Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bunun için doktora gidiyormusun onlar kontrol ediyor. belkide benim gibi gelişmiodur yumurtaların.hani olumsuz düşünmeni istemem ama bi git istersen.
canım daha bizim ilk denememiz bence biraz zamana bırakıp hesap yapmamayı öğrenmem gerek..benim yumurtalıklarım rahmm vs iyi durumda şükür doktora sık muayene olurum kist aldırdım 2 yıl önce o yüzden doktorum sürekli konrol demişti

hahaha nie asker mektubu olsun ne guzel söylemissin ya hep birlikte mutluluktan hep böyle gulelım inşallah valla bu ay bnde de sana dair umut var ıcımde ona gore mercimegi verdin fırına sımdı ısınsın :)))))
Hıc takma kafaya cunku cıdden takmayınca oluyor :))

canımmm çok sevindim darısı başımıza inşallah çok sağol güzel dileklerin için

uzun zamandır girmiyordum hamiş olduğunu şimdi gördüm çokkkk sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla kucağına aldığını da yazarsın.darısı hepimizin başına.ben hepimiz için dua ediyorum adınızı bilmesem de.

karın ağrısından ölüyorum sevindim valla şimdi azaldı gibi :)

Aminnnn canım cokcok tesekkur ederım darısını basına hemen inşallah bende inan hepiniz için dua ediyorum isim söylemiyorum garip oluo ama rabbim kalbizi biliyor gerisi önemli diil :))

aynen öyle önemli olan niyet.Allah biliyor duamızın nereye gideceğini.tanımadan görmeden edilen dua daha hoş bence

canım benim bende dün bekledim seni şimdi actım güzel haberlerini okudum cok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsin kalp atışlarını dinledinizmi?doktorunun iyi cıkmasına cok sevindim cok etkiliyor insanı gercekten güzel dileklerin için tsk ederim canım benim dualarım seninle valla burda birbirimizi görmesekte tanımasakta arkadaslıgın destegin hası burda yani

bence birkaç gün daha bekle tekrar yap.sonra adet olmazsan kan testi yaptırırsın.ama inşallah hamilesindir.istiyorsan tabi

Canim Adetten 4 gun once birgun leke ikincigun kan geldi
Adet desem kisa surdu, yani idrar yollari temizleyici kullandim, ondan
Olabilirmi bilemiyorum yarin tekrarmi test yapsamki??
İstiyorum canim hayirlisiyla Allahim herkese nasip etsin AMİN

kızlarrr benim son adet tarihin 26 ağustos..bu hafta yumuş haftam...ama bugün benim berbat bir kasık ağrım var hiç bugüne kadar olmayan bir acı..bıçak kesisi gibi özellikle sağ tarafımda...beyazda bir akıntım var..
acab yumurtlama döneminde bu yaşanırm...yoksa döllenmemi oluyor oldumu..çok garip bir acı..ayağa kalkınca daha fena hissediliyor yürütmüyorrr:18:

Hamile olabilirsin ben de suanda hamileyim ve sendeki sikayetlerin aynisi ile doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim' canim bence bir test yapmalisin

Hamile olabilirsin ben de suanda hamileyim ve sendeki sikayetlerin aynisi ile doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim' canim bence bir test yapmalisin

iyide canım adetime daha 2 hafta var bu hafta yumurtlama haftamdı..hamilelik olabilirmi...:44::44:senin adetine kaç gün vardı bu ağrılar olduğunda:44::44:

canim aynisi bnde oldu yumurtan catlio bu gunlerde bol muhabbet etmeye calis bu agridan sonra arastrdim yumutanin dollenmeye hazrlaniomus tam zamanlari hadi hayirlisii :)

günaydınnnn canlarım....

bugün evlilik yıl dönümümüzzzz Rabbim 1 yılı değil bir ömrü brilikte geçirmemizi nasip etsin inşşş

kızlar bugün çok mutsuzum negatif çıktı yine idrar testi bugün regli günüm sabah ağladım ( bu ay da bitti yorulmaya başladım şimdiden her ay negatif görünce moralde sıfır tabi işe geldim ama başım ağrıyo valla Allahım aratmasın bizlere inşallah yarabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

günaydınnnn canlarım....

bugün evlilik yıl dönümümüzzzz Rabbim 1 yılı değil bir ömrü brilikte geçirmemizi nasip etsin inşşş

günaydın canım arkadaşım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
evinize neşe getirecek hayırlı evlatlar nasip etsin.. (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…