Canııımmmm benimmm teşekkür ederim iyi dileklerin için ama değerim çok düşük geldi bana hayırlısını istiyorum Allah'tan emin olamadım hiçbirşeye.hiç adetine 1-2 gün kala değeri 6.2 çıkıp hamile olan birini gördün mü:))))
doktora göründünmü hiç
batına az kaldı bişeyler hissediyomusun :)
günaydın canlarım nasılsınız?
Günaydın tatlım günaydın herkese nasılsın bakalım???
2 kere gittim aynı doktora,sözde tanıdığımın yanında çalıştığı doktordu... Alttan rahmime baktı cihazla,ölçtü vs. herşey iyi dedi... Kan ve hormon testleri istedi yaptım,sonuçlara baktı ama birde regl olduğunda ara o zamana göre bakalım dedi... Aradım regl olduğumda 3 defa telefon ile geri dönüş yapmadılar,bende sinirlendim bıraktım o doktoru... 24 nisan bat günüm regl olursam bitince başka doktora gidicem.. Ama eşim gitmedi henüz doktora , erkekler bu konuda gurur yapıyorlar malum biraz ''bende sorun yok '' der gibi
Sen ve eşin gittiniz mi peki canım ?
kızlar ya iki gündür midem ara ara bulanıyo. arabaya falan binmek istemiyorum. durduk yere acayip acayip mide bulandırıcı kokular geliyo burnuma. insanların yanından falan geçerken kötü oluyorum. bat 19 nisan. ümitlenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyoru. malum bi kimyasal gebelik geçirdim hayal kırıklığına uğradım. ama sabredemiyorum da. normalde her ay göğüslerim fena halde ağrırdı ama bu ay çok fazla ağrım da yok. bir hafta kala başlaması lazımdı göğüs ağrılarım. ayrıca inanılmaz derecede sivilcem çıktı. arkadaşlar su çiceği oldum sandı :) adetime yakın bir iki tane çıkardı. kimyasal gebeliğimde biraz fazla çıkmıştı ama bu sefer daha da fazla. ya ümitlenmek istemiyoruuuuummmmmm.....
Canim benim hic takma kafana bak hamilesin ne guzel :) vallah ne yalan soylim ben anlamiyorum ki canim bu deger islerinden hahah :)) benim rapordada 3800 hcg yaziyo[/QUOTE
Günaydın canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben adet olacağım gibi hissediyorum ama hayırlısı Allah'tan . Enemmm ne güzel bir değer o öyle gittiğinde keseyi belki de kalp atışlarını bile görebilirsin:)))) maşşallahhh nazar değmesin annemize
valla sivilceler çıktı kırmızılar yolda heralde:))
Gunaydin canim inslalah hamilesindir :) hic atesini olcdun mu?
dur bakalım :) bellide olmaz
bende 3 ay önce gittim smear yaptrdm rahime baktı küçük küçük kistlerin var onun dışında sorun yok dedi hap verdi d.kontrol ama kullanmıyorum eşim görünmedi dediğin gibi onlar biraz aksi bu konuda bende istiyorum gitmesini ha bugün gitcem ha yarın gitcem diyo ama kaldı öyle ama ben 6 aydır çok üzülüyorum oda görüyo illaki gidicek başka çareleri yok...
iyiyim bebişim sen nasılsın? tatlım bi gelişme var mı dünden beri
Allahtan hayırlısını istiyorum tatlım. geç olsun da tek hayırlısı olsun. o yüzden kendimi hazırlıyorum 2 sonucada
Canım benim tam bir muamma ben adet olacak gibi hissediyorum batım bugün.idrarda hala silik çıkıyor onuda anlamış değilim. Hamile değilim ben yaa walla bi garip hissediyorum kendimi Arafta hissediyorum şuanda((
Aynı bizimki ; ''bu ayda deneyelim olmazsa bir daha ki aya gidicem'' diye diye 4 ay geçti valla
Senin batına ne kadar var,bişeyler hissediyor musun? Ben ne zaman yumurtalarımın çatladığını anlayamıyorum kiHoş yumurtalarım sağlıklı mı onu bile bilmiyorum, kadın hiçbişey söylemedi ki
canım ya aynen bende öyleyim :) ikisinede hazırlıyorum kendimi önce biraz üzülüyorum 2 gün sonra tekrar umut dolu başlıyorum :) adet günüm geçmeden asla test yapmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sinir etme beni hem ben bu msjı okumuyorumcanım arkadaşım testte hala silik çıkıyosa bebişin yer arıyodur kendine:)) olumlu düşünnn lütfennn
Canim benim hic takma kafana bak hamilesin ne guzel :) vallah ne yalan soylim ben anlamiyorum ki canim bu deger islerinden hahah :)) benim rapordada 3800 hcg yaziyo[/QUOTE
Günaydın canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben adet olacağım gibi hissediyorum ama hayırlısı Allah'tan . Enemmm ne güzel bir değer o öyle gittiğinde keseyi belki de kalp atışlarını bile görebilirsin:)))) maşşallahhh nazar değmesin annemize
Insallah canim sabirsizlaniyorum gitmek icin. Canim benim hala adet belirtilerim devam ediyo surekli belim agriyo ve kasiklarim dada agri var. Moralini yuksek tut :)) dun evdeydim butun gun calismadim yani ama bugun oyle bi yorgunluk varki uzerimde hic sorma gece calismis gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?