valla canm benim ilki geç döllenme idi adetimin geçmesinden 7-8 gün sonra var yok testi yaptırmştım..biraz beklesin bakalım..
kızlarrr birşey sorucammm..şimdi benim kuzenim var 1,5 yaşında oğlu var..kocası ile bu ay korunmasız birliktelikleri olmuş 2 defa tatilde..
şimdi adetine 3 gün var kan testi yaptırdı negatif çıkmış ama ilk hamileliğinde olan belirtileri yaşıyor.
beni aramış kan testi erken yalnış çıkma ihitmali varmı diye..
bilginiz varmı..yalnış çıkabilirmi..
ben geç döllenme falan olmuş olabilirmi acaba dedim..
var yok testi ne kuzum anlayamadım bennnsende daha önce çıkmamışmıydı testte..
kuzenim istemiyor bebek..çok erken daha diyor ağlıyor yazıkk
siz elinizden geleni yapacaksınız gerisi Allaha kalmış. Allah ne derse o olur arkadaşım. onun için kendini hiç üzme. biz de 4,5 yıllık evliyiz ama romatoid artrit hastalığı çıktı evliliğimin daha ilk aylarında, ilaç kullanmaya başladım hemen, hem de ağır ilaçlar. oyüzden bebek hiç düşünemedik, hep korunduk. yaşım da 31 oldu artık romatizma doktoruma dedim ben ilaçları kesmek istiyorum bebek istiyoruz biz artık diye. ilaçları kesince de 10 ay falan bekledim tamamen çıksın diye vücudumdan. işte yeni yeni denemelere başlıyoruz. ben de korkuyorum açıkçası bir de bebek için engellerimiz varsa diye, gerçi yaz başında gittim kadın doğuma ultrsonla baktı herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi ama. görces bakalım şöyle bikaç ay deneyelim.
korunmasız olmuşya psikolojikmen öyle hissediyodur benim adetlerim düzensiz her ay günüm geçer bunu bile bile mide bulantısı halsizlik falan hissediyorum sanki hamile gibi
inş hemen olur cnm beklemek insanı yıpratıyo bi problemin yoksa olur heralde bakalım hangimizin bebeği önce gelicek aynı ayda oluyomus ne hoş olurdubenim biaz tedaviye ihtiyacım var senin bu ay olsun inşşş aminnnnnn
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok niyeki..dün çektirdim rahim filmini
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok niyeki..dün çektirdim rahim filmini
cevappp bekliyorummm
cnm anca gördm kusura bakma gözünü korkutmak istemem ben hiç korkmayarak gittm ama baygınlık geçtrdm çok ama çok zor oldu sol tüpüm çok sıkntılydı kapalıydı açana kadar canımı çıkardılar uzun sürdü biraz bi defa çeklse bukadr cnm yanmazdı belki ama çok fena oldum bn kşiden kişiye değişrmş ama iş onun iyi geçer ya Allahım kurtası onuda internnette okumştm bn anesteziyle çektren çok kişi var bana saçma gelmşti bi film içn anestezi diye ama vallahi burdan seslenyorum durumu olan herkes anestezyle olsun bnm canım katıdırı çok dayanıklıyımdır ama öldüm dün zaten anestezi fiyat farkı sadece50 tl bişi bende anestezli yaptırablrdm ama dedmki bn dayanıklıymdr katlanrm bişi olmaz deim vallahi bilmyorum hiç dayanılcak bişi değil aban göre inan hiç abartan bi insan değilmdir bşi okumuştum kadınlarda acı eşiği diye bişi varmış ya bnmki braz fazla yüksek yada çok zor bişi bilmyorum vallahi nedymki Allahım herkese yardım etsn ben dün baygınlık geçrdm ya kişiden kişiye değişyo acı ya çok zor yada ben 3 kez ilacı yiynce fenalık eçrdm bilemyorum cnm bnm Allahım herkese yardım etsin
şimdi tüplerin açıldı değilmi güzelim..
ayy cidden korktum şimdi..
belkide dediğin gibi 3 kez ilaç verince olmuştur..:18::18:
isyan niye banlanmış ya anlamadım
isyan niye banlanmış ya anlamadım
dün birisi ile küççük bir polemiğe girimış..uzaklaltırma almışşbanlanmak ne demek kı ben bilmyom innanki :44::44::44::44::44:
ben de anlamadım ki. doktora çok kızdım ve değiştirdim zaten. hatta bana hamile kalmazsan adetin 5. günü dozu artırarak tekrar başla dedi. kist olur diye kontrol etmeyecek misiniz dedim. yoo gerek yok dedi. iyi ki doktor değiştirmişim. yoksa 20 cm kistim olurdu herhalde. ağrım çok fazlaydı. diğer gittiğim doktora çok ağrım var dedim o da ağrının sebebini göstereyim sana dedi. baktım koca bir kist. yumurtalığını dahi göremiyorum dedi bana. ben soğan suyu da içmedim tamamen eridi. nasıl oldu bilmiyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?