Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosgeldin cnm Allah sana sifa versin hemen hamiş kalırsın inş iyi haberlerini bkliyorum

ben düzenli bi şekilde 28günde bi oluyodum..
adetim 2 gün geçtikten sonra evde kendim test yaptım ve 2 gün sonrada kan vermiştim canım...

Allah'a şükür biçoğumuzun bebişi göbişinde inşallah Rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip eder bunun için dua ediyoruz.
ben adet günümden 1gün önce evde test yaparak öğrendim daha sonrada ultrasona ve kan testine gittim adet günüm 25-28 arası değişiyordu

ben düzenli bi şekilde 28günde bi oluyodum..
adetim 2 gün geçtikten sonra evde kendim test yaptım ve 2 gün sonrada kan vermiştim canım...

sanırım ortalama 30 günde belli oluyor bebiş olayı.

ben geçen ay çok ilginç bişey yaşadım. benim adetim de hep düzenlidir saat gibi. 26 günde bir olurum. geçen ay 31 inde beklediğim adetim eylülün 7 sinde geldi. hatta o sürede idrar testi yaptım bikaç kez hep negatif çıktı. tam kan testine karar verdim yaptıracaktım ogün regl oldum. ama hala kafama takılıyor neden 1 hafta gecikti diye. psikolojik desem gecikene kadar bebek aklımda yoktu. çünkü uygun tarihlerde birlikte olmamıştık eşimle. ama gecikince acaba mı dedim. tabi sonuç fiyasko.

evet canım ozellikle avm kapılarındaki ve havaalanlarındaki zaten bilet alırken hamile olduğunu belirtiyorsun :)

tatlım yaşadığın sıkıntı stres ve mevsim değişmeleri yüzünden adet gecikmesi olabiliyo..ben evlenmeden önce 3ay adet olmamıştım..artık kendimden şüphe eder olmuştum..ama o zamanlar babam dükkan kapatmıştı borç harç derken büyük bi sıkıntı atlatmıştık..

anne adaylarına sesleniyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bize bol bol dua edin bebişlerinizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

benim de bu aralar çok romatizma ağrılarım oldu onu kafama çok taktım ne olcak böyle diye. belki ondandır gecikme sebebim.
doğru söylüyosun. ay ben seni çok sevdim:) hamile kalmak nasip olursa hemen burada paylaşıcam

ben bundan 3hafta önce falan geçmiştim bişey olmaz demi :S

yok kuzum yok o kadardan olmaz bisey ama dikkat etmekte fayda var cunku o aletlerin hassaslık derecesi var gerizekalılar yakalıcam diye en hassasa ayarlıyor bozuk parada bile otuyor onlar sakıncalı ama oyle 1-2den bısey olmaz

paylaş cnm bizede umut olur bende bu ay yeni başlıcam tedaviye olursa yazıcam hemen

ben bundan 3hafta önce falan geçmiştim bişey olmaz demi :S

bende 1 haftaya kadar hep geçiyodum karnım pek belli olmadığı için garip geliyodu her defasında hamileyim demek utanıyodum açıkçası ama artık geçmiyorum onlarda bi tipime bakıyolar bişey demiyolar anlıyolar heralde

canım sen de bebek denemelerinde misin? bat nezaman?

evt cnm denemelerdeyim 3 senelik evliyim 2 senedir kounmuyorum rahim filmine falan girdim tek tüpüm kapalı ve pikoluyum adetlerimde cok düzensiz adet düzenleyici ilaç dışında bişi kullanmadım 3 gün önce özele gittim reglimin 6. günüydü 5. günü klomene baslanıyomuş bigünle kaçırdım folik asit verdi ona başladım regl olunca gidicem işte klomen+yumurtalık takibi+çatlatma iğnesi 3 ay bu yolda yürücem olmazsa aşılama dedi dr eşiminde sperm sayısı sınırda offff hangi taraftan tutsam elimde kalıyo

siz elinizden geleni yapacaksınız gerisi Allaha kalmış. Allah ne derse o olur arkadaşım. onun için kendini hiç üzme. biz de 4,5 yıllık evliyiz ama romatoid artrit hastalığı çıktı evliliğimin daha ilk aylarında, ilaç kullanmaya başladım hemen, hem de ağır ilaçlar. oyüzden bebek hiç düşünemedik, hep korunduk. yaşım da 31 oldu artık romatizma doktoruma dedim ben ilaçları kesmek istiyorum bebek istiyoruz biz artık diye. ilaçları kesince de 10 ay falan bekledim tamamen çıksın diye vücudumdan. işte yeni yeni denemelere başlıyoruz. ben de korkuyorum açıkçası bir de bebek için engellerimiz varsa diye, gerçi yaz başında gittim kadın doğuma ultrsonla baktı herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi ama. görces bakalım şöyle bikaç ay deneyelim.

kızlarrr birşey sorucammm..şimdi benim kuzenim var 1,5 yaşında oğlu var..kocası ile bu ay korunmasız birliktelikleri olmuş 2 defa tatilde..
şimdi adetine 3 gün var kan testi yaptırdı negatif çıkmış ama ilk hamileliğinde olan belirtileri yaşıyor.
beni aramış kan testi erken yalnış çıkma ihitmali varmı diye..
bilginiz varmı..yalnış çıkabilirmi..
ben geç döllenme falan olmuş olabilirmi acaba dedim..

valla canm benim ilki geç döllenme idi adetimin geçmesinden 7-8 gün sonra var yok testi yaptırmştım..biraz beklesin bakalım..

ben hiç hamile kalmadım ama çok okudum araştırdım bu konuları:) kanda 3 haftalık olunca bebek çıkıyor. yani bu da regle en az 5 gün varken çıkar demek. bence hamile değildir. psikolojik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…