Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıla
leyla
betül
nurgül
ayfer
merve
çiğdem
dilek
rahime
emine

kızlar duamızı okudum.Allah kabul etsin inşallah

Kızlar öncelikle meraba..hayırlı geceler....benim bi sorum olacak cevaplayabılırseniz çok sevınırım...Adetim son 3 aydır 28 gunde bı gelıyodu fakat ağustosta yıne 31 gunde bır oldu yani sat 21 iken 25 agustoz oldu ve ılk gun kahve leke aksamı pembe akıntılı ve 2.gunse baya yoğun bir kanama ve 3-4uncu gunler yıne hafıf pembeye donen bı kanama ıle 5.gun sonlandı adetım...fakat adet önceki belırtılerım gögus agrısı ve şişlik agızda metal tat ve kasık kasılmaları seğirmeleri ayrıca alt karında şişlik...adet sonrası yasadıklarım ise hala karın şişliği (ama yukarı doğru) yeni başlayan kabızlık(ömrumde ılk defa kabız oldum) kasık batmalrı solda da basladı ve son 1 haftadır aşırı bel agsı...test yapıyorum negatif alttan muayene oldum ordada bişi çıkmadı acaba bu ne lahana tursusu bu ne perhiz...saglık ocagna ve dr uma sordum yok gebelık diyo baska bişide cıkmadı...ama kanda baktırmadım tabi...sizde bunun gıbı belırtıler yasadınızmı hiç ...bana yardımcı olurmusunuz...fikir fikirdir sonuçta dimi....cevaplarsanız cok memnun olurum...şimdidenn tesekkurler...

günaydın kızlar
dün gece bende duamızı okudum
isimleri tek tek saydım..
allah kabul etsin ve bütün okuyanlardan allah razı olsun
bundan sonra her cuma bunu yapıyoruz sakın unutmayın

Son düzenleme:

Gunaydin herhangi bir hastaligin var mi bilrlemem ayrintili muayne ol siskin icin felan. Ama hamile degilsin biz cogumuz bu benzeri belirtileri yasadik beyin cocuk istedigi icin bunlari tutup çıkarıyor daha ne belirtiler cikar belirti takip etmemeye calis bazen mevsimden yada stresten bile adetin tarihi drgisir kahverengi lekede adet baslangicinda bazen olur ve zaten 5 gun surmus belki iltihap yada enfeksiyon var idrar kulturu aldir bak kultur diyotum idrar testi degil. Alttan muaynede gorunmuuorsa yoktur zatrn ama rahatlamak istiyorsan hcg yaptir

günaydınnnnnnnnnnnn canlarım yeni yeni hamiş haberleri aldığımız bir gün olsun inşallaahhhhh
Aminnn :)

günaydınnnn :):)
bende şöyle iştahla kahvaltı yapabilecekmiyim acaba bi gün
giyindim süslendim babamı bekliyorum gelsinde beni alsın diye buraya uğramadan gidemedim bağımlılık yaptınız bana yahuu :) hiçbirinizi tanımasamda hepinizi bi kardeşden dha anlayışlı daha yakın olduğunuz için çoook seviyorum :)
hepinizi çook öpüyorum pazartesi görüşürüz :)

iyi tatilller canım benımmm bizde seni kocaman opuyoruz bebişide öpuyoruz dikkat edin kendinize :)

kendine iyi bak güzelim bende seni seviyorum ki hemde bi kardeş gibi

ay canım hiç sorma buradaki arkadaşlık dostluk çok güzel.. iyi tatiller canım görüşürüüzz

Tatlım benim ismimi de ekler misin,ben de kadınım ben de bebek bekliyrum,benim neyim eksik:)))Bakarsın uğurlu gelir,orada benim tosbağı da debelenir:)))

hahhaha ayyy nasıl güldüm kız tamam tamam ekleyim gerçek ismini yazar mısın?

slm kızlar iyi haftasonları herkese

hafta içi doktora gittik benm kızın pipisi çıkmış aslan parçası geliomuş yani:)10 gün yatak istirahati verdi doktor aynı zamanda kanama falan yok ama plesenta da ayrılma olmuş temel ihtiyaçların dışında kalkmicasın dedi ((((
4 gündür yatıorum internette sıkıntılıydı daha bügün düzeldi patladımmmm
bu problemi yaşayan oldu mu gebeliğinde daha önce?????

slm canım sna da iyi haftasonları..
hehe demek senin kızın pipisi çıkmış hııı bu güzeldi işte
hayırlısı olsun bakalım tatlım çok geçmiş olsun..
dikkat etmeye çalış kendine

slm ben geldım nasılsınz bugun mıdem bulanıyo nedense dunde kusacak gıbı oldum aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…