günaydın yavrummm hoşgeldinnn
canım aramıza hoşgeldiiiin katılman iyi olmuşşş
hoşbuldum bitanem nasılsın bakim
iyiyim kuzucum bi değişiklik yok :))
sen nasılsın bakayım geçtin mi yeni evine
saol arkadaşım yaa, valla insan daha bebek yokken bile kendini sorumlu hissediyor. romatizma da dayanılmaz ağrılar yaşatıyor, ama elimden geldiğince yumurtlama günlerimden itibaren diğer adetime kadar içmemeye çalışıyorum. ama çok zor gerçekten başka bir hastalıkla mücadele ederken bebek istemek. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
ilaçları bırakınca çok uzun süre korunmaya devam ettik, çünkü ağır ilaçlardı, hatta kadın doğum doktoruna gittiğimde çok uzun süre beklemişsiniz 3 ay yeterli bir süreydi beklemek için demişti:) daha çalışmalara yeni başladık bile diyebilirim. dediğin gibi sonra tüh vah demektense acele etmemek en iyisi. onun için daha olmuyor diye strese girmedim, sadece hastalık beni yoruyor. bu arada ben siteyi çok sevdim:) çok sıcak bir ortam var. herkes birbirine destek oluyor. bebek düşünmeye başlayınca keşfettim. uzun zamandır sadece yazılanları okumakla yetiniyordum. sonra dedim ben de bu sıcak ortama katılmalıyım:)
desteğiniz için teşekkürler...
canım penadur vurunmuyomusun?
ben neredeyse bir yıl olacak romatizma ilaçlarımı kestim. iğne hiç kullanmamıştım zaten. hap kullanıyodum.
demekki sende gaz problemi daha fazla benim bi arkadaşım öyle kız daha 2 aylıkken hamile olduğu belliydi..şimdi 5 aylık doğuracak gibi :)))))
sen gaz yapacak şeyleri araştır da elinden geldiğince yiyip içmemeye çalış..bi de cumartesi doktoruna mutlaka sor bakalım o ne diyecek
cok beter bisey ii bilirim agrıları üzülme canım hepsi geçer zaten gebelik öyle birsey ki en hafif bünyeli insanlar bile kış dahi hasta olmadan atlatabiliyor annelik işte bütün kimyan değişiyor gör bak o agrılar falan kalmıyor yani :)
iyiki gelmişssin hoşgelmişsin ozaman :)
yahu zaten bisey yemiyorum bu kadar gazı ne yapıyor anlamıyorum ki soracağım ilk o zaten patlamak üzereyim
aynen resmen hamile olduğum belli geçen haberlere bakıyorum o da ne fb li kaleci volkanın eşi hamile gece yemeğine katılmışlar tık yok
ki bnde zayıfım yani ana bi baktım benım yumurta gibi pıt fırlamışcok güldüm sonra ya
aman aman iyi olun tatlım
bende iyiyim 2 gündür bi baş ağrım var şu havlardan dolayı
yok daha geçmedim canım alttan alıyoruz geçme işini acelemiz yok die
iyi günler kızlaaaaaaaar. günaydın faslı bitti
oh en sevdiğim günden b önceki gün. bugünü de seviyooom
yahu zaten bisey yemiyorum bu kadar gazı ne yapıyor anlamıyorum ki soracağım ilk o zaten patlamak üzereyim
aynen resmen hamile olduğum belli geçen haberlere bakıyorum o da ne fb li kaleci volkanın eşi hamile gece yemeğine katılmışlar tık yok
ki bnde zayıfım yani ana bi baktım benım yumurta gibi pıt fırlamışcok güldüm sonra ya
anladım canım bendede eklem romatizması var..
teşhis 11-12 yaşında konuldu..
kışın 21 günde bi yazın 30günde bi 1200lük penadur vurundum..
doktorların söylediği 21 yaşıma kadar vurunmam gerektiğiydi ama ben dayanamadım artık ağrılarına 6 sene kadar vurundum..
hoşgeldin canım
geçmiş olsun bebek çok dikkat et kendine..
bence kış bastırmadan geçin mis gibi yeni evde oturun
:
kuzum gaz problemi çok normalmiş bende öyleyim hala devam ediyo bende sabah kalktığımda göbüşüm normal ama akşam yatarken bakıyorum kesin 3aylık gibi görünüyo ve pijamalarım çok rahat onlar bile sıkıyo..neden olur dedim vücudun değişiyo kendini hamileliğe alıştırıyo sakın korkma dedi..
bide benm göğüslerim zaten büyük şimdi kocaman ve taş gibi oldular :S
9 ayın sonunda ne hal alacak çok merk ediyorum :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?