Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin de döngün benimki gibi kısa heralde hemen yımırtlama hemen bat hemen sat.. kısa döngülerde daha kolay oluyor
ama inşallah bu ay bekletmeden gelir bebişin göbişine

yok canım ya o kadar kısa değil işte 29-30 güne bir geliyor işte..bu ay gelmesini zaten hiç istemiyoruminş canım olur bu ay ama kafamdan attım tamamen geçenay çok kurcaladım adetimi geciktirdimdua edersen canım çok mutlu olurum sen hamilesin duan kabul olur:)

durun bende katılıyorum halaya:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

tabiki de tatlım etmez miyim dua akşama eve gidince sana hemen dua okuyacam :)
Allahım isteyen herkese nasip etsin..

dua damı okuyoz. ben yasin okuyup dua ettim kızlar hepinize az önce

canım ilk sayfada bi listede var oraya isim yazdırdıktan sonra meryem suresini okuyup duana da bu isimleri katıyosun..
allah kabul etsin

Son düzenleme:
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
emine

kızlar isimleri aldım inşallah bu akşam okuyacağım.okuyunca yine yazarım buraya.Rabbim şimdiden dualarımızı kabul etsin hayırlı birer evlat nasip etsin bize

saol bebeğimmm..amin inş kabul olurrrr

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Bebiş isteyenlerin en yakın zamanda bebişi olsun
bebiş bekleyenlerin de sağsağlim kavuşmaları nasip olsun
Hayırlı cumalar arkadaşlarımmm..

Kızlar hapşurdugumda kasıklarıma çok fena bir agrı saplanıyor bilgisi olan varmı :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…