ilaçları bırakınca çok uzun süre korunmaya devam ettik, çünkü ağır ilaçlardı, hatta kadın doğum doktoruna gittiğimde çok uzun süre beklemişsiniz 3 ay yeterli bir süreydi beklemek için demişti:) daha çalışmalara yeni başladık bile diyebilirim. dediğin gibi sonra tüh vah demektense acele etmemek en iyisi. onun için daha olmuyor diye strese girmedim, sadece hastalık beni yoruyor. bu arada ben siteyi çok sevdim:) çok sıcak bir ortam var. herkes birbirine destek oluyor. bebek düşünmeye başlayınca keşfettim. uzun zamandır sadece yazılanları okumakla yetiniyordum. sonra dedim ben de bu sıcak ortama katılmalıyım:)
desteğiniz için teşekkürler...
forumu ilk günlerinden itibaren şöyle bir inceledim de hamilelik isteyen birçok arkadaş şimdilerde hamileliğin tadını çıkarıyor:)
benim bir sorum olacak, kaç günde bir det oluyodunuz? ve bebeğinizi kaçıncı günde öğrendiniz?
hosgeldin cnm Allah sana sifa versin hemen hamiş kalırsın inş iyi haberlerini bkliyorum
forumu ilk günlerinden itibaren şöyle bir inceledim de hamilelik isteyen birçok arkadaş şimdilerde hamileliğin tadını çıkarıyor:)
benim bir sorum olacak, kaç günde bir det oluyodunuz? ve bebeğinizi kaçıncı günde öğrendiniz?
ben düzenli bi şekilde 28günde bi oluyodum..
adetim 2 gün geçtikten sonra evde kendim test yaptım ve 2 gün sonrada kan vermiştim canım...
Bebeğinizin boyu yaklaşık 22-24 mm civarında, bebeğiniz 1 ay öncesine göre 4 kat daha uzun. Anneler radyasyon rahminize nüfuz edebileceği için X-ışınlarından kaçınmalısınız. Bebeğinizin kalbinin gelişimi tamamlandı.
şimdi böyle yazıyo ya burda x-ışınları diye..x-ray lerden geçmemem mi lazım :S
sanırım ortalama 30 günde belli oluyor bebiş olayı.
ben geçen ay çok ilginç bişey yaşadım. benim adetim de hep düzenlidir saat gibi. 26 günde bir olurum. geçen ay 31 inde beklediğim adetim eylülün 7 sinde geldi. hatta o sürede idrar testi yaptım bikaç kez hep negatif çıktı. tam kan testine karar verdim yaptıracaktım ogün regl oldum. ama hala kafama takılıyor neden 1 hafta gecikti diye. psikolojik desem gecikene kadar bebek aklımda yoktu. çünkü uygun tarihlerde birlikte olmamıştık eşimle. ama gecikince acaba mı dedim. tabi sonuç fiyasko.
evet canım ozellikle avm kapılarındaki ve havaalanlarındaki zaten bilet alırken hamile olduğunu belirtiyorsun :)
tatlım yaşadığın sıkıntı stres ve mevsim değişmeleri yüzünden adet gecikmesi olabiliyo..ben evlenmeden önce 3ay adet olmamıştım..artık kendimden şüphe eder olmuştum..ama o zamanlar babam dükkan kapatmıştı borç harç derken büyük bi sıkıntı atlatmıştık..
ben bundan 3hafta önce falan geçmiştim bişey olmaz demi :S
benim de bu aralar çok romatizma ağrılarım oldu onu kafama çok taktım ne olcak böyle diye. belki ondandır gecikme sebebim.
doğru söylüyosun. ay ben seni çok sevdim:) hamile kalmak nasip olursa hemen burada paylaşıcam
benim de bu aralar çok romatizma ağrılarım oldu onu kafama çok taktım ne olcak böyle diye. belki ondandır gecikme sebebim.
doğru söylüyosun. ay ben seni çok sevdim:) hamile kalmak nasip olursa hemen burada paylaşıcam
anne adaylarına sesleniyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bize bol bol dua edin bebişlerinizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
ben bundan 3hafta önce falan geçmiştim bişey olmaz demi :S
canım sen de bebek denemelerinde misin? bat nezaman?
evt cnm denemelerdeyim 3 senelik evliyim 2 senedir kounmuyorum rahim filmine falan girdim tek tüpüm kapalı ve pikoluyum adetlerimde cok düzensiz adet düzenleyici ilaç dışında bişi kullanmadım 3 gün önce özele gittim reglimin 6. günüydü 5. günü klomene baslanıyomuş bigünle kaçırdım folik asit verdi ona başladım regl olunca gidicem işte klomen+yumurtalık takibi+çatlatma iğnesi 3 ay bu yolda yürücem olmazsa aşılama dedi dr eşiminde sperm sayısı sınırda offff hangi taraftan tutsam elimde kalıyo
kızlarrr birşey sorucammm..şimdi benim kuzenim var 1,5 yaşında oğlu var..kocası ile bu ay korunmasız birliktelikleri olmuş 2 defa tatilde..
şimdi adetine 3 gün var kan testi yaptırdı negatif çıkmış ama ilk hamileliğinde olan belirtileri yaşıyor.
beni aramış kan testi erken yalnış çıkma ihitmali varmı diye..
bilginiz varmı..yalnış çıkabilirmi..
ben geç döllenme falan olmuş olabilirmi acaba dedim..
kızlarrr birşey sorucammm..şimdi benim kuzenim var 1,5 yaşında oğlu var..kocası ile bu ay korunmasız birliktelikleri olmuş 2 defa tatilde..
şimdi adetine 3 gün var kan testi yaptırdı negatif çıkmış ama ilk hamileliğinde olan belirtileri yaşıyor.
beni aramış kan testi erken yalnış çıkma ihitmali varmı diye..
bilginiz varmı..yalnış çıkabilirmi..
ben geç döllenme falan olmuş olabilirmi acaba dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?