Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vay arkadas bı kahvaltı içinmi bu kadar afra tafra hey allahım bu erkekler varya arkadas bisey den anlamıyorlar ya
sanki sırf kendileri fedakarlık yapıo
uzatacak ne varmıs bu kadar saraydamı yasıyormus ya kuzum bırak enınde sonunda barısacak olan o kadar zaamana oluyor aynende soylersin giden zamana kendini üzdüğüne değmez yapsın afra tafra sende bu surecte yapmazsın bişi olur biter hamile insanın üstüne de o kdr oynanmaz hiç takma sen sadece bebek ve kendine odaklan kuzum

kızlar bu arada sabah doktordaydım..ilk kontrolümüze gittik..minik kalp atışlarını duydum meleğimin..kendisi de minicik daha 6 mm çıktı

pıt pıt atan kalbini sevsinlerr hopp hop yisinler :)) canım cokk sevındım rabbim sagıkla hergun duymayı nasip etsin o atısları :)) oy bak agzım kulaklarımda :))
benim dündü ya kontrol doktor ameliyata girince cumartesiye aldık bakalım ne kdr oldu bu sefer fotosunuda alarım :))
canım sen kaçtaydın şimdi 6+3 olmusmuydu senın cok yakındı aramız

açıkcası bu tavrının sebebini anlamış değilim..cumartesi günü annemlere gittik orda babamın bi arkadaşının yaptığı sitenin kataloğu vardı onu inceledik yatırım yapmak istiyoruz çnkü..arabayı satarız falan demeye başladı bende sinirlendim saçmalama çocuk olacak ne araba satması falan diye..ee babmlardan alırız bişey olduğu zaman dedi bende her dk nasıl bulcaz bi söylermisin dedim neyse pazar günü kalktık beni annesine bıraktı işimiz vardı..o gün hiç bişey yok..yemeği yedik 11 gibi evimize geldik kahve istedi yaptım içti birlikte olmak istedi ok dedim neyse yattık sabah kalktım normal bi kahvaltı hazrladım işte 1-2 lokma bişey dedi cık cık cık diye kalktı bi tavırla yumurtasını yaptı işte :S

valla ne kadar verirsen o kdr istiyorlar ben biraz katı olabilirim ama kendi karakterimi bir yana koyup samimi olarak söyluyorumki bu kadar uzatılacak kadar sacma birsey olmaz koskoca insanların özellikle erkeklerin bu yaptıklarına anlam verilemiyor
bence konus acık acık bu kadar hamilelik psikolojisi arasında birde sen cıkma de sen cocugu sadece kendine yapmıyorsun
fedakarlık ogrenecekler 1 gün lahvaltı etmedi diye bunu yapıyorsa ilerde camasır bulasıkta ütüde zorlanınca ne yapacak
hiç kızmadan sakin sakin anlatıp destek beklediğini belirt ve tek oldugununda altını çiz ancak öyle anlarlar canım ama kafana asla takma senin stresin bebege yansıyor bebek ilerde durmadan aglak olursa o zaman hatayı kendilerinde arayacaklar
benim arkadaslarda coook kötü hamilelik gecirip huysuz cocuk sahibi olan yada süper hamilielik geçirip agzı kulaklarında bebekleri olan
yaptıklarının bedeli bebeklere cıkıyor hamile iken o yüzden dikkat edecekler

Merhaba ben araniza yeni katilfim ben de hamile kalmak istiyorum bu ay cok karisik oldu hersey 1 hafta sonra tahlil yaptircam ins oluur

bugün bana araba para mevzusunu açma bi daha dedi.ve mesajın sonunda biter sinem yazmış göndermiş sabahtan beri ağla ağla öldüm..sevgiliykende böyleydi ayrılırım derdi hiç bi halt yapamazdı..
çokda üstüne gitmek istemiyorum yaklaşık 1 aydır geceli gündüzlü çalışıyo onuda anlamaya çalışıyorum ama benim bu halimde böyle olmak..

sanırsın hamile kendisi hey allahım yarabbim ya
yahu ne aglıyorsun delimisin sağlığın yerinde elin ayagın tutuor birde hamilesin aglanacak şeymi kalmadı da buna aglıyorsun
hiç cevap verme takma eninde sonunda anlayacak hatasını
agzına zaten ayrılıgı sakız etmisse ayıp etmiş evli birde baba olacak insan hamile insana hiç bu konudan dolayı biter denirmi ya ay valla cok kızdım sinem
calısacak erkek olmak ev gecındırmek baba olmak kolay degıl herkes calısıyor yahu benım esim gece 10 da işe gidiyor sabah 8 de eve geliyor bulasıkları yerlestiriyor ev süpürüyor
destek olacak tabi 2014 oldu yıl ya nerede yaşıyoruz herkesin maddi durumu cokmu enfes acaba
bizde para mevzusu döndüğü kadar kimsede dönmez ama raabbime şükürler olsun ben iyi eşim ii olduktan sonra çalışır öderiz borcu önemli olan sağlık yokluk içinde değilsinki yaptığı anlayışsızlık güzelce ses yükseltmeden kendini germeden eşinle otur konuş
kırıcı olduğunu ve destek istediğini belirt zaten 3 .ayda düzeliyor bu bulantılar halsizlik o kadarda idare edemezmi

merhaba kızlar aranıza yenı geldım bendee... bata 14 gun varr.. umarım hiç gelmez kırmızılaaarrrrr....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…