Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet sabredemiyorum kendimi sürekli forumları okurken buluyorum

İyi geceler canlarım yarın sabah uyanınca listede yeni hamile arkadaşları görmek dileğiyle herkese allah rahatlık versin

kız yerim ben seni inşallah bitanem ya inşallah:)) bu arada nasılsın hiç karşılaşamıyoruz

Canım özelden mesaj göndereyim dedim ama malesef mesaj sayım yetmedi iyiyim canım ya uzun zamandır takip edemedim forumu o yüzden karşılaşamadık. işyerinde biraz stresli bi dönem geçiriyorum bu aralar o yüzden hiç keyfim yoktu ama yavaş yavaş duruma alışmaya başladım o stres azaldı biraz. tabi yarın ne olacağını Allah bilir. her sabah işe acaba bugün bi sorun çıkarmı diye gidiyorum. neyse ya boşvereyim işi. sizler nasılsınız?

kızlar ya iki gündür midem ara ara bulanıyo. arabaya falan binmek istemiyorum. durduk yere acayip acayip mide bulandırıcı kokular geliyo burnuma. insanların yanından falan geçerken kötü oluyorum. bat 19 nisan. ümitlenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyoru. malum bi kimyasal gebelik geçirdim hayal kırıklığına uğradım. ama sabredemiyorum da. normalde her ay göğüslerim fena halde ağrırdı ama bu ay çok fazla ağrım da yok. bir hafta kala başlaması lazımdı göğüs ağrılarım. ayrıca inanılmaz derecede sivilcem çıktı. arkadaşlar su çiceği oldum sandı :) adetime yakın bir iki tane çıkardı. kimyasal gebeliğimde biraz fazla çıkmıştı ama bu sefer daha da fazla. ya ümitlenmek istemiyoruuuuummmmmm.....

Günaydın :)

benim bata var bikaç gün ama hiçbir belirtim yok malesef inş.diğer arkadaşlardan alırız güzel haberler :)

canım inşallah bugünleri atlatırsın. stres insanı çok kötü etkiliyo. kendine dikkat et. bizlerde iyiyiz çok şükür ya ne olsun

günaydın canlarım nasılsınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…