benimde sat 5 ağustos, bende hamileyim seninle aynı gidicez sanırım
yok tatlım önemli değilyarın 2 de cnm
Oyy cnm benim ya iyi bari atlatmissin sen insallah bende atlatirim bende su icerken bulaniyorum o yuzden su icmiyorum susuz kaldi vucudum sorun olmaz insallah..
Gozunaydin hayirli olsun cnmm
bol bol su iç kussan da iç
sonra idrar yolu enfeksiypnu olup sancı çekebilirsin
benim bide kum dökme faciam oldu onun sancısını da çektim enaz 2,5 lt içmem lazımdı
Oggh nasil icicem ancak limon sikinca icebiliyorum olurmu oyleki
aaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiikanda kaç çıktı cnm senin
teşekkür ederim cnmmmm :) şimdi ne yapmam gerekiyor yaaa :44: :44: :44:
teşekkür ederim tatlım hala inanamıyorum yaaaa.seninki 6 haftalık bnmki 5 haftalık....aynıyız nerdeysekan testinin sonucunu yarın alcam...ewdeki testte çıktı tatlım
olur sıvı tüket yeter
ama tabi limon tansiyon düşürebilir dikkat et
benim sürekli düşük malesef
hepsi üstüste geldi herkes 12. hafta da pat diye geçer dedi ama bizim geçmedi
ama sanki hiç onları yaşamamış gibiyim
vucudunu susz bırakmamaya bakbide yazın daha dakötü elde ayakta şişlerfalan oluıyor susuz kaldı mı
Ne yapti bu veledler bize ya Allahin izniyle sagliklica gelsinde onun pembe poposunu isiricam...bu hafta kontrolum var bklm bebek nasil tansiyon filan ne durumda :/
1000,00 çıktı HCG canım, ama doktorum çıkmıştı, sonucu telefonla öğrendim mail attırdım, o yüzden kaç haftalık olduğunu bilmiyorum
Ne yapti bu veledler bize ya Allahin izniyle sagliklica gelsinde onun pembe poposunu isiricam...bu hafta kontrolum var bklm bebek nasil tansiyon filan ne durumda :/
Kan sonucunu ogrendikten bi iki hafta sonra doktordan rabdevu al saglikli bi gebelikmi saglikliysa keseye bakar folikasit kullaniomusun onu kullanmaya basla saglikli beslen oyle iste baskada bisi yok simdilik
o zaman isyandan ve çektiğim sancıdan parkeye yatırıcam onu ne yatağı falan diyordum
ilk 3 ay vucut bebeği istemiyr
orta 3 ay ikisi iyi anlaşıyor
son 3 ise bebek vucudu istemiyor
4-5*6 en güzel aylarmış
canım var aramız baya sanırım :) sat 30 temmuzdu benim senin ne zaman :)
2 hafta sontra gitmeyi düşünüyordum bende...daha folikasit kullanmıyorum hemen alayımmı:44: :44: :44:
Anammm dogsunlar parkeyi birak tepemizde tasiriz gibi
ayy benim annem 9 ay kusardi oyle olmasinda yeterki 3ten sonra duzelsin insallah..gecsin artik su gunler :/
yarın sonucu almaya gittiğinde eczaneden alırsın dönüşte tatlım..planlı gebeliklerde doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın diyolar..
kızlar test yaptım pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiikanda kaç çıktı cnm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?