- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
biliyorum tatlım biliyorum mecburen o doktoru seçtiğini de biliyorum herşeyde bir hayır var. mutlak suretle biraz bekleyip ama bu sureyide uzatma hersey senın saglıgın için. hemen doktor bulup tekrar görünmen cok onemli zaten o da sana nihai olanı söyler dua ediyoruz tabiki bitanem sen iyi olda gerisi önemli değil inşallah bebiş orada dır bu doktor hatalı cıkar
slm kızlar ayrı ayrı hepiminizedesteginiz için tsk ederim allah razı olsun.öyle büyük bir boşluktayımki anlatamam dün gece gittim beta ,için kan verdim kese bozulmamıştı kalp atışı yoktu benim adet tarihim 25 temmuz ama ilişki 6 agustos doktora bunu söyledim b,raz daha bekleyelim önceni bilmiyorum bebek var ama kalp atımı yok 8 haftaya kadar kalp atımı duyulması gerekiyormus bende özeldeki doktor gördügünü söylemisti 11 eylülde dedim sana dinlettimi dedi sordum bu haftada duyamazsın demişti dün geceki doktorda görünen sey neden duyulmaz diye sormadınmı dedi.yani kızlar öyleden sonrada baska doktora gidicem 4mm bebek dedi kalp atımı duyulmaya bilir kese bozulmaya baslarsa ister kürtaj yaparız ister kendiliginden düşmesini bekleriz dedi.acıkcası özeldeki doktoru daha önce anlatmıstım size cok güven vermedi gördüm kalbini deyip şimdide duran kalp calışmaz yarın ac gel kürtaja alalaım biraz bekleyelim dedim ortada kalırsın dedi bana ben pazar günü zaten ortada kaldım kanamam oldugunda devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım dedim.ben ararım sizi dedim ama ögleden sonraki randevumu bekliyorum verende allah alanda allah belki bekledigim mucize ama emin dedili,m sonucta kese bozulmamıs hala takibe alacaklar bakalım göz göre göre nasıl gidip kürtaj olayım.bu vicdan azabını cekemem bekleyecegim biraz daha zaten beta degeri düşerse olumsuz dedi bi doktor tanıdıgım olmadı 4 boyutlu ultrasona girip öyle karar vericem şimdilik böyle düşünüyorum içim acıyor cok kötü bi durum dogrumu yanlışmı ona bile karar veremiyorum
Bebegim allah yardimcin olsun sikma canini bu senin dr cellatlik yapsaymis daha iyiymis gercekten kalp atisi olmasa bile bebek kucuk seni zehirlemez ayrica evet beta hcgde belli olur cunku senin bariz bir kanaman yok yinede kendini yorma dikkat et ve insallah hersey guzel olur duyulur kalp atisi
Canım üzme kendini veren Allah alan Allah biz bu konuda sadece tevekkül etmeliyiz inş bebeğin seni bırakmaz seninle olur...ben annemin karnından ölü doğmuşum babama ölü haberini vermişler diyorum ya yaşatan Allah birden canlanmışım..aynen öyle canım benim hemen kürtaj demmesi beni sinir etti zaten allah nasip etmezse kendi düşer kese zaten asagıdaydı normlade benim bana diyorki yerinden kopmuş kese diyor e zaten asagıda demiştiniz dedim.inş kalbinin attıgını duyarım beta hcg suan umutlanmak adına bekliyorum bugünde yaptırsammı acaba yarınmı yaptırsam
Canım üzme kendini veren Allah alan Allah biz bu konuda sadece tevekkül etmeliyiz inş bebeğin seni bırakmaz seninle olur...ben annemin karnından ölü doğmuşum babama ölü haberini vermişler diyorum ya yaşatan Allah birden canlanmışım..
öyle canım sagol tevekkul etmekten başka ne yapabilir insan oglu yasatan allah yasatıyor içim rahatlıyor böyleolayları duyunca beklemekten baska carem yok canım
ya kızlar off sinir oldumm...yaklaşık 4-5 gündür afedersiniz ama kabızdım..dünden beri düzeldim..wc ye çıkabiliyorum gibi..ama hala sanki gelcek gibi ya..nasıl diyeyyim böle makatta duruyor gibi..garip bir gaz sancısı var..sanlki böle heran çıkacak gibi duruyor..iş yerinde falan korkuyorum yalnışlıkla gaz kaçırcam diye töbe töbe..ilk kez başıma geliyor..
varmı hayatatın hiç böle birşey yaşayan ne yapmam lazım..
şu bacak ağrımdan sonra kabız oldum..
ya kızlar off sinir oldumm...yaklaşık 4-5 gündür afedersiniz ama kabızdım..dünden beri düzeldim..wc ye çıkabiliyorum gibi..ama hala sanki gelcek gibi ya..nasıl diyeyyim böle makatta duruyor gibi..garip bir gaz sancısı var..sanlki böle heran çıkacak gibi duruyor..iş yerinde falan korkuyorum yalnışlıkla gaz kaçırcam diye töbe töbe..ilk kez başıma geliyor..
öyle canım sagol tevekkul etmekten başka ne yapabilir insan oglu yasatan allah yasatıyor içim rahatlıyor böyleolayları duyunca beklemekten baska carem yok canım
Korkma canım bende geçen ay oldu o sancı hatta ağrısından ağla ağla helak oldum üşüttüğünde öyle olabiliyor kendini sıcak tut
bende adet günüm yaklaşınca yaşamıştım canım kabızlığı ama senin gibi ha çıktı ha çıkacak gibi değildi..
Selam kızlar bende biraz önce doktordan geldim ultrasyonda gösterdi kendini bnm pıtırcık yaklaşık 4 haftalık hamileymişim :) Hepimize hayırlısı olsn :) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)
canım üşüttümse bile bu kadar uzun sürermi ya..barsak tembelliği olacak diye kokrtum ben..
en yisi ben kayısı falan yiyeyim akşamm
yok canım bende çıkacak gibi yanii..berbaty bişi yaa
haydı hayırlısı canım 4 haftalık hamilelikte kesede bebek mi göründü :) süpermiş
Bende kan tahlili olucam diye beklerken ultrasyonda gördü doktor şaşırdım bende :)) bende de kabızlık çok olmuştu daha bir hafta önceye kadar. şimdi de reflüm tekrarlıyo midem çok feciama katlanıcaz bebişlerimiz için :)
kahvaltı yapmak yemek yemek eziyet gibi geliyo hala yaa
sen bana sor sabahın köründe arabaya atlıyorum işe gidiyorum ama o yol varya 20 dk oluyor 1 saat nasıl bulanıyor migdem nası bisey ıstemıyor anlatamam ama mecbur yiyiorum canımın istediğini yiyiyorum zorlamıyorum aama yemeyince daha kötü oluo on kat fazla bulanıo için
ben sabah 8e 10 kala eşimi göndermek için kalkıyorum ondan sonra uyuyamıyorum mide bulantısından..canım hiç bişeyde istemiyo yiyemiyorum zorlya zorlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?