hamilesin canım ama muhtemelen yenikan testi yaptır hemen
Canım sanırım adetime daha 2 gün var dyanamadım sol kasığımda batma vardı yapayım dedim :) ay inşallah yaa çalışıyorumacaba saat kaça kadar kan testi yapıyorlar bilginiz varmı
Canım sanırım adetime daha 2 gün var dyanamadım sol kasığımda batma vardı yapayım dedim :) ay inşallah yaa çalışıyorumacaba saat kaça kadar kan testi yapıyorlar bilginiz varmı
canım benim cıkmıstı ama erken döllenme gec döllenme olabilir onu bilemem ama cıkma ihtimali yüksek
ben 2 haziran da öğrendim 1 hafta öncesi test yaptım hiç bişey çıkmadı silikbile sonra 1 hafta sonra yaptım tam adet günümde tam net ve koyu çıktı bence varsa da bekle 2 gün
aminnnnnnnnnnnnnnnn canımsın :) inan aynen öyle bende arkadaşlıkları bu denli içten olabilirmi diyordum oluyormus :)
kalp atısını dinlemedik pek bi minik bi görüntü bi kaçtı :) haftaya pazartesi aldık randevu cumartesi doluydu bakalım sanırım kalp atısı duymus olurum 5+4 de keseyi görmüş oldum ben tahminimce duyulabilir ama bebişlere belli olmuyor bakalım haftaya ne bekliyor biizi pazartesiye cok var :) offf :)
hahhaa çin takviminden cinsiyet baktım erkek çıktı iyimii :) ay bu ara herkes erkek zaten :)
hep içime kız doğardı sağlıklı olsun önceliklede hiiç önemli diil :) cok eglenceliymiş
canım benim inş kalp atışını da duyarsın tatlım bebeklere belli olmuyor dogru söylüyorsun canları sagolsunda sagsaglim hepimiz kucagımıza alalımda inş pazartesi gelir canım inş haberleri verirsin
eli ayagı düzgün olsunda canım benim kese sol tarafındamı sag tarafındamı niyeyse ben ona inanıyorum tam tutmadıgıda oluyordur ama kime sorduysam tuttu yani.
merhabalar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum sat 20 ağustos bat 15 eylül bir hafta kaldı bikaç belirti var ama heveslenmek istemiyorum ve meraktan deliriyorum hadi bakalım hayırlısı :)
merhabalar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum sat 20 ağustos bat 15 eylül bir hafta kaldı bikaç belirti var ama heveslenmek istemiyorum ve meraktan deliriyorum hadi bakalım hayırlısı :)
kızlar test yaptım pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar ne olur yardımcı olun adetime 2 gün var idrar testi yaptım resmini atıyorum sizce hamilemiyimdir Eki Görüntüle 798427
o nası bişi oluo ben bilmiyorum kiiii :))))
hayırlısı olsun inşallah hamişsindir :) evet beklemek cok zor oluyor sen hamiş haberini alırken bende kontrol randevum var tam görünmesi için kesede gideceğim :)
canım tbr ederim gözün aydın inş sagsalim kucagınada alırsın
ay inşallah hamişimdir sağsalim alırsın inşallah bebişini kucağına sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?