- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
bende senin gibi erken bırakıyorum işte adete 1 hafta kala salıyorum kendimi bazen hiç ilişki olmuyor o dönemdeBenim de adetim 35_36 gunde bir oluyor yumurtam catlamistir calismayi birakalim derken ultrasona girdim yumurtam henuz catlamamisti gec olgunlasip catliyomus calismalari birakma belkide catlama agrisidir bi de yumurtani takip ettir
yakında kadın doğumcu olucam 4 ayda epey yol kat ettim sanırım :)
Ins bekletmez 2. Deneme ama biraz karisik oldu kafam karisti bekleyip gorucez
Ins. Ayakta mi calisiyosun bilmiyorum ama firsat buldukca yukselt ayaklarini.
kızlarr selam. Ben 2 kere düşük yaptım. Hap kullanmaya başladım yalnız 2 gün üst üste hap almayı unttum. Ve son 10 gündür bulantılarım var kasıklarımda hafif sancılar oluyo bacaklarımda bitknlik var acayip bi halsizlik var her an uyumak istyorum şu an bile o kadar bitkin bi halim var ki... Bide 10 gün kadar önce hafif pembe leke geldi dün adet olmam gerekiyodu ve hala bişey yok lütfen yardımcı olurmusunuz
canım bildiğim kadarıyla bunlar gebelik belirtisiyardımcı olunn lütfenn...
bende senin gibi erken bırakıyorum işte adete 1 hafta kala salıyorum kendimi bazen hiç ilişki olmuyor o dönemde
slm kızlar,
nasılsınız bakalım,angel için çok üzüldüm.ama inşallah güzel haberlerle döner.
hamiş kızlar. aranızda karnına kramp giren var mı.?
dün çok korktum.gaz sancısı gibi başlayıp krampa dönüşen ağrım oldu 1saatin sonunda tamamen kesildi ağrım.
umarım canım inşallah anlar :S
ama bende kistte var ona göre tedavi isticem işte bakalım ne yapacakDr na soyle yumurtani takip etsin sana zaman bilirsin benim bu ay oyle oldu meger catlamamis persembe gunu ultrasonda 19 mm(5 eylul) di cumartesi agrim (40.gun)oldu pazar gunu cok az adet oldum 5 gun surdu ama damla damla tatildeydim bide,dun drma gittim ovulasyon kanamasi olabilir haftaya test yapalim dedi
yardımcı olunn lütfenn...
aynen canım bildiğin kasıklara değil karın miğdeye giriyor değilmi
bende gecen gün sormustum dinlendim gecti önemli olan gecmesi sürekli ise sıkıntı olabilir demişti doktor
cok oturunca bende oluyor iş yerinde ofiste meğer ondanmış ayakları uzatıp yatış pozisyonunu alman gerekiyor dinlenmen gerek yani bazende yemek aksam hızlıca yersem oluyor az az sık sık yemek gerekli
ama bende kistte var ona göre tedavi isticem işte bakalım ne yapacak
valla ne yalan söyleyeyim nedense bana uzak geliyor hamilelik olayı
inşallah tatlım rabbim aratmadan nasip etsin isteyen herkeseNeden uzak gelsin canim boyle dusunme biliyosunki yumurta kese beyinden salgilanan hormonla gelisiyor sen boyle negatif dusunursen olacaksa da olmaz pozitif ol biraz kistini de kafaya takma tedavisi var hallolur:)
kızlar bişey daha sorucam size
ben doktora gidicem adet olunca ne diyecem doktora yumurtlama takibi mi isteyeyim yoksa başka bişey mi?
yoksa o kendisi der mi rahim filmi çektir yada başka bişey diye
Amin canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruminşallah tatlım rabbim aratmadan nasip etsin isteyen herkese
benim 9. denemem bu
doktora gittim kist dediler
ilaç kullandım geçen ay bu ayda hiç bişey yapmadan denedik işte bakalım ne olacak sonuç
Evet canım ya
kasığımda bişi yok.karnıma kramplar girdi dün 17:30da başladı hafif hafif
yürürken bile bi gerginlik hissettim karnımda.bende oturarak çalışıyorum bütün gün
18:10 gibi baya kastı beni o kramplar sonra aniden kesildi.ve bi daha da hiç olmadı.bugün gayet rahatım maşallah.
dr.u aradım bende dinlen dedi.kanaman yoksa panik yapma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?