Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle canım en fazla 1 hafta içinde belli olur dedi doktor kayseri yada ankarada doktor arasıyorum burda yok diye biliyorum 4 boyutlu arastıyorum ama bakalım takdiri ilahi yiyecek ekmegi varsa durur atmayan kalbi atar bunuda düşünüyorum

Bebegim allah yardimcin olsun sikma canini bu senin dr cellatlik yapsaymis daha iyiymis gercekten kalp atisi olmasa bile bebek kucuk seni zehirlemez ayrica evet beta hcgde belli olur cunku senin bariz bir kanaman yok yinede kendini yorma dikkat et ve insallah hersey guzel olur duyulur kalp atisi

aynen öyle canım benim hemen kürtaj demmesi beni sinir etti zaten allah nasip etmezse kendi düşer kese zaten asagıdaydı normlade benim bana diyorki yerinden kopmuş kese diyor e zaten asagıda demiştiniz dedim.inş kalbinin attıgını duyarım beta hcg suan umutlanmak adına bekliyorum bugünde yaptırsammı acaba yarınmı yaptırsam

Canım üzme kendini veren Allah alan Allah biz bu konuda sadece tevekkül etmeliyiz inş bebeğin seni bırakmaz seninle olur...ben annemin karnından ölü doğmuşum babama ölü haberini vermişler diyorum ya yaşatan Allah birden canlanmışım..

öyle canım sagol tevekkul etmekten başka ne yapabilir insan oglu yasatan allah yasatıyor içim rahatlıyor böyleolayları duyunca beklemekten baska carem yok canım

ya kızlar off sinir oldumm...yaklaşık 4-5 gündür afedersiniz ama kabızdım..dünden beri düzeldim..wc ye çıkabiliyorum gibi..ama hala sanki gelcek gibi ya..nasıl diyeyyim böle makatta duruyor gibi..garip bir gaz sancısı var..sanlki böle heran çıkacak gibi duruyor..iş yerinde falan korkuyorum yalnışlıkla gaz kaçırcam diye töbe töbe..ilk kez başıma geliyor..
varmı hayatatın hiç böle birşey yaşayan ne yapmam lazım..
şu bacak ağrımdan sonra kabız oldum..

bende adet günüm yaklaşınca yaşamıştım canım kabızlığı ama senin gibi ha çıktı ha çıkacak gibi değildi..

Korkma canım bende geçen ay oldu o sancı hatta ağrısından ağla ağla helak oldum üşüttüğünde öyle olabiliyor kendini sıcak tut

Korkma canım bende geçen ay oldu o sancı hatta ağrısından ağla ağla helak oldum üşüttüğünde öyle olabiliyor kendini sıcak tut

canım üşüttümse bile bu kadar uzun sürermi ya..barsak tembelliği olacak diye kokrtum ben..
en yisi ben kayısı falan yiyeyim akşamm

bende adet günüm yaklaşınca yaşamıştım canım kabızlığı ama senin gibi ha çıktı ha çıkacak gibi değildi..

yok canım bende çıkacak gibi yanii..berbaty bişi yaa

Selam kızlar bende biraz önce doktordan geldim ultrasyonda gösterdi kendini bnm pıtırcık yaklaşık 4 haftalık hamileymişim :) Hepimize hayırlısı olsn :) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)

haydı hayırlısı canım 4 haftalık hamilelikte kesede bebek mi göründü :) süpermiş

canım üşüttümse bile bu kadar uzun sürermi ya..barsak tembelliği olacak diye kokrtum ben..
en yisi ben kayısı falan yiyeyim akşamm

yok canım bende çıkacak gibi yanii..berbaty bişi yaa

yavrum o kabızlıktan ishale geçiş olmasın benım bi kere öyyle oldu sonra afedersin miğdeyi bozdum olabilir gaz sancısıda o ağrıyı yapar cok ii bilirim makatta sancı yapar bildiğin

haydı hayırlısı canım 4 haftalık hamilelikte kesede bebek mi göründü :) süpermiş

Bende kan tahlili olucam diye beklerken ultrasyonda gördü doktor şaşırdım bende :)) bende de kabızlık çok olmuştu daha bir hafta önceye kadar. şimdi de reflüm tekrarlıyo midem çok feci ama katlanıcaz bebişlerimiz için :)

hayırlısı saglıkla gelsin inşallah canım :) miğde sorunu malesef bende de mevcut yanma afedersin geğirme falan cok berbat bir durum bu yaşa kadar görmediğim şeyleri yasıtorum ama napalım aynen katlanıcaz yeterki ii olsunlar :)

bende öyleydm bir hafta önce. sıvı şeyler tüketmeye çalış kuru kayısı ye sonra sıcak su için. ben öyle rahatladım. gaz da vardı aynı senin gibi :)) inş zamanla geçicek bunlar

kahvaltı yapmak yemek yemek eziyet gibi geliyo hala yaa

sen bana sor sabahın köründe arabaya atlıyorum işe gidiyorum ama o yol varya 20 dk oluyor 1 saat nasıl bulanıyor migdem nası bisey ıstemıyor anlatamam ama mecbur yiyiorum canımın istediğini yiyiyorum zorlamıyorum aama yemeyince daha kötü oluo on kat fazla bulanıo için

ben sabah 8e 10 kala eşimi göndermek için kalkıyorum ondan sonra uyuyamıyorum mide bulantısından..canım hiç bişeyde istemiyo yiyemiyorum zorlya zorlaya

ben sabah 8e 10 kala eşimi göndermek için kalkıyorum ondan sonra uyuyamıyorum mide bulantısından..canım hiç bişeyde istemiyo yiyemiyorum zorlya zorlaya

kuzum zorlama ama yemezsen daha kötü oluyor ne bileyim istediğini ye ben mesela şeftali yedim sabah yine formun kepekli cubuklarından yedim böyle böyle yiyiyorum yoksa varya aman aman cok fecı bulanıo cok ii anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…