- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
yaşım 26 benim ilk 1 sene korunduk korunmayı bıraktığımda adet sancılarım çok olmaya başladı doktora gittim çikolata kisti olduğunu ve hemen hamile kalmam gerektiğini söylediler klomen +çatlama iğnesi falan kullandık sonuç alamadık bu arada tüplerimin ikisininde kapalı olduğunu öğrendik.tüp bebek yaptırdık yumurtalar gelişmediği için yarıda iptal edildi.sonra ameliyat oldu tek tüpümü bağladılar diğerini açtılar.böyle bi hikayem var işte..
38s nasılsın bebeğim?? Sen geriye dönük yazılanlara bakmıyorsun sanırım:)) kızlar ilginize teşekkürler hepinize birlikte yazayım istedim.ben bu gün dayanamadım test yaptım tekrar çooook silik bir çizgi gördüm hatta dedim ben fazla bakmaktan varmış gibi görünüyor.hemşire arkadaşa gösterdim çok silik ama var dedi kan aldık ve gönderdiiiikkkk:))))
canım çok geçmiş olsun Allahım sana ve senin gibilere yardım etsin inşallah ama unutmaki bir şansın var yaşın genç daha :) sakın umudunu kaybetme daha önünde en az 10 senen var bebiş için...inşallah tez zamanda gelir sana :) ayrıca tek tüple hamile kalan 2 tane arkadaşım var üstelik bir tanesi 2. çocuğa hamile şuan
Ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)[/QUOTE
tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ömrü uzun olsun inşallah
inşallah canım benimde ümidim keşke olsadan yana ama tek tüpüm var benim biraz zor hamile kalabilirmişim allahın taktiri bekliyorum
rabbim hiç çocuğun olmayacak denenlere evlat nasib etmiş sanamı nasib etmeyecek bol bol dua et merak etme inşallah seninde bebeğin olacak canım
çak sağol canım Allah razı olsun.okadar çok canım yandıki insanın ister istemez umudu kırılıyor.doktorlarda olacağını söylüyor ama bilmiyorum allahımdan tek dileğim şuralara kocaman kocaman harflerle hamile olduğumu yazabilmek Allahım tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin
amin cnm cümlemizden...ben henüz 6 aydır deniyorum ama seni çok iyi anlıyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah
sorun yoktur umarım doktor kontrolundemisin
3 ay önce gittim doktora küçük küçük kistlerin var önemli değil ama doğum kontrol kullan dedi adetlerim çok düzenli kullanmıyorum bi süre deniycem 1-2 ay sonra tekrar gidicem kontrole bakalım
rabbim dert vermesin başka adetle birlikte çoğu dökülüp gidiyor zaten inşallah seninde iyi haberlerini alıcaz tez vakitte.
inşallah :) abartmıyorum her gece yatmadan dua ediyorum Allahım benden önce isteyenlere daha sonrada bana nasib eyle diye :) sen doktorundan memnunmusun
Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
BİRLİKTE BEKLEME TAKVİMİ
HAMİŞ ADAYI_______________YAŞ________BEKLENMEYEN BAT____________SONUÇ
38s..................................21 ....................20 nisan
sonay67....................................................23 mart...............................
define09....................................................31 mart
ner19min...................................................14 şubat
happymsm.................................................25 mart...............................
rad...................................27.....................24 nisan
cemeh.......................................................23 mart..............................
saraykedisi.................................................25 mart..............................
beyazincim.........................28.....................29 mart..............................
gizem0823.........................23.................... ?????????
sensalize33.................................................24 mart..............................
basbelasi42 .........................................................................................
smraydogan.......................29......................23 nisan
vegetable.....................................................9 mayıs
eyican06.....................................................10 nisan
MaviSevda....................................................8 nisan
gingerist......................................................11 mayıs
Merve_Kemal...............................................19 nisan
cileklimonata................................................17 nisan
41zeynep.....................................................23 nisan
tales_and_legends.........................................20 nisan
istanbul3474..................................................4 nisan
zumrut898...........................25.....................3 mayıs
slbzkrt..........................................................24 nisan
bayanyolcu....................................................12 nisan
Mz_..............................................................22 mart
Seesozden............................25.....................18 nisan
Cduruer................................23.....................12 nisan.................................
Emos13.........................................................10 nisan
CKbeautyandsheer............................................3 mayıs
glsh13...........................................................15 nisan
lioness83..............................30......................21 nisan
tikita................................................................8 nisan
gul59 ..................................26.........................3 nisan................................
incinur.................................24...................................................................
ECRINGUL............................27........................15 nisan
ades54................................32........................16 nisan
sealion................................30.........................24 nisan
valla canım hiç abartmayım 1,5 sene içerisinde 20 tane doktor değiştirdim şuanki doktorumdan memnunum tek şikayetim çok kalabalık oluyor çok beklemek zorunda kalıyorum odur. bu arada hangi şehirde yaşıyordun.
memnunsan sorun yok cnm ben istanbuldayım avrupa yakasında dedim eğer istersen o arkadaşımın doktoruna gidersin belki istanbuldaysan sende
bende istanbul seyrantepe oturuyorum
bende kağıthanedeyim :) ama dediğim doktor karşıda istersen numarasını alırım ama uzak kalıyo biraz
Ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)[/QUOTE
tebrik ederim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ömrü uzun olsun inşallah
aminn inşallah allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?