Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi yerde okuyordum da" bu hafta rahiminiz portakal büyüklüğünde olacak" diyor vay arkadaş normal benim bu karnın bu kadar şişmesi ve bulanması o zaman :)) ama kilo alma yok şükür aksine vermişim 1 kilo :/

bi yerde okuyordum da" bu hafta rahiminiz portakal büyüklüğünde olacak" diyor vay arkadaş normal benim bu karnın bu kadar şişmesi ve bulanması o zaman :)) ama kilo alma yok şükür aksine vermişim 1 kilo :/

ilk aylarda kilo vermek normal kuzum..3-4 kilo verenler oluyoe...zaten sonra kat kat alıcaksın verdiğin kiloları

ilk aylarda kilo vermek normal kuzum..3-4 kilo verenler oluyoe...zaten sonra kat kat alıcaksın verdiğin kiloları

aman aman allah korusun almayayım ben bu yaşıma kadar zaten cok dikkatliydim şimdide öyle olur umarım zira feci takarım yoksa kiloya hiçde sevmem uzak olsun benden
vermiimde almıyımda olmazmı hep aynı kalayım

olduuuuuuuuu canımmm...o bebek nasıl büyüyecekk o zamannn

şey benden yararlansın olmammı yaa valla ağlayasım geliyo 30 kilo alan duydum 40 kilo hatta 1 ayda 20sini veren duydum
benim hedef 11 kilo bakalım :)))

bizim burada cutemom vardı o 30 a yakın almış kilo.. sende 25 alsan yeter

Saka gibisin aryaael kiz nerde gorulmus hic kg almadan doguran en az alan 8-9 kg aliyo ee cocuk icin sart canim napalim katlancan kwske bende kg almak zorunda olsam

kızlar ya bu meryem suresini abdestsiz ve başı açık okumadan dinleyebilirmiyiz..malum iş yerindeyiz..dinlemektede fayda vardır diye düşündüm ama kararsız kaldımm

Selam kızlar bende biraz önce doktordan geldim ultrasyonda gösterdi kendini bnm pıtırcık yaklaşık 4 haftalık hamileymişim :) Hepimize hayırlısı olsn :) Allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)

bizim burada cutemom vardı o 30 a yakın almış kilo.. sende 25 alsan yeter

25 benı asar :))))) 11 15 arası tamamdır zaten 5 kilo dogumdan hemen sonra gidiyo sonrası da emzirdikce inşallah gider :) 25 kilo sen delirdinmiiiiiii kendine sakın oyle baraj koyma valla sonu 40 dayanır o yüzden disiplin dengeli beslenme hahah zaten cok yemeyi seven biride değilim bakalım ay o günler bi gelsinde şu 4.ayım olsa hemen yoga ya :) spor şart benm bütün arkadaslarım sporla eski halinden daha iyiye gitti valla hemde doğum sonrası o yüzen bende aynı yolda gidiyorum :)

şaka yapıyorumm kız..bende inş 11-15 arası almak isterim tabii...
son zamanlarda bol bol yürüyüş yaparız inşş..
birde tabii spor kesinlikle şartttt

Saka gibisin aryaael kiz nerde gorulmus hic kg almadan doguran en az alan 8-9 kg aliyo ee cocuk icin sart canim napalim katlancan kwske bende kg almak zorunda olsam

tatlım alalım da yanı 10 kılo 15 kilo yeter ama dimi teknoloji gelişti birde hiç kilo almadan olabilse iyiydi

slm kızlar ayrı ayrı hepiminizedesteginiz için tsk ederim allah razı olsun.öyle büyük bir boşluktayımki anlatamam dün gece gittim beta ,için kan verdim kese bozulmamıştı kalp atışı yoktu benim adet tarihim 25 temmuz ama ilişki 6 agustos doktora bunu söyledim b,raz daha bekleyelim önceni bilmiyorum bebek var ama kalp atımı yok 8 haftaya kadar kalp atımı duyulması gerekiyormus bende özeldeki doktor gördügünü söylemisti 11 eylülde dedim sana dinlettimi dedi sordum bu haftada duyamazsın demişti dün geceki doktorda görünen sey neden duyulmaz diye sormadınmı dedi.yani kızlar öyleden sonrada baska doktora gidicem 4mm bebek dedi kalp atımı duyulmaya bilir kese bozulmaya baslarsa ister kürtaj yaparız ister kendiliginden düşmesini bekleriz dedi.acıkcası özeldeki doktoru daha önce anlatmıstım size cok güven vermedi gördüm kalbini deyip şimdide duran kalp calışmaz yarın ac gel kürtaja alalaım biraz bekleyelim dedim ortada kalırsın dedi bana ben pazar günü zaten ortada kaldım kanamam oldugunda devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım dedim.ben ararım sizi dedim ama ögleden sonraki randevumu bekliyorum verende allah alanda allah belki bekledigim mucize ama emin dedili,m sonucta kese bozulmamıs hala takibe alacaklar bakalım göz göre göre nasıl gidip kürtaj olayım.bu vicdan azabını cekemem bekleyecegim biraz daha zaten beta degeri düşerse olumsuz dedi bi doktor tanıdıgım olmadı 4 boyutlu ultrasona girip öyle karar vericem şimdilik böyle düşünüyorum içim acıyor cok kötü bi durum dogrumu yanlışmı ona bile karar veremiyorum

