Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım haftaiçinde bi arkadaşımızın cinsiyeti belli oldu o da aynı senin gibi 17. haftasında

aslında 3 hafta sonraya randevum ama çatlıcam merakdan yalvar yakar randevuyu one cektım salı gunu gidicem bide belli olmazsa kahrımdan ölürüm saglıgım tehlikede çatlamak üzereyim stres yaptım nolurrrr 5 dk bakın hemen çıkayım kızmı oglanmı yeterki söleyin dedim telefondaki kıza gülme krizine girdiler

allah seni emi :) sağlığı,aklı fikri düzgün,eli ayağı yerinde olsunda..

bak iyi insan lafının üzerine gelir sevilayemre de aynı senin gibi o öğrendi sende öğren bi an önce

Son düzenleme:
tünaydın uykucu fıstığım
buralardayım bebeğim bi süre face de olmayacağım
sen ne yapıyosun bakalım teyzesinin güzeli ne alemde

tunaydın sınemcım sanada:) o ıyı cok sukur teyzesı ama anası hasta öksürük oldu ıhlamur fln ıdare etmeye calısıyor. buarada kız olucagı kesınlestı haber vermısmıydımm

tunaydın sınemcım sanada:) o ıyı cok sukur teyzesı ama anası hasta öksürük oldu ıhlamur fln ıdare etmeye calısıyor. buarada kız olucagı kesınlestı haber vermısmıydımm

geçmiş olsun canımm dikkat et kendine..
oyy yerim ben senin kızını maşallah kuzuya..

aldım haberini bebeğimmm yaaa prensesimiz gelecek.. o bi doğsun bu yaptıklarını sorarız durmadan annesini hasta ediyor cimcime

tünaydın uykucu fıstığım
buralardayım bebeğim bi süre face de olmayacağım
sen ne yapıyosun bakalım teyzesinin güzeli ne alemde

aldım haberini bebeğimmm yaaa prensesimiz gelecek.. o bi doğsun bu yaptıklarını sorarız durmadan annesini hasta ediyor cimcime

walla ya ılk haftalardan bu yana grıbı atamadım grıbı atsam depresyonlardayımm

walla ya ılk haftalardan bu yana grıbı atamadım grıbı atsam depresyonlardayımm

çok ayıp yaa bizim yaramaz hiç duramıyor kime çekti anlamadım ki
anasıyla uğraşmak hoşuna gidiyor fındığın
o da haklı napsın can sıkıntısıı...
anasıyla uğraşacakkkk mecburrrr

Son düzenleme:
hamile olsan dert olmasan dert
şu bilim adamları hamileliği de kolaylaştırsa ne güzel dimi yaaaa

süper olur valla yaa..
hayattan tat alamaz oldum resmen..
zorla yediğim için hiç bişeyin tadını alamıyorum..

Son düzenleme:
çok ayıp yaa bizim yaramaz hiç duramıyor kime çekti anlamadım ki
Anasıyla uğraşmak hoşuna gidiyor fındığın
O da haklı napsın can sıkıntısıı...
Anasıyla uğraşacakkkk mecburrrr

allahtan bırde bulantı kusma yapmadı bırde öle uzmedı anasını yoksa nolurdu bılmem:) cnm dr ilaç verıyor cok agırsa yemek fln yıyemıyorsan ılac kullan elıf öle ıyı oldu

süper olur valla yaa..
hayattan tat alamaz oldum resmen..
zorla yediğim için hiç bişeyin tadını alamıyorum..

sen yine hamilesinde böylesin ya ben?
bende 1 haftadır bişey yiyemiyorum çay bile içemiyorum ya bi tuhaf oldum allah sonumu hayr etsin:26::26::26:
ama yakında geçer bu bulantın filan merak etme az daha sabret sonra sefasını sürersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…