- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
aminn inşallah allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah
aminn Allah sağsalim kucağına kavuştursun inşallah :)
inşallah canım inşallah çok dua ediyorum sadece kendime değil bütün evlat bekleyen isteyen herkeze hamilelerin duaları kabul olur derler sende bizim için bol bol dua et
allah razı olsun inan her namazımda bütün bebek isteyenlere dua ediyorum hep dualarımdasınız inşallah sizlerde tez zamana yavrularınıza kavuşursunuz inşallah inşallah amin
aa tesadüfe bak karşısı uzak olur çünkü doktor ayda 4-5 kere çağırıyor karşıya gidip gelmem çok zor .. ben avicenna gültepeye gidiyorum belki duymuşsundur alparslan bey var orda[/QUOhastaneyi biliyorumda doktoru bilmiyorum canım bende yeni huzura gidicem önümüzdeki ay hayırlısı bakalım
28 Nisan adet günüm. Bakalım beklemedeyim. Benim için dua edin. Bu günlerde belirti yaşamalı mıyım? Bende hiçbir belirti yok. Sadece son iki gün akşamları çok üşüyorum. Gerçi havalar da soğuk bu günlerde. (İlk deneyişimiz ve yaşım 32)
daha çok erken belirtiler için ama herkese göre değişiyomuş hamile arkadaşlarımız yorum yazarsa daha iyi olur :) inşallah olur ilk denemende :)
İnşallah öyleyimdir canım ama düşük ya değer korkuyorum:)))
Bende her ay ümitle bekliyorum valla.çalışmalara şubattan beri devam ediyoruz ama tık yok.beklenmeyen adet tarihim 22 nisan.bu aralar gögüslerim de çok kötü agrı ar yatakta sag sola dönerken ölüyorum agrıdan.bi de arkadslarımın parfumlerine karsı aşırı duyarlıyım yumurtalıklarımda agrıyormus gibi geliyor ama kendi kendime umutlanmak şistemiyorum.
Allah isteyen herkese sağlık bir bebek nasip eder inşallah
Kızlar bebiş bekleyenlerin hepsini tek tek tebrik ederim. Darısı bizlerin başına inş. Sizlerden böyle güzel haberler gelince çok mutlu oldum. 38s en çok da senden duymak istiyorum bu haberi. İnş ikimiz arka arkaya günlerde bu güzel listeye biz de ekleniriz. Ay içim bi tuhaf oldu ya.
28 Nisan adet günüm. Bakalım beklemedeyim. Benim için dua edin. Bu günlerde belirti yaşamalı mıyım? Bende hiçbir belirti yok. Sadece son iki gün akşamları çok üşüyorum. Gerçi havalar da soğuk bu günlerde. (İlk deneyişimiz ve yaşım 32)
Ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)
Seesozedennnn cooooooookkkk sevindim canim arkadasim benim :) degerleri megerleri hic dusunme hamileligin tadini cikarmaya bak :) bak gordun mu sende anne olcaksiiinnnnnn ayy cok mutlu oldum vallah !!
En erken ne zaman öğrenebiliyoruz
Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla hamileliğine devam etmene yardım etsin inşallah.benim pek ümidim yok değerim çok düşük çünkü.2gün sonra bat ım
aminn inşallah allah razı olsun canını hiç sıkma allah'ın izniyle değerin yükselecek belki geç döllenme olmuştur rabbim inşallah sevincini yarıda bırakmasın tatlım inşallah amin
ve sonunda keseyi içindeki bebeğimi kalp atışı gördüm allah'ıma binlerce şükürler darısı diğer arkadaşların başına inşallah çok güzel bir duygu ya :)
tebrikler canım allahım sağ salim kucağına almanı nasip eder inşşalah. Darısı başımıza inşallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?