Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamilesin canım ama muhtemelen yeni kan testi yaptır hemen

Canım sanırım adetime daha 2 gün var dyanamadım sol kasığımda batma vardı yapayım dedim :) ay inşallah yaa çalışıyorumacaba saat kaça kadar kan testi yapıyorlar bilginiz varmı

hahhaa çin takviminden cinsiyet baktım erkek çıktı iyimii :) ay bu ara herkes erkek zaten :)
hep içime kız doğardı sağlıklı olsun önceliklede hiiç önemli diil :) cok eglenceliymiş

Canım sanırım adetime daha 2 gün var dyanamadım sol kasığımda batma vardı yapayım dedim :) ay inşallah yaa çalışıyorumacaba saat kaça kadar kan testi yapıyorlar bilginiz varmı

kan testi 24 saat yapıyorlar bulundugun yere ve hastaneye göre değişir ama erken yaptırırsan değerin az cıkabilir 2 gün bkle derim ben

kızlar beklicetim ama sol kasığımda çok sık batmalar oldu dayanamadım yaptım bugün kan testine gidecem dua edin inş. hamileyimdir

canım benim inş kalp atışını da duyarsın tatlım bebeklere belli olmuyor dogru söylüyorsun canları sagolsunda sagsaglim hepimiz kucagımıza alalımda inş pazartesi gelir canım inş haberleri verirsin

hahhaa çin takviminden cinsiyet baktım erkek çıktı iyimii :) ay bu ara herkes erkek zaten :)
hep içime kız doğardı sağlıklı olsun önceliklede hiiç önemli diil :) cok eglenceliymiş

eli ayagı düzgün olsunda canım benim kese sol tarafındamı sag tarafındamı niyeyse ben ona inanıyorum tam tutmadıgıda oluyordur ama kime sorduysam tuttu yani.

canım benim inş kalp atışını da duyarsın tatlım bebeklere belli olmuyor dogru söylüyorsun canları sagolsunda sagsaglim hepimiz kucagımıza alalımda inş pazartesi gelir canım inş haberleri verirsin

aminn bitanem amin haber veririm tabiki hemen büyük heyecanla yeterki iyi olsun
darısı ilk hemencik senin başına

merhabalar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum sat 20 ağustos bat 15 eylül bir hafta kaldı bikaç belirti var ama heveslenmek istemiyorum ve meraktan deliriyorum hadi bakalım hayırlısı :)

merhabalar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum sat 20 ağustos bat 15 eylül bir hafta kaldı bikaç belirti var ama heveslenmek istemiyorum ve meraktan deliriyorum hadi bakalım hayırlısı :)

hayırlısı olsun inşallah hamişsindir :) evet beklemek cok zor oluyor sen hamiş haberini alırken bende kontrol randevum var tam görünmesi için kesede gideceğim :)

hayrlısı olsun cnm inş hamilesindir.. bende meraktan deliriyorum tüm gebelik belirtileri var sat 10,08,2013 test ne zamn yapsam ki

hayırlısı olsun inşallah hamişsindir :) evet beklemek cok zor oluyor sen hamiş haberini alırken bende kontrol randevum var tam görünmesi için kesede gideceğim :)

ay inşallah hamişimdir sağsalim alırsın inşallah bebişini kucağına sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…