- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
saol canım
konu tam benim derdime gelmiş gaaaazzz heheheh naparsam yapim akşam oldu mu sıkışıyorum halbuki gaz yapıcak bişey de yemiyorum ama ayakları falan sıcak tutmak gerekiyomuş herşey gaz yaparmış rahim büyüyüp baskı yapınca olurmuş kızlar:)))
ben 31 yaşımdayım 3 buçuk yıldır var bende bu hastalık. çocukken olunca belli bir yaştan sonra geçebiliyormuş sanırım da, yetişkinken olunca ömür boyu sürüyormuş. ağrılarla yaşamayı öğreniyor insan. ama zor oluyor tabi. bana da doktor iğne önermişti, ama penadur değil, son yıllarda çıkan romatizma iğnelerinden. ama yan etkileri çok fazla diye ben kabul etmedim. hapa devam etmiştim.
aynen sabah bişi yok akşam aman allahım düz yatınca önümde dağ görüyorum :) bide anca evde rahat edip gaz cıkarıyorum tüm gün tutuncada sonu malum boyle agrılı oluyor ya
gögüs sorunu evet ya ben yan yatınca cok agrıyorlar birde şişler gerçi güzel gorunuyo ama :)) 9 ayda bende bilmiyorum ne olur
arkadasım 75 den neredeyse 90a terfi etmişti ama cok memnundu
benım 80 bilmiyorum ne olur
valla ben şuan bile çorap ve patikleyim ayağa kalkınca bide terlik giyorum nerden giriyo bu soğuk anlamıyorum
bendede çok fena valla gaz hamiş pantolonlarına geçiş yapcam gibi görünüyo
hehehe ben daha yeni şişmeye başladım henüz normal şort kaprileri giyiyom hamile pantolonlarını hiç sevmiom yamilupanın çayları var bak rezeneli kimyonlu onlardan iç rahatlatır seni biraz şişkinliğin geçer en azından
hamile kıyafetlerini nerden alıosun sen ???bilindik bi marka mı??
sağol bebeğim evin daha çok işi var ya..
dün resimlerini çektim evin özel albümüme bakabilirsin
canım ağzınızın tadıyla huzurla mutlulukla sağlıkla oturun inşallah..
eee yeni eve bebişlerde yakışırr yahuuu :) hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah bitanem..
ben şimdi bişey almadım canım ilkinde almıştım..h&m den bakmıştım bi pantolon 100 liraydı kıyamadım valla..
öyle olunca bende lcw dan almıştım cnım..valla ben çok seviyorum çok rahat oluyo :)
ya burdaki hm de hamile yok gelmicekmiştigerçi yasak bana bu ara çıkmak yatıom paso hihih iice dombilik olucam zaten yakında :)))
evet bazı yerler fena pahalı bi daha giyemicen bi şeye de o kadar para vermeye kıyamıo insan bebişime alırım ona o kadar para vericeme demi sinemmin ya :)))
sağol canım benim
bi süre yalnız oturalım zamanı gelince o dediğinde olur hayırlısıyla:13:
çok geçmiş olsun canım bende aynı derdi çekiom eklem romatizması ama hamileliğim hiç geçirmedi ağrılarımı şişliklerim bile hala sürüyor allahtan dayanılmicak ağrı olmuo da iğne falan vurulmak gerekmiyorçok geçmiş olsun inş en kısa zamanda ağrılarımız diner ama yeni çıkan iğneler çok etkili baya iyi gelior
aynen öyle vallla kıyamıyo insan..
ben ilk hamileliğimde 1kot 2kumaş bide tişört almıştım 150lira vermştim
oooo yeni ev yeni umutlar kurabiye kokuları ve çocuk kahkahaları inş canım zamanı geldiğinde allahın size bahşettiği o güzel günde alırsınız güzel hayırlı mutlu hbrleri inşallah :)
güle güle oturun canım
canım o bünyeye göre degişiyor ben kızıma 50 kilo ile le kalmıstım 9 haftada dengeli beslenmeme ragmen 53 kilo olmustum.gaz yapan yiyecekleri belli saatlerde ye tabi aş erersen yoksa uzak durmaya calış ister istermez şişkinlik oluyor ama bünyeden bünyeye degişiyor hergün kilom degi,şirdi benim şişlige göre gecer ama şimdi bünyen bebege alışmaya calışıyor.gögüslerin ne durumda belirti varmı.
yine iyimiş kayınvaldem bana bi eşofman bi de elbise almış kot elbise ikisine 220 lira vermiş :) çok pahalı ya resmen soygun yani elimden gelse kendim dikicem giyicem hihihihih
evet iğneler öyleymiş, hatta doktorum da kendi akrabam olsa yine önerirdim demişti. sana da çok geçmiş olsun canım benim. benim ilaçları kesmeden önce, el parmaklarımda ve sağ ayak tarak kemiğimde vardı iltihaplar. şimdi nerdeyse tüm eklemlerim ağrıyo. 11 ay oldu içmiyorum ilaçlarımı. ama bebeği daha yeni denemeye başladık. ilaçların etkisi iyice çıksın istedim vücudumdan.
demek senin ağrıların hamilelikte de sürüyor. bazı hamilelerde ağrılarda azalma hatta geçme bile olabiliyormuş. ama tabi herkes değil sonuçta. yaşım da 31 artık katlanıcam, daha fazla erteleyemezdim bebek olayını. Allah bilir tabi olup olmayacağını. biz deneyeceğiz sabredeceğiz gerisi Allaha kalmış.
umarım senin de en yakın zamanda ağrıların geçer rahat bir hamilelik geçirirsin. Alla tüm hastalara şifa versin.
iyi dileklerin için çok sağol güzelim
daha iyisi sizlerin olsun inşallah
bu arada büyüdü mü göbişin[/
saol canım :)biraz büyüdü çok değil ama 4.5 ayı geçti ark sinir oluo bana ben şiştim dombili oldum sen hala incesin die tabi boy farkı falan oluo bi de iç karnım mı ne genişmiş doktor öle bişiler dedi ama tabi beli lastikli şeylere geçtim oğluşumu sıkmim demi teyzesi :)))
Sılam evine baktım şimdi süper Allah güle güle oturmayı nasip etsin.. hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?