benim başka çiğdemim mi var bebeğim38S'can 8 Ekim
Meryem suresindeki çiğdem ben miyim
kızlar bu arada sabah doktordaydım..ilk kontrolümüze gittik..minik kalp atışlarını duydum meleğimin..kendisi de minicik daha 6 mm çıktı
benim başka çiğdemim mi var bebeğim
oyyyy oyyy oyyy yesin teyzesi o kalp atışını
Çok teşekkür ederimçok duygulandım
aman öyle olsn bari..hiç anlamadım dün sabah kahvaltı hazrladım tavır yaptı kalktı kendine yumurta pişirdi bende sinirlendim oturma odasına gittim..dün aramadı sormadı hiç..akşam geldi yemek yedi tekrar işe gitti saat 2 de geldi oturma odasına yattı bende sinirlendim ben seni burda yatasın diyemi bu saate kadar bekldim dedim yatağa geldi..hiç konuşmuyo ama benimle..sabahda kalktım kahvaltı hazrlayacaktım hazrlama dedi üstünü giydi gitti..
kızlar bu arada sabah doktordaydım..ilk kontrolümüze gittik..minik kalp atışlarını duydum meleğimin..kendisi de minicik daha 6 mm çıktı
vay arkadas bı kahvaltı içinmi bu kadar afra tafra hey allahım bu erkekler varya arkadas bisey den anlamıyorlar ya
sanki sırf kendileri fedakarlık yapıo
uzatacak ne varmıs bu kadar saraydamı yasıyormus ya kuzum bırak enınde sonunda barısacak olan o kadar zaamana oluyor aynende soylersin giden zamana kendini üzdüğüne değmez yapsın afra tafra sende bu surecte yapmazsın bişi olur biter hamile insanın üstüne de o kdr oynanmaz hiç takma sen sadece bebek ve kendine odaklan kuzum
Mrb arkadaslar ben de yeni katildim araniza
açıkcası bu tavrının sebebini anlamış değilim..cumartesi günü annemlere gittik orda babamın bi arkadaşının yaptığı sitenin kataloğu vardı onu inceledik yatırım yapmak istiyoruz çnkü..arabayı satarız falan demeye başladı bende sinirlendim saçmalama çocuk olacak ne araba satması falan diye..ee babmlardan alırız bişey olduğu zaman dedi bende her dk nasıl bulcaz bi söylermisin dedim neyse pazar günü kalktık beni annesine bıraktı işimiz vardı..o gün hiç bişey yok..yemeği yedik 11 gibi evimize geldik kahve istedi yaptım içti birlikte olmak istedi ok dedim neyse yattık sabah kalktım normal bi kahvaltı hazrladım işte 1-2 lokma bişey dedi cık cık cık diye kalktı bi tavırla yumurtasını yaptı işte :S
valla ne kadar verirsen o kdr istiyorlar ben biraz katı olabilirim ama kendi karakterimi bir yana koyup samimi olarak söyluyorumki bu kadar uzatılacak kadar sacma birsey olmaz koskoca insanların özellikle erkeklerin bu yaptıklarına anlam verilemiyor
bence konus acık acık bu kadar hamilelik psikolojisi arasında birde sen cıkma de sen cocugu sadece kendine yapmıyorsun
fedakarlık ogrenecekler 1 gün lahvaltı etmedi diye bunu yapıyorsa ilerde camasır bulasıkta ütüde zorlanınca ne yapacak
hiç kızmadan sakin sakin anlatıp destek beklediğini belirt ve tek oldugununda altını çiz ancak öyle anlarlar canım ama kafana asla takma senin stresin bebege yansıyor bebek ilerde durmadan aglak olursa o zaman hatayı kendilerinde arayacaklar
benim arkadaslarda coook kötü hamilelik gecirip huysuz cocuk sahibi olan yada süper hamilielik geçirip agzı kulaklarında bebekleri olan
yaptıklarının bedeli bebeklere cıkıyor hamile iken o yüzden dikkat edecekler
Tesekkur ederim:))Hoşgeldin aramıza
hoşgeldin aramıza canım..
Merhaba ben araniza yeni katilfim ben de hamile kalmak istiyorum bu ay cok karisik oldu hersey 1 hafta sonra tahlil yaptircam ins oluur
canım üşüttümse bile bu kadar uzun sürermi ya..barsak tembelliği olacak diye kokrtum ben..
en yisi ben kayısı falan Canım bende de çok oluyor kabızlık ve gaz sancısı(ama soğuğu yediğim zaman beter oluyor..sen yine de dikkat et:)kız hamile misin acaba:)
Mrb arkadaslar ben de yeni katildim araniza
Hayırlısı olsun canım... inşallah fazla bekletmez seni bebişin..
bugün bana araba para mevzusunu açma bi daha dedi.ve mesajın sonunda biter sinem yazmış göndermiş sabahtan beri ağla ağla öldüm..sevgiliykende böyleydi ayrılırım derdi hiç bi halt yapamazdı..
çokda üstüne gitmek istemiyorum yaklaşık 1 aydır geceli gündüzlü çalışıyo onuda anlamaya çalışıyorum ama benim bu halimde böyle olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?