merhaba kızlar aranıza yenı geldım bendee... bata 14 gun varr.. umarım hiç gelmez kırmızılaaarrrrr....:18:
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Uzunca bir zamandır yoktum annemler burdaydı. Yeni hamişler var mı?
hoşbullduuukkkkk... güzel haberler veririm inşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeeesende hoş geldin canım
hoşbullduuukkkkk... güzel haberler veririm inşallah sizeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar aranıza yenı geldım bendee... bata 14 gun varr.. umarım hiç gelmez kırmızılaaarrrrr....:18:
Yeni gleen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
kızlar ya benimde acayip şekilde ayaklarım sızlıyo şiştiler nasıl geçicek bunlardün gece ağrılarından uyuyamadm hiç. bu kadar erken olurmu :S
Hosgeldinnn ben de yeniyim:) hadi hayirlisi bakalim ben de 1 hafta 10 gun sonra betahcg yaptircam bakalim nolcak
sanırsın hamile kendisi hey allahım yarabbim ya
yahu ne aglıyorsun delimisin sağlığın yerinde elin ayagın tutuor birde hamilesin aglanacak şeymi kalmadı da buna aglıyorsun
hiç cevap verme takma eninde sonunda anlayacak hatasını
agzına zaten ayrılıgı sakız etmisse ayıp etmiş evli birde baba olacak insan hamile insana hiç bu konudan dolayı biter denirmi ya ay valla cok kızdım sinem
calısacak erkek olmak ev gecındırmek baba olmak kolay degıl herkes calısıyor yahu benım esim gece 10 da işe gidiyor sabah 8 de eve geliyor bulasıkları yerlestiriyor ev süpürüyor
destek olacak tabi 2014 oldu yıl ya nerede yaşıyoruz herkesin maddi durumu cokmu enfes acaba
bizde para mevzusu döndüğü kadar kimsede dönmez ama raabbime şükürler olsun ben iyi eşim ii olduktan sonra çalışır öderiz borcu önemli olan sağlık yokluk içinde değilsinki yaptığı anlayışsızlık güzelce ses yükseltmeden kendini germeden eşinle otur konuş
kırıcı olduğunu ve destek istediğini belirt zaten 3 .ayda düzeliyor bu bulantılar halsizlik o kadarda idare edemezmi
Hosbulduk.tuzlu suda beklet masaj yaptir iyi gelecegini düşünüyorum
kızlar hormon testlerimi yaptırdım adetin 4.günü bi dahaki ay da eşim gidecek değerlerden anlayan var mı?
FSH 4,83
LH 4,85
ESTRADİOL 55
TSH 1,28
T3 2,88
T4 1,17
PLORAKTİN 13,26
HENÜZ DOKTORA GÖSTEREMEDİMBU 5.AYIM OLACAK ADETİM YENİ BİTTİ YUMURTLAMAYA DAHA VAR ÇOK SABIRSIZIM BEN YAAA ULTRASONA GİRDİM HORMON TESTİ YAPTIRDIM Bİ DE OVÜ TESTİ ALDIM BU AY TAKTIM KAFAYI ALLAHIM YA SABIR VER :)
Tamam canım şuan işyerimdeyim akşama yapaym inş geçer :))
benm eşimde yardım eder bana..ben süpürüyosam o siler yada tam tersi evi toplarız beraber nevresim değiştiririz..ki ben hamile kalmadan öncesindede yardım ediyo şimdide yardım ediyo..
bu aralar sabah 8.30da gidip gece 1.30 2de geliyo çok yoruluyo..işleri çok ağır..
ya bunlar söylenmez ama Allah korusun allah gecinden versin eşimin babannesine bişey olsa onlardan bize hiç bişey kalmaz çnkü k.p. 6kardeş..
biz evlenirken bu ev dizilirken babam hiç bişeyi tamamen eşimin ailesinin üstüne yıkmadı bunlar bizim evlatlarımız o senin alman gereken bu benim almam gereken deyip kenara çekilmedi..nerdeyse yarı yarıya ödendi çoğu şey..
babam altımıza arabamızı aldı ki şimdi bide bana almayı düşünüyo..
benim annem tek kardeş babam dişiyle tırnağıyla en alttan başlayıp evler dükkanlar almış..çok şükür durumları iyi..
Alllah korusun Allah başımzdan eksik etmesin ama dedmlere bşey olsa annem tek kardeş..illaki bize ya bi ev ya bi araba düşecek..
ve eşim bunların hepsinin farkında ama hala daha hem kendini hem beni sıkıntya sokarak yatırım yapmaya kalkıyo..
offffffff çok karışık kafam..
kafan karısmasın hiç takma sen kendi sağlığına dikkat et ne olursa olsun yinede bu eşinin bu tutumunu açıklamaz yapmaması gerekli para pul geçici şu dönemde senin kafanın rahat olması gerekiyor sıkma canını sen nasıl rahat ediyorsan öyle davran eşin zaten anlayacaktır hatasını
selam kızlar epey uzak kaldım bu topikten çünkü kafamı toplamaya ihtiyacım vardı.
belirtilerle kafayı yemek istemediğimden herşeyi akışına bıraktım.
tahminen hafta sonuna doğru adet olucam (adetlerim düzensiz olduğundan tam kestiremiyorum) ama inşallah adet olmam inşallah hamileyimdir..
şu ana kadar ki belirti diyebileceğim tek şey bu sabah sol kasığıma saplanan ağrı oldu bi kaç dakika sürdü oda
Once kafani rahatlat arkadasim psikoloji cok onemli yumurtani da takip ettir olustugunda mesela benim yumurtam cok gec olgunlasip catliyormus ben calismalari erken birakiyomusum herkeste farklilik gosteriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?