Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım inşallah çok dua ediyorum sadece kendime değil bütün evlat bekleyen isteyen herkeze hamilelerin duaları kabul olur derler sende bizim için bol bol dua et

allah razı olsun inan her namazımda bütün bebek isteyenlere dua ediyorum hep dualarımdasınız inşallah sizlerde tez zamana yavrularınıza kavuşursunuz inşallah inşallah amin

28 Nisan adet günüm. Bakalım beklemedeyim. Benim için dua edin. Bu günlerde belirti yaşamalı mıyım? Bende hiçbir belirti yok. Sadece son iki gün akşamları çok üşüyorum. Gerçi havalar da soğuk bu günlerde. (İlk deneyişimiz ve yaşım 32)

daha çok erken belirtiler için ama herkese göre değişiyomuş hamile arkadaşlarımız yorum yazarsa daha iyi olur :) inşallah olur ilk denemende :)

Bende her ay ümitle bekliyorum valla.çalışmalara şubattan beri devam ediyoruz ama tık yok.beklenmeyen adet tarihim 22 nisan.bu aralar gögüslerim de çok kötü agrı ar yatakta sag sola dönerken ölüyorum agrıdan.bi de arkadslarımın parfumlerine karsı aşırı duyarlıyım yumurtalıklarımda agrıyormus gibi geliyor ama kendi kendime umutlanmak şistemiyorum.

Allah isteyen herkese sağlık bir bebek nasip eder inşallah

aramıza hoş geldin canım:)) inşallah bu ay olur:)

kız yerim ben seni inşallah bitanem ya inşallah:)) bu arada nasılsın hiç karşılaşamıyoruz

mrb belirtiler için henüz çok erken. hakkında hayırlısı olsun canım:)

Ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)

Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla hamileliğine devam etmene yardım etsin inşallah.benim pek ümidim yok değerim çok düşük çünkü.2gün sonra bat ım

Seesozedennnn cooooooookkkk sevindim canim arkadasim benim :) degerleri megerleri hic dusunme hamileligin tadini cikarmaya bak :) bak gordun mu sende anne olcaksiiinnnnnn ayy cok mutlu oldum vallah !!

Canııımmmm benimmm teşekkür ederim iyi dileklerin için ama değerim çok düşük geldi bana hayırlısını istiyorum Allah'tan emin olamadım hiçbirşeye.hiç adetine 1-2 gün kala değeri 6.2 çıkıp hamile olan birini gördün mü:))))

En erken ne zaman öğrenebiliyoruz

Canım gebeliğini en erken yumurtlamadan 7-10 gün sonra kanda adete 2-3 gün kala da idrarda çıkabilir ama kişiden kişiye değişiyor bazen adet geçince ancak çıkıyor idrarda fln:) sende benim gibi sabredemeyenlerdensin galiba.

Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla hamileliğine devam etmene yardım etsin inşallah.benim pek ümidim yok değerim çok düşük çünkü.2gün sonra bat ım

aminn inşallah allah razı olsun canını hiç sıkma allah'ın izniyle değerin yükselecek belki geç döllenme olmuştur rabbim inşallah sevincini yarıda bırakmasın tatlım inşallah amin

aminn inşallah allah razı olsun canını hiç sıkma allah'ın izniyle değerin yükselecek belki geç döllenme olmuştur rabbim inşallah sevincini yarıda bırakmasın tatlım inşallah amin

Allah senden razı olsun canım iyi dileklerin için teşekkür ederim:*

ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)

tebrikler canım allahım sağ salim kucağına almanı nasip eder inşşalah. Darısı başımıza inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…