Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 hafta sontra gitmeyi düşünüyordum bende...daha folikasit kullanmıyorum hemen alayımmı:44: :44: :44:

2 hafta sonra gayet iyi belki bebegide gorebilir..folikasiti hemen alsan iyi olur bebegin beyin gelisiminde vs etkili doktorlar 3 ay onceden baslatio..sinem i nde dedigi gibi eczanelerden alabilirsin

en güzelinden yatağını bile aldık rahat etsin hanımefendi diye

inşallah canım çok uzun sürmez

ayy yazık onlara ne parkesi :)
güle güle iyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla yatsın inşallah fıstığımız yatağında..
benm eşimde ona kuş tüğünden yatak yaparım ben ona diyo...

ayy yazık onlara ne parkesi :)
güle güle iyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla yatsın inşallah fıstığımız yatağında..
benm eşimde ona kuş tüğünden yatak yaparım ben ona diyo...

amin canım inşallah herşeyimiz tamam neredeyse
eşim çok kız istiyordu şimdi çıldııryor onu da alalım bunuda alalım diye

kızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 798407

2. çizgi dağılmış gibi bir garip kan testine daha çok var ise yeniden başka test alıp dene

en güzelinden yatağını bile aldık rahat etsin hanımefendi diye inşallah canım çok uzun sürmez
Ya superr esyalari almaya badladiniz demek..oyy Rabbim kizini sana bagislasin gule gule kullansin esyalarini..cinsiyet belli olunca daha guzel oluyodur hersey.. :)
Aminnn canim insallah uzun surmez

Ya superr esyalari almaya badladiniz demek..oyy Rabbim kizini sana bagislasin gule gule kullansin esyalarini..cinsiyet belli olunca daha guzel oluyodur hersey.. :)
Aminnn canim insallah uzun surmez

evet kız olduğunu öğreninc herşeyini aldık bebek alışverişi harika valla

canım merhaba baska bir idrar testi alıp yapmanı oneriyorum fortel yada predictor gibi

Benim BAT ım 11 Eylül,yani 2 gün var...
Erken gebelik testi alsam (pahalı olanından ) varsa çıkma ihtimali nedir sizce? Gebeliğini böyle öğrenen var mı?

Erken gebelik testi alsam (pahalı olanından ) varsa çıkma ihtimali nedir sizce? Gebeliğini böyle öğrenen var mı?

canım benim cıkmıstı ama erken döllenme gec döllenme olabilir onu bilemem ama cıkma ihtimali yüksek

ben 2 haziran da öğrendim 1 hafta öncesi test yaptım hiç bişey çıkmadı silikbile sonra 1 hafta sonra yaptım tam adet günümde tam net ve koyu çıktı bence varsa da bekle 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…