Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun Allahım sana ve senin gibilere yardım etsin inşallah ama unutmaki bir şansın var yaşın genç daha :) sakın umudunu kaybetme daha önünde en az 10 senen var bebiş için...inşallah tez zamanda gelir sana :) ayrıca tek tüple hamile kalan 2 tane arkadaşım var üstelik bir tanesi 2. çocuğa hamile şuan

ay canım benim şimdiden tebrik ederim :) desene bebiş yolda

Ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)

çak sağol canım Allah razı olsun.okadar çok canım yandıki insanın ister istemez umudu kırılıyor.doktorlarda olacağını söylüyor ama bilmiyorum allahımdan tek dileğim şuralara kocaman kocaman harflerle hamile olduğumu yazabilmek Allahım tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin

Seesozedennnn cooooooookkkk sevindim canim arkadasim benim :) degerleri megerleri hic dusunme hamileligin tadini cikarmaya bak :) bak gordun mu sende anne olcaksiiinnnnnn ayy cok mutlu oldum vallah !!

inşallah canım benimde ümidim keşke olsadan yana ama tek tüpüm var benim biraz zor hamile kalabilirmişim allahın taktiri bekliyorum

rabbim hiç çocuğun olmayacak denenlere evlat nasib etmiş sanamı nasib etmeyecek bol bol dua et merak etme inşallah seninde bebeğin olacak canım

rabbim hiç çocuğun olmayacak denenlere evlat nasib etmiş sanamı nasib etmeyecek bol bol dua et merak etme inşallah seninde bebeğin olacak canım

inşallah canım inşallah çok dua ediyorum sadece kendime değil bütün evlat bekleyen isteyen herkeze hamilelerin duaları kabul olur derler sende bizim için bol bol dua et

amin cnm cümlemizden...ben henüz 6 aydır deniyorum ama seni çok iyi anlıyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah

sorun yoktur umarım doktor kontrolundemisin

3 ay önce gittim doktora küçük küçük kistlerin var önemli değil ama doğum kontrol kullan dedi adetlerim çok düzenli kullanmıyorum bi süre deniycem 1-2 ay sonra tekrar gidicem kontrole bakalım

3 ay önce gittim doktora küçük küçük kistlerin var önemli değil ama doğum kontrol kullan dedi adetlerim çok düzenli kullanmıyorum bi süre deniycem 1-2 ay sonra tekrar gidicem kontrole bakalım

rabbim dert vermesin başka adetle birlikte çoğu dökülüp gidiyor zaten inşallah seninde iyi haberlerini alıcaz tez vakitte.

rabbim dert vermesin başka adetle birlikte çoğu dökülüp gidiyor zaten inşallah seninde iyi haberlerini alıcaz tez vakitte.

inşallah :) abartmıyorum her gece yatmadan dua ediyorum Allahım benden önce isteyenlere daha sonrada bana nasib eyle diye :) sen doktorundan memnunmusun

inşallah :) abartmıyorum her gece yatmadan dua ediyorum Allahım benden önce isteyenlere daha sonrada bana nasib eyle diye :) sen doktorundan memnunmusun

valla canım hiç abartmayım 1,5 sene içerisinde 20 tane doktor değiştirdim şuanki doktorumdan memnunum tek şikayetim çok kalabalık oluyor çok beklemek zorunda kalıyorum odur. bu arada hangi şehirde yaşıyordun.

Kızlar bebiş bekleyenlerin hepsini tek tek tebrik ederim. Darısı bizlerin başına inş. Sizlerden böyle güzel haberler gelince çok mutlu oldum. 38s en çok da senden duymak istiyorum bu haberi. İnş ikimiz arka arkaya günlerde bu güzel listeye biz de ekleniriz. Ay içim bi tuhaf oldu ya.

memnunsan sorun yok cnm ben istanbuldayım avrupa yakasında dedim eğer istersen o arkadaşımın doktoruna gidersin belki istanbuldaysan sende

bende kağıthanedeyim :) ama dediğim doktor karşıda istersen numarasını alırım ama uzak kalıyo biraz

aa tesadüfe bak karşısı uzak olur çünkü doktor ayda 4-5 kere çağırıyor karşıya gidip gelmem çok zor .. ben avicenna gültepeye gidiyorum belki duymuşsundur alparslan bey var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…