canım daha bizim ilk denememiz bence biraz zamana bırakıp hesap yapmamayı öğrenmem gerek..benim yumurtalıklarım rahmm vs iyi durumda şükür doktora sık muayene olurum kist aldırdım 2 yıl önce o yüzden doktorum sürekli konrol demişticanım bunun için doktora gidiyormusun onlar kontrol ediyor. belkide benim gibi gelişmiodur yumurtaların.hani olumsuz düşünmeni istemem ama bi git istersen.
Günaydın canımgelişmelere çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün hep küçük mercimeğinizde ömrünüzde olsun güle güle bi hal olun emin güzel dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım içimden bir ses bu ay oldu diyo sanki Rabbimin izniyle redhotchilicimin gazımıdır beni böyle düşündüren yoksa içgüdümü bilemiyorum ama herkes için hayırlısı olsun kafaya takmakla olmuyor valla Allah herkese hayırlı zamanda karnında hayırlısıyla taşıyacağı sağ salim kucağına alacağı uzun bir ömür süreceği hayırlı bi evlat versin (asker mektubu gibi oldu )
Destek olan canım arkadaslarım dun bebişi azıcıkda olsa gördükkkk coook minik kacıooo :)) doktor cok cok iyi cıktı sukurler olsun karından baktı kese cok duzgun capı falan cok temiz görüyor dedi ama haftaya tam görmek için yine cagırdı :) cok mutluyum dun yazamadım ama sabah gözümü actım size yazıyorum darısı tüm isteyen arkadaslarımın basına dilerim rabbim tez zamanda herkese nasip eder
Usg fotografını verdiler ya eşimin suratına bakamadım ikimizde ağlayacaktık inanın yapmak zor değil daha sonraki adımlar daha zormus birincisinde cok üzüldük ama rabbim yüzümüzü güldürdü hepiniz için dua ediyorum
En basta angel arkadasım allah sana en kısa zmanda nasip etsin gör bak olacak zamanı var biraz birinci bebiş gibi rabbim ikincisini sana aratmadan nasip etsin dualarım hep seninle
Sonra eriğim sonra isyan sonraaaaaa sılacım tüm unuttugum arkadaslarım
Tabi hamiş olanlara da saglıkla adım adım ilerlemeyi nasip etsin sinemcim redhotchilicim akril sizlere :))
Destek olan canım arkadaslarım dun bebişi azıcıkda olsa gördükkkk coook minik kacıooo :)) doktor cok cok iyi cıktı sukurler olsun karından baktı kese cok duzgun capı falan cok temiz görüyor dedi ama haftaya tam görmek için yine cagırdı :) cok mutluyum dun yazamadım ama sabah gözümü actım size yazıyorum darısı tüm isteyen arkadaslarımın basına dilerim rabbim tez zamanda herkese nasip eder
Usg fotografını verdiler ya eşimin suratına bakamadım ikimizde ağlayacaktık inanın yapmak zor değil daha sonraki adımlar daha zormus birincisinde cok üzüldük ama rabbim yüzümüzü güldürdü hepiniz için dua ediyorum
En basta angel arkadasım allah sana en kısa zmanda nasip etsin gör bak olacak zamanı var biraz birinci bebiş gibi rabbim ikincisini sana aratmadan nasip etsin dualarım hep seninle
Tabi hamiş olanlara da saglıkla adım adım ilerlemeyi nasip etsin sinemcim redhotchilicim akril sizlere :))
canımmm çok sevindim darısı başımıza inşallahçok sağol güzel dileklerin için
uzun zamandır girmiyordum hamiş olduğunu şimdi gördüm çokkkk sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla kucağına aldığını da yazarsın.darısı hepimizin başına.ben hepimiz için dua ediyorum adınızı bilmesem de.
karın ağrısından ölüyorum sevindim valla şimdi azaldı gibi :)
bence birkaç gün daha bekle tekrar yap.sonra adet olmazsan kan testi yaptırırsın.ama inşallah hamilesindir.istiyorsan tabiSelam kizlar dun adet gunumdu idrar testi yaptun negativ
Kafam karisti iyice:26:
bence birkaç gün daha bekle tekrar yap.sonra adet olmazsan kan testi yaptırırsın.ama inşallah hamilesindir.istiyorsan tabi
Hamile olabilirsin ben de suanda hamileyim ve sendeki sikayetlerin aynisi ile doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim' canim bence bir test yapmalisinkızlarrr benim son adet tarihin 26 ağustos..bu hafta yumuş haftam...ama bugün benim berbat bir kasık ağrım var hiç bugüne kadar olmayan bir acı..bıçak kesisi gibi özellikle sağ tarafımda...beyazda bir akıntım var..
acab yumurtlama döneminde bu yaşanırm...yoksa döllenmemi oluyor oldumu..çok garip bir acı..ayağa kalkınca daha fena hissediliyor yürütmüyorrr:18:
Hamile olabilirsin ben de suanda hamileyim ve sendeki sikayetlerin aynisi ile doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim' canim bence bir test yapmalisin
kızlarrr benim son adet tarihin 26 ağustos..bu hafta yumuş haftam...ama bugün benim berbat bir kasık ağrım var hiç bugüne kadar olmayan bir acı..bıçak kesisi gibi özellikle sağ tarafımda...beyazda bir akıntım var..
acab yumurtlama döneminde bu yaşanırm...yoksa döllenmemi oluyor oldumu..çok garip bir acı..ayağa kalkınca daha fena hissediliyor yürütmüyorrr:18:
günaydınnnn canlarım....
bugün evlilik yıl dönümümüzzzzRabbim 1 yılı değil bir ömrü brilikte geçirmemizi nasip etsin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?