sinemeye gittik dönüşte zor yürüdüm..resmen batıyor ağırlık yapıyor kasıklarımda birşeyler özellikle sağ tarafımda..
sende de oldumu hiç böle bişi

Allah nice güzel yıllar yaşatsın size inşallah...bebişlerinizle beraber inş.

aminn canım..hoşgeldinn aramıza..tanışmadık sanırım seninle..
kaç yıllık evlisin..ne zamandır bebek deniyorsun..
ben tam 1 yıllık evlliyim ve 4 aydır bebek deniyorummm

aminn canım..hoşgeldinn aramıza..tanışmadık sanırım seninle..
kaç yıllık evlisin..ne zamandır bebek deniyorsun..
ben tam 1 yıllık evlliyim ve 4 aydır bebek deniyorummm

valla ben yazmaya kalksam biraz roman olur .ben 3 yıllık evliyim ilk iki yılım malesef vajinismus olarak geçti.son 1 yılda atlattık. yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ama 2-3 ayım kist tedavisiyle geçti.1 tane düşüğüm var. yani nerden baksan adam akıllı 5 aydır falan deniyoruz.şimdi doktorum çatlatma iğnesi için puregon tedavisi uyguluyor.biraz önce doktordan geldim.4-5 adet yumurtam oluşmuş 14mm çarşamba tekrar gidicem İnş olur.çok yoruldum çümkü.

valla bitanem benim adet günümden bi gün önce böyle bişey oldu.. aynı dediğin gibiydi.. ama seninki yumoş gününde olduğundan.. belki bebiş tutunmaya çalışıyodur ya da enfeksiyon filan olmuştur..

valla bitanem benim adet günümden bi gün önce böyle bişey oldu.. aynı dediğin gibiydi.. ama seninki yumoş gününde olduğundan.. belki bebiş tutunmaya çalışıyodur ya da enfeksiyon filan olmuştur..

Canım geçen ay anfeksiyon vardı ve akıntım sarıydı...bu ay bembeyaz..enfeksiyon olsa yine sarı olurdu diye düşünüyorum..
acaba üşüttüm ve yumuş dönemide olunca ağrımı oldu diye düşündümm

canımm inş bu sefer bebişin tutunur..baya zor dönem atlatmışsın..inş şimdide o zor günlerin mukafatını alma zamanııı

güzelim caydin de de enfeksiyon varmış ve sadece ağrısı olmuş akıntı filan hiç olmamış.. ama dediğin gibi yumurtlama dönemindesin üşütmüş olabilirsin..

inş canım Allah isteyen herkeze versin.şuan böle güzel bi habere okadar ihtiyacım varki daha anlatamadığım çok şey var içim çok dolu anlayacağın.inş bu sefer kocamın ve benim yüzüm güler

güzelim caydin de de enfeksiyon varmış ve sadece ağrısı olmuş akıntı filan hiç olmamış.. ama dediğin gibi yumurtlama dönemindesin üşütmüş olabilirsin..

eğer yarında geçmezse ben bir idrar testi yaptırayım enfeksiyona baktırayım en iyisi kuzummm..çok saol yardımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…