şaka yapıyorumm kız..bende inş 11-15 arası almak isterim tabii...
son zamanlarda bol bol yürüyüş yaparız inşş..
birde tabii spor kesinlikle şartttt

kuzum aynen şart valla özellikle 7 8 9 da şimdi cok yürümüyorum yine yürüyorum ama eskiden 2 saat yürürdüm spor harici
şimdi 1 saat yürüyorum mutlaka hem hormanlar düzeliyor hem temiz hava almış oluyorum cidden nasıl başlarsan hamilelik öyle gidiyor miskin başlarsan öyle süregidiyor malesef cok gördüm cevremde aktif olmak cok iyi birsey
zayıfsın sende fazla almazsın ya dikkat edip bebege giden seyler yedinmi cok rahat edersin millet son aylar nefes alamıyor cok korkuyorum valla o durumlardan sağlıkla gelsin kuzumda annesi ne isterse yapaarr :)
darısı başınıza bitanem
ayrıca meryem süresini bende iş yerinde bası acık dinliyorum hatta yasin de dinliyorum abdest olduktan sonra sorun yok ben hocaya sormuştum dinlemekte hiçbir sıkıntı yokmuş

canımmmm çok doğru bir karar vermissin 4 boyutluya zaten girersen hersey ortaya cıkar cok iyi anlıyorum cok cok zor rabbim sabır versin iyice görünüp emin olduktan sonra kararı vermek zorundasın şimdilik düşünmemeye calıs rahatlat kendini kesede henüz bozulmadıysa rabbimin vardır bi bildiği bekle bitanem

aminn canım hayırlısı olsun artık..
Rabbim büyük o bilir..canı veren o sonuçta..
bencede sakınan göze çöp bata durumu oluyor hep..

kuzummm benim yaa..sabah erkenden direk buraya girdim senden haver varmı diye..
kese bozulmaması hcg değeleri azalmaması inş iyiye işarettir..inş bebeğimiz sağlıklıdır...
tabi yine herşeyin hayırlısı olsun hakkında..
acını sevincini herşeyini paylaşıyoruz tatlım..
dualarımız seninle kuzucummm

öyle canım yaa okadar içim yanıyorki anlatamam allah hepinizden razı olsun dua edin ne olur burada 4 boyutlu varmı onu arastırıyorum yoksa en yakın hangi ilde varsa oraya gidicem gıcık bi doktorun lafıyla o günaha giremem.zaten basından beri konusuyordukya canım tarvırları zaten bi garipti tutunursa görüşürüz diyip hiç bir ilaç vermemişti.

biliyorum tatlım biliyorum mecburen o doktoru seçtiğini de biliyorum herşeyde bir hayır var. mutlak suretle biraz bekleyip ama bu sureyide uzatma hersey senın saglıgın için. hemen doktor bulup tekrar görünmen cok onemli zaten o da sana nihai olanı söyler dua ediyoruz tabiki bitanem sen iyi olda gerisi önemli değil inşallah bebiş orada dır bu doktor hatalı cıkar

kuzummm benim yaa..sabah erkenden direk buraya girdim senden haver varmı diye..
kese bozulmaması hcg değeleri azalmaması inş iyiye işarettir..inş bebeğimiz sağlıklıdır...
tabi yine herşeyin hayırlısı olsun hakkında..
acını sevincini herşeyini paylaşıyoruz tatlım..
dualarımız seninle kuzucummm[/QUOTE]

allah razı olsun canım benim dün aksam kan verdim 25500 de kan degerim bakalım yarın bidaha vericem eger düşmezse hastaneye tekrrar yatıcam takip için böyle bu durum varken kürtaj olamam kese bozulur beta düşerse mecburum ama bekleyecegim bazende dogrumu yapıyorum diyoyum bilmiyorum tatlım dualarınız benimle biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…