Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyy cnm benim ya iyi bari atlatmissin sen insallah bende atlatirim bende su icerken bulaniyorum o yuzden su icmiyorum susuz kaldi vucudum sorun olmaz insallah..

bol bol su iç kussan da iç
sonra idrar yolu enfeksiypnu olup sancı çekebilirsin
benim bide kum dökme faciam oldu onun sancısını da çektim enaz 2,5 lt içmem lazımdı

bol bol su iç kussan da iç
sonra idrar yolu enfeksiypnu olup sancı çekebilirsin
benim bide kum dökme faciam oldu onun sancısını da çektim enaz 2,5 lt içmem lazımdı

Oggh nasil icicem ancak limon sikinca icebiliyorum olurmu oyleki amma sey yasamissin canim sende hamileliginde sukur atlatmissin

Son düzenleme:
Oggh nasil icicem ancak limon sikinca icebiliyorum olurmu oyleki

olur sıvı tüket yeter
ama tabi limon tansiyon düşürebilir dikkat et
benim sürekli düşük malesef

hepsi üstüste geldi herkes 12. hafta da pat diye geçer dedi ama bizim geçmedi
ama sanki hiç onları yaşamamış gibiyim

vucudunu susz bırakmamaya bakbide yazın daha dakötü elde ayakta şişlerfalan oluıyor susuz kaldı mı

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnmmmm :) şimdi ne yapmam gerekiyor yaaa :44: :44: :44:

Kan sonucunu ogrendikten bi iki hafta sonra doktordan rabdevu al saglikli bi gebelikmi saglikliysa keseye bakar folikasit kullaniomusun onu kullanmaya basla saglikli beslen oyle iste baskada bisi yok simdilik

Ne yapti bu veledler bize ya Allahin izniyle sagliklica gelsinde onun pembe poposunu isiricam...bu hafta kontrolum var bklm bebek nasil tansiyon filan ne durumda :/

Ne yapti bu veledler bize ya Allahin izniyle sagliklica gelsinde onun pembe poposunu isiricam...bu hafta kontrolum var bklm bebek nasil tansiyon filan ne durumda :/

o zaman isyandan ve çektiğim sancıdan parkeye yatırıcam onu ne yatağı falan diyordum
bu ay sen kalp atışlarını duyarsın minik minik ayakları elleri çıkmıştır

ilk 3 ay vucut bebeği istemiyr
orta 3 ay ikisi iyi anlaşıyor
son 3 ise bebek vucudu istemiyor

4-5*6 en güzel aylarmış

Son düzenleme:
Kan sonucunu ogrendikten bi iki hafta sonra doktordan rabdevu al saglikli bi gebelikmi saglikliysa keseye bakar folikasit kullaniomusun onu kullanmaya basla saglikli beslen oyle iste baskada bisi yok simdilik

2 hafta sontra gitmeyi düşünüyordum bende...daha folikasit kullanmıyorum hemen alayımmı:44: :44: :44:

Anammm dogsunlar parkeyi birak tepemizde tasiriz gibi

ayy benim annem 9 ay kusardi oyle olmasinda yeterki 3ten sonra duzelsin insallah..gecsin artik su gunler :/

2 hafta sontra gitmeyi düşünüyordum bende...daha folikasit kullanmıyorum hemen alayımmı:44: :44: :44:

yarın sonucu almaya gittiğinde eczaneden alırsın dönüşte tatlım..planlı gebeliklerde doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…