Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum zorlama ama yemezsen daha kötü oluyor ne bileyim istediğini ye ben mesela şeftali yedim sabah yine formun kepekli cubuklarından yedim böyle böyle yiyiyorum yoksa varya aman aman cok fecı bulanıo cok ii anlıyorum

istediklerim bile gitmiyo valla yaa..bol bol tarhana yapıp içiyorum bende vitaminli diye.. ayy şeftali deme dolapta kocaman kocaman şeftali duruyo ama hiç istemiyo canım..elma yiyorum bnde..

aklıma gelmişken sorayım sağlık ocaklarından aradılar mı sizleri?
beni ilkinde aramışlardı bunda aramadılar gitsem de kayıt oluştursam mı ki :S

bana hamilelik düşününce gel demişti,gerçi artık herkes özel hastanelere gidiyor, pek bir ehemmiyeti kalmadı ama yine de git canım kaydını yaptır, inşallah olmazda; olurda ani bişey olursa gidersin.. bebek olunca da aşılarını falan yaptırırsın

slm kızlar nasılsınız???

angel2858 canım ya yaşadıklarını okudum allah yardımcın olsun.. sana ne diyeceğimi nasıl destek olacağımı bilemiyorum.. gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun bitanem

vay saglık ocagı nerden duymus ya beni hiç aramadılar kayıt anca 4 aylık yaptırırım ben hersey rayına otursunda valla bi onlar kalsın habersiz :)) hihi

hoşgeldin canım..

vay saglık ocagı nerden duymus ya beni hiç aramadılar kayıt anca 4 aylık yaptırırım ben hersey rayına otursunda valla bi onlar kalsın habersiz :)) hihi

hastaneden onların sistemine düşmüş hamile olduğum aradılar gelmeniz lazım falan diye..daha sonra aile hekimini aramıştım bebeği kaybettik diye teşekkür etmişlerdi haber verdim diye..

ya kızlar 2 gündür sağ ve sol kasığım ağrıyo çok şiddetli değil ama kendini hissettiriyo..
2 gündür eşim yüzünden çok gerginim acaba ondanmıdır?yoksa yolunda gitmeyen bişey varmıdır

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Uzunca bir zamandır yoktum annemler burdaydı. Yeni hamişler var mı?

hoşgeldin canım..Allah kavuştursun o zaman annenleri..iyi gidiyo çok şükür sende ne var ne yok?

Sağol canım Amin. Oh Oh iyi olsunda bende bu ara sürekli ayakta olduğumdan bacaklarım şişti şükür 2-3 gündür ayağımın altına yastık koyarak yattım da geçti. Onun dışında iyi gidiyor çok şükür

aman iyi bari ayak bacak şişmeside çok zor olluyo yaa balon gibi :S

hiiç üzülme araştırmamı yaptım dun benım saglı solluydu bu haftalarda adet sancısı gibi rahim kasılmaları çekmemiz çok normalmiş hiiççç sıkma canını yolunda gitmeyen bişi yok ayrıca ne takıosun yine kafana ya bosver sen bebişe odaklan bitanem

tünaydın kızlar..
angel inşallah kesen bozulmaz ve beta hcg değerin hiç düşmez..inşallah o aptal doktor birşeyleri yanlış görmüştür yanlış söylüyodur..
sana dua edeceğim canım..sen de moralini yüksek tut Allah'tan herşeyin hayırlısını dileyip bekleyelim..

38S'can 8 Ekim

Meryem suresindeki çiğdem ben miyim

kızlar bu arada sabah doktordaydım..ilk kontrolümüze gittik..minik kalp atışlarını duydum meleğimin..kendisi de minicik daha 6 mm çıktı

aman öyle olsn bari..hiç anlamadım dün sabah kahvaltı hazrladım tavır yaptı kalktı kendine yumurta pişirdi bende sinirlendim oturma odasına gittim..dün aramadı sormadı hiç..akşam geldi yemek yedi tekrar işe gitti saat 2 de geldi oturma odasına yattı bende sinirlendim ben seni burda yatasın diyemi bu saate kadar bekldim dedim yatağa geldi..hiç konuşmuyo ama benimle..sabahda kalktım kahvaltı hazrlayacaktım hazrlama dedi üstünü giydi gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…