Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm ne olacak acaba isimleri çok merak ediyorum
siz bi doğurmaya başlayın listemize çocukların isimlerini de yazacağım

haftaya bi karar ver lütfen dedim dün eşime bakalım dalga geçio benmle doğuma girerken dicekmiş bana iyice heycan yapim die :)aman dikkat et sen bayılmada doğumda dedim :))))

artık nası karar vericekse bilmiom canım ama ikiside çok güzel isimler sen düşündün mü kız olursa erkek olursa die???
bide süt de gaz yapar bak light süt iç laktozsuz bu gaz yapmio ben yeni keşfettim

biz ilkinde erkek kız isimleri toplam da 20 tane yazmıştık onların içinden seçicez artık :)

ayy cnm yaa takma kafana böle şeyleri bırak herşeyi oluruna sen çalışmalara devam et kim ne derse desin umursama şimdi söylenirler ama o minnacık yavruyu görünce hepsi yelkenleri suya indirir. o bebeğin rızkını Allah verir belkide onun sayesinde işleriniz düzelicek her bebek bereketiyle gelir sen üzülme tatlım bildiğini yap

günaydın sabah kuşlarıııı :))))) günümüz aydın çok güzel geçsin çalışanlar içinde hemen haftasonu gelsin ..gelsinde dinlenelim aminnn :)

amin cnm çalışanların hayalidir bu hafta sonu bi gelse :-D

forumu ilk günlerinden itibaren şöyle bir inceledim de hamilelik isteyen birçok arkadaş şimdilerde hamileliğin tadını çıkarıyor:)
benim bir sorum olacak, kaç günde bir det oluyodunuz? ve bebeğinizi kaçıncı günde öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…