Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim kuzucum bi değişiklik yok :))
sen nasılsın bakayım geçtin mi yeni evine

aman aman iyi olun tatlım
bende iyiyim 2 gündür bi baş ağrım var şu havlardan dolayı
yok daha geçmedim canım alttan alıyoruz geçme işini acelemiz yok die

canım penadur vurunmuyomusun?

iyi günler kızlaaaaaaaar. günaydın faslı bitti
oh en sevdiğim günden b önceki gün. bugünü de seviyooom

cok beter bisey ii bilirim agrıları üzülme canım hepsi geçer zaten gebelik öyle birsey ki en hafif bünyeli insanlar bile kış dahi hasta olmadan atlatabiliyor annelik işte bütün kimyan değişiyor gör bak o agrılar falan kalmıyor yani :)
iyiki gelmişssin hoşgelmişsin ozaman :)

ben neredeyse bir yıl olacak romatizma ilaçlarımı kestim. iğne hiç kullanmamıştım zaten. hap kullanıyodum.

anladım canım bendede eklem romatizması var..
teşhis 11-12 yaşında konuldu..
kışın 21 günde bi yazın 30günde bi 1200lük penadur vurundum..
doktorların söylediği 21 yaşıma kadar vurunmam gerektiğiydi ama ben dayanamadım artık ağrılarına 6 sene kadar vurundum..

yahu zaten bisey yemiyorum bu kadar gazı ne yapıyor anlamıyorum ki soracağım ilk o zaten patlamak üzereyim
aynen resmen hamile olduğum belli geçen haberlere bakıyorum o da ne fb li kaleci volkanın eşi hamile gece yemeğine katılmışlar tık yok
ki bnde zayıfım yani ana bi baktım benım yumurta gibi pıt fırlamış cok güldüm sonra ya

hoşbuldum:)

evet gebelik romatoid artrit hastalığına da iyi geliyormuş. ağrılar azalıyormuş. umarım öyle olur benim de:)
gel bebek geeel gel geel... demekten başka bişi kalmıyo geriye:)

kuzum gaz problemi çok normalmiş bende öyleyim hala devam ediyo bende sabah kalktığımda göbüşüm normal ama akşam yatarken bakıyorum kesin 3aylık gibi görünüyo ve pijamalarım çok rahat onlar bile sıkıyo..neden olur dedim vücudun değişiyo kendini hamileliğe alıştırıyo sakın korkma dedi..
bide benm göğüslerim zaten büyük şimdi kocaman ve taş gibi oldular :S
9 ayın sonunda ne hal alacak çok merk ediyorum :26::26::26:

aman aman iyi olun tatlım
bende iyiyim 2 gündür bi baş ağrım var şu havlardan dolayı
yok daha geçmedim canım alttan alıyoruz geçme işini acelemiz yok die

geçmiş olsun bebek çok dikkat et kendine..
bence kış bastırmadan geçin mis gibi yeni evde oturun

iyi günler kızlaaaaaaaar. günaydın faslı bitti
oh en sevdiğim günden b önceki gün. bugünü de seviyooom

iyi günler akril hanım :))))
benim en sevdiğim günden iki gün önce ama yine de seviyorum

aman boşver hamile olduğun belli olsun benim olmuyo hiç kocam da göbek çıkınca hamileliğin başladığına inanıyor..çıksaydı nazlarımı daha iyi yapardımmm

ben 31 yaşımdayım 3 buçuk yıldır var bende bu hastalık. çocukken olunca belli bir yaştan sonra geçebiliyormuş sanırım da, yetişkinken olunca ömür boyu sürüyormuş. ağrılarla yaşamayı öğreniyor insan. ama zor oluyor tabi. bana da doktor iğne önermişti, ama penadur değil, son yıllarda çıkan romatizma iğnelerinden. ama yan etkileri çok fazla diye ben kabul etmedim. hapa devam etmiştim.

canım o bünyeye göre degişiyor ben kızıma 50 kilo ile le kalmıstım 9 haftada dengeli beslenmeme ragmen 53 kilo olmustum.gaz yapan yiyecekleri belli saatlerde ye tabi aş erersen yoksa uzak durmaya calış ister istermez şişkinlik oluyor ama bünyeden bünyeye degişiyor hergün kilom degi,şirdi benim şişlige göre gecer ama şimdi bünyen bebege alışmaya calışıyor.gögüslerin ne durumda belirti varmı.

aynen sabah bişi yok akşam aman allahım düz yatınca önümde dağ görüyorum :) bide anca evde rahat edip gaz cıkarıyorum tüm gün tutuncada sonu malum boyle agrılı oluyor ya
gögüs sorunu evet ya ben yan yatınca cok agrıyorlar birde şişler gerçi güzel gorunuyo ama :)) 9 ayda bende bilmiyorum ne olur
arkadasım 75 den neredeyse 90a terfi etmişti ama cok memnundu
benım 80 bilmiyorum ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…