Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla ben şuan bile çorap ve patikleyim ayağa kalkınca bide terlik giyorum nerden giriyo bu soğuk anlamıyorum
bendede çok fena valla gaz hamiş pantolonlarına geçiş yapcam gibi görünüyo

çok geçmiş olsun canım bende aynı derdi çekiom eklem romatizması ama hamileliğim hiç geçirmedi ağrılarımı şişliklerim bile hala sürüyor allahtan dayanılmicak ağrı olmuo da iğne falan vurulmak gerekmiyor çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda ağrılarımız diner ama yeni çıkan iğneler çok etkili baya iyi gelior

aaaaaaaaa olamaaazzz 75den 90 a mı :S:S
benim zaten 90şuan pooooofffff

[QUOTE

iyi günler akril hanım :))))
benim en sevdiğim günden iki gün önce ama yine de seviyorum

[/QUOTE]

gelsin hafta sonu tatilleriiiiiiiiiii ama misafir var gene dinlenemem neyse yabancı değil annemler gelcek

valla ben şuan bile çorap ve patikleyim ayağa kalkınca bide terlik giyorum nerden giriyo bu soğuk anlamıyorum
bendede çok fena valla gaz hamiş pantolonlarına geçiş yapcam gibi görünüyo

hehehe ben daha yeni şişmeye başladım henüz normal şort kaprileri giyiyom hamile pantolonlarını hiç sevmiom ya milupanın çayları var bak rezeneli kimyonlu onlardan iç rahatlatır seni biraz şişkinliğin geçer en azından
hamile kıyafetlerini nerden alıosun sen ???bilindik bi marka mı??

ben şimdi bişey almadım canım ilkinde almıştım..h&m den bakmıştım bi pantolon 100 liraydı kıyamadım valla..
öyle olunca bende lcw dan almıştım cnım..valla ben çok seviyorum çok rahat oluyo :)

sağol bebeğim evin daha çok işi var ya..
dün resimlerini çektim evin özel albümüme bakabilirsin

canım ağzınızın tadıyla huzurla mutlulukla sağlıkla oturun inşallah..
eee yeni eve bebişlerde yakışırr yahuuu :) hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah bitanem..

canım ağzınızın tadıyla huzurla mutlulukla sağlıkla oturun inşallah..
eee yeni eve bebişlerde yakışırr yahuuu :) hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah bitanem..

sağol canım benim
bi süre yalnız oturalım zamanı gelince o dediğinde olur hayırlısıyla:13:

ya burdaki hm de hamile yok gelmicekmişti gerçi yasak bana bu ara çıkmak yatıom paso hihih iice dombilik olucam zaten yakında :)))
evet bazı yerler fena pahalı bi daha giyemicen bi şeye de o kadar para vermeye kıyamıo insan bebişime alırım ona o kadar para vericeme demi sinemmin ya :)))

aynen öyle vallla kıyamıyo insan..
ben ilk hamileliğimde 1kot 2kumaş bide tişört almıştım 150lira vermştim

sağol canım benim
bi süre yalnız oturalım zamanı gelince o dediğinde olur hayırlısıyla:13:

oooo yeni ev yeni umutlar kurabiye kokuları ve çocuk kahkahaları inş canım zamanı geldiğinde allahın size bahşettiği o güzel günde alırsınız güzel hayırlı mutlu hbrleri inşallah :)
güle güle oturun canım

evet iğneler öyleymiş, hatta doktorum da kendi akrabam olsa yine önerirdim demişti. sana da çok geçmiş olsun canım benim. benim ilaçları kesmeden önce, el parmaklarımda ve sağ ayak tarak kemiğimde vardı iltihaplar. şimdi nerdeyse tüm eklemlerim ağrıyo. 11 ay oldu içmiyorum ilaçlarımı. ama bebeği daha yeni denemeye başladık. ilaçların etkisi iyice çıksın istedim vücudumdan.
demek senin ağrıların hamilelikte de sürüyor. bazı hamilelerde ağrılarda azalma hatta geçme bile olabiliyormuş. ama tabi herkes değil sonuçta. yaşım da 31 artık katlanıcam, daha fazla erteleyemezdim bebek olayını. Allah bilir tabi olup olmayacağını. biz deneyeceğiz sabredeceğiz gerisi Allaha kalmış.

umarım senin de en yakın zamanda ağrıların geçer rahat bir hamilelik geçirirsin. Alla tüm hastalara şifa versin.

iyi dileklerin için çok sağol güzelim
daha iyisi sizlerin olsun inşallah
bu arada büyüdü mü göbişin

gaz yapacak bisey yemiyorum kuzum zaten yıyemıyorum ki patetes haslama işte hep bu tarz seyler sebze yıyorum onlarda hep yediğim şeyler kilom sabit ya hatta 1 kilo verdim ben ama bilmiyorum ilerde ne olur :)
gögüslerim acıo ya şiş ucları cok cıktı sağa sola yatarken acıyor

yine iyimiş kayınvaldem bana bi eşofman bi de elbise almış kot elbise ikisine 220 lira vermiş :) çok pahalı ya resmen soygun yani elimden gelse kendim dikicem giyicem hihihihih

valla çok pahalı canım yaa biliyolar yaa almak zorundayız kitliyolar resmen fiyatları..
lcw çok uygun valla zaten ne kadar giyicez çok para vermek şahsen bana saçma geliyo..

amin canım inşallah acil şifalar hepimize doğumdan sonra da geçebiliomuş işte benmki bi umut yani napalım :)
evet bende erteledim ama yaş gidio artık hem benm hem eşimin katlanıcam allah sabrını gücünü veriri hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…