Kızlar öncelikle meraba..hayırlı geceler....benim bi sorum olacak cevaplayabılırseniz çok sevınırım...Adetim son 3 aydır 28 gunde bı gelıyodu fakat ağustosta yıne 31 gunde bır oldu yani sat 21 iken 25 agustoz oldu ve ılk gun kahve leke aksamı pembe akıntılı ve 2.gunse baya yoğun bir kanama ve 3-4uncu gunler yıne hafıf pembeye donen bı kanama ıle 5.gun sonlandı adetım...fakat adet önceki belırtılerım gögus agrısı ve şişlik agızda metal tat ve kasık kasılmaları seğirmeleri ayrıca alt karında şişlik...adet sonrası yasadıklarım ise hala karın şişliği (ama yukarı doğru) yeni başlayan kabızlık(ömrumde ılk defa kabız oldum) kasık batmalrı solda da basladı ve son 1 haftadır aşırı bel agsı...test yapıyorum negatif alttan muayene oldum ordada bişi çıkmadı acaba bu ne lahana tursusu bu ne perhiz...saglık ocagna ve dr uma sordum yok gebelık diyo baska bişide cıkmadı...ama kanda baktırmadım tabi...sizde bunun gıbı belırtıler yasadınızmı hiç ...bana yardımcı olurmusunuz...fikir fikirdir sonuçta dimi....cevaplarsanız cok memnun olurum...şimdidenn tesekkurler...
günaydın canlarım
günaydın bebeğim napıyosun ben şimdi kahvaltımı yapacağım
günaydın bebek afiyetler olsun ben de çalışıyorum :18::18::18:
günaydınnnn :):)
bende şöyle iştahla kahvaltı yapabilecekmiyim acaba bi gün
giyindim süslendim babamı bekliyorum gelsinde beni alsın diyeburaya uğramadan gidemedim bağımlılık yaptınız bana yahuu :) hiçbirinizi tanımasamda hepinizi bi kardeşden dha anlayışlı daha yakın olduğunuz için çoook seviyorum :)
hepinizi çook öpüyorum pazartesi görüşürüz :)
giyindim süslendim babamı bekliyorum gelsinde beni alsın diyeburaya uğramadan gidemedim bağımlılık yaptınız bana yahuu :) hiçbirinizi tanımasamda hepinizi bi kardeşden dha anlayışlı daha yakın olduğunuz için çoook seviyorum :)
rica ederim canım isimleri ben yazıyorum ilk sayfadan görebilirsiniz
Tatlım benim ismimi de ekler misin,ben de kadınım ben de bebek bekliyrum,benim neyim eksik:)))Bakarsın uğurlu gelir,orada benim tosbağı da debelenir:)))
slm kızlar iyi haftasonları herkese
hafta içi doktora gittik benm kızın pipisi çıkmış aslan parçası geliomuş yani:)10 gün yatak istirahati verdi doktor aynı zamanda kanama falan yok ama plesenta da ayrılma olmuş temel ihtiyaçların dışında kalkmicasın dedi((((
4 gündür yatıorum internette sıkıntılıydı daha bügün düzeldi patladımmmm
bu problemi yaşayan oldu mu gebeliğinde daha önce?????
slm ben geldım nasılsınz bugun mıdem bulanıyo nedense dunde kusacak gıbı oldum aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?