aminnn canım inş dualarda buluşalım..başkasına yapılan dua daha çok kıymetli olur..inş Rabbim sesimizi duyarrr
kimse beni neden görmüooo( bişi sordum ama küsermmmm
tatlım haftaiçinde bi arkadaşımızın cinsiyeti belli oldu o da aynı senin gibi 17. haftasında
aslında 3 hafta sonraya randevum ama çatlıcam merakdan yalvar yakar randevuyu one cektım salı gunu gidicem bide belli olmazsa kahrımdan ölürüm saglıgım tehlikede çatlamak üzereyim stres yaptım nolurrrr 5 dk bakın hemen çıkayım kızmı oglanmı yeterki söleyin dedim telefondaki kıza gülme krizine girdiler
fıstıklarım gunaydın.sılam sen nerelerdesın yaa
fıstıklarım gunaydın.sılam sen nerelerdesın yaa
Kuzum senin cinsiyeti belli oldumu ?fıstıklarım gunaydın.sılam sen nerelerdesın yaa
Kız o ilk şart tabikide ama ben sorana cvp yetiştiremiorum psikolojimi bozdular görünüştede beş aylık gibi duruo zatenallah seni emi :) sağlığı,aklı fikri düzgün,eli ayağı yerinde olsunda..
aslında 3 hafta sonraya randevum ama çatlıcam merakdan yalvar yakar randevuyu one cektım salı gunu gidicem bide belli olmazsa kahrımdan ölürüm saglıgım tehlikede çatlamak üzereyim stres yaptım nolurrrr 5 dk bakın hemen çıkayım kızmı oglanmı yeterki söleyin dedim telefondaki kıza gülme krizine girdiler
tünaydın uykucu fıstığım
buralardayım bebeğim bi süre face de olmayacağım
sen ne yapıyosun bakalım teyzesinin güzeli ne alemde
tunaydın sınemcım sanada:) o ıyı cok sukur teyzesı ama anası hasta öksürük oldu ıhlamur fln ıdare etmeye calısıyor. buarada kız olucagı kesınlestı haber vermısmıydımm
tunaydın sınemcım sanada:) o ıyı cok sukur teyzesı ama anası hasta öksürük oldu ıhlamur fln ıdare etmeye calısıyor. buarada kız olucagı kesınlestı haber vermısmıydımm
tünaydın uykucu fıstığım
buralardayım bebeğim bi süre face de olmayacağım
sen ne yapıyosun bakalım teyzesinin güzeli ne alemde
aldım haberini bebeğimmm yaaa prensesimiz gelecek.. o bi doğsun bu yaptıklarını sorarız durmadan annesini hasta ediyor cimcime
walla ya ılk haftalardan bu yana grıbı atamadım grıbı atsam depresyonlardayımm
ben bu bulantıyla nasıl baş edicem yaa(
canım hiç bişey yemek istemiyo
hamile olsan dert olmasan dert
şu bilim adamları hamileliği de kolaylaştırsa ne güzel dimi yaaaa
çok ayıp yaa bizim yaramaz hiç duramıyor kime çekti anlamadım ki
Anasıyla uğraşmak hoşuna gidiyor fındığın
O da haklı napsın can sıkıntısıı...
Anasıyla uğraşacakkkk mecburrrr
süper olur valla yaa..
hayattan tat alamaz oldum resmen..
zorla yediğim için hiç bişeyin tadını alamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?