saol canım :)biraz büyüdü çok değil ama 4.5 ayı geçti ark sinir oluo bana ben şiştim dombili oldum sen hala incesin die tabi boy farkı falan oluo bi de iç karnım mı ne genişmiş doktor öle bişiler dedi ama tabi beli lastikli şeylere geçtim oğluşumu sıkmim demi teyzesi :)))
iyi dileklerin için çok sağol güzelim
daha iyisi sizlerin olsun inşallah
bu arada büyüdü mü göbişin[/
saol canım :)biraz büyüdü çok değil ama 4.5 ayı geçti ark sinir oluo bana ben şiştim dombili oldum sen hala incesin die tabi boy farkı falan oluo bi de iç karnım mı ne genişmiş doktor öle bişiler dedi ama tabi beli lastikli şeylere geçtim oğluşumu sıkmim demi teyzesi :)))
evet evet iç karnı geniş oluyomuş canım.. eşimin teyzesinin gelini var 5ay 1haftalık şimdi görsen sanki hiç hamile değil onu görünce sinir oluyorum kızım ben 2 aylık hamileyim senden büyük göbüşüm var diyorum benim ilkindede böyleydi dedigıcık oldum ya
oyy oyyy oyyy az kaldı ya valla yaşlandık daha dün gibiydi hamileyim deyişiniz
heheh evet demi sana soruodum ben hep böle oldu şöle oldu die :)))
bu arada mutfak dolaplarımız aynı benm kapaklar biraz daha simli :))
evet evet iç karnı geniş oluyomuş canım.. eşimin teyzesinin gelini var 5ay 1haftalık şimdi görsen sanki hiç hamile değil onu görünce sinir oluyorum kızım ben 2 aylık hamileyim senden büyük göbüşüm var diyorum benim ilkindede böyleydi dedigıcık oldum ya
inan bana bende göbeğim çıksa dışardan belli olsa diorum :)ama değişiomuş işte kişiye göre ama bende senin gibi 10-12 haftalıkken göğüslerim ve karnım şişmişti karnım gazdanmış indi göğüslerinde hassasiyeti kalmıo 13 haftadan sonra bi güzellik gelio insanın yüzüne :)ben tek sıkırntım ayaklarımın şişmesi o da romatizmadan maleses((
hey gidi günler heyyy
daha çok deriz doğumdan sonra
aaa öyle mii ben dolapları sevdim ya kullanışlı fazla olması
inan bana bende göbeğim çıksa dışardan belli olsa diorum :)ama değişiomuş işte kişiye göre ama bende senin gibi 10-12 haftalıkken göğüslerim ve karnım şişmişti karnım gazdanmış indi göğüslerinde hassasiyeti kalmıo 13 haftadan sonra bi güzellik gelio insanın yüzüne :)ben tek sıkırntım ayaklarımın şişmesi o da romatizmadan maleses((
ben bu aralar çok çirkinleştim yaa :S
evet çok olması iyi ne var ne yok koy doldur içine :)
ah bi doğursam gelse şu şubat :)))ama daha bi isim bulamadı babası oğluna
evet çok olması iyi ne var ne yok koy doldur içine :)
ah bi doğursam gelse şu şubat :)))ama daha bi isim bulamadı babası oğluna
aynen aynen
kız alemin kıralında varya kubat 9 şubat
seninkide kubat 19 şubat
ben bu aralar çok çirkinleştim yaa :S
yok ya öle deme ben hiç çirkin hamile gçrmedim morelini bozma kendi kendinin saçlarını yap makyaj yap bende öle hissediodum ama kendine bakman lazım sakın salma kendini cıs yaparım bak :) en kızdığım şey ben kendini salan anne adayları :)her anne güzeldir hele hamilelikte daha güzell
çok acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyoruuuummm canım hiç bişey istemiyooo :2::2::2:
yok ya öle deme ben hiç çirkin hamile gçrmedim morelini bozma kendi kendinin saçlarını yap makyaj yap bende öle hissediodum ama kendine bakman lazım sakın salma kendini cıs yaparım bak :) en kızdığım şey ben kendini salan anne adayları :)her anne güzeldir hele hamilelikte daha güzell
valla saçlarım popomda olmasına rağmen her duştan sonra düzleştiriyorum makyaj yapmıyorum.. aslında yapmayı çok seviyorum ama temizlemesi bana ölüm gibi geliyooo
bi kase yoğurdun içine varsa elma ve şeftali doğra minik minik onu ye ohhh mis :)
aynen aynen
kız alemin kıralında varya kubat 9 şubat
seninkide kubat 19 şubat
evet bende onu diom gülüoz baya :)))
valla ben ateş ya da ayaz koymak istiorum ama eşim henüz bi karar veremedi kız demişti ilkinde o zaman adı hazıdı nazlım koycaktık ama erkek olunca değişti çünkü biz sevgiliykenden beri hep kızımız olacak die konuşuoduk hayırlısı işte buda artık kısmet :)
kubat 9 şubat :)))
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22-24 mm civarında, bebeğiniz 1 ay öncesine göre 4 kat daha uzun. Anneler radyasyon rahminize nüfuz edebileceği için X-ışınlarından kaçınmalısınız. Bebeğinizin kalbinin gelişimi tamamlandı.
şimdi böyle yazıyo ya burda x-ışınları diye..x-ray lerden geçmemem mi lazım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?