Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canm benim ilki geç döllenme idi adetimin geçmesinden 7-8 gün sonra var yok testi yaptırmştım..biraz beklesin bakalım..

var yok testi ne kuzum anlayamadım bennn sende daha önce çıkmamışmıydı testte..
kuzenim istemiyor bebek..çok erken daha diyor ağlıyor yazıkk

korunmasız olmuşya psikolojikmen öyle hissediyodur benim adetlerim düzensiz her ay günüm geçer bunu bile bile mide bulantısı halsizlik falan hissediyorum sanki hamile gibi

var yok testi ne kuzum anlayamadım bennn sende daha önce çıkmamışmıydı testte..
kuzenim istemiyor bebek..çok erken daha diyor ağlıyor yazıkk

tatlım ben özel bi tıp merkezinde var yok testi yaptırmıştım o testtede sadece negatif pozitif sonucunu alıyosun..ben evde test yapmadan gitmiştim direk kan vermeye 7 günden sonra..

inş hemen olur cnm beklemek insanı yıpratıyo bi problemin yoksa olur heralde bakalım hangimizin bebeği önce gelicek aynı ayda oluyomus ne hoş olurdu benim biaz tedaviye ihtiyacım var senin bu ay olsun inşşş aminnnnnn

korunmasız olmuşya psikolojikmen öyle hissediyodur benim adetlerim düzensiz her ay günüm geçer bunu bile bile mide bulantısı halsizlik falan hissediyorum sanki hamile gibi

olabilirrr kuzummm...korkudan midesi bulanıodurrr

:) hepimizin hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşaallah canım benim
amiiinnn

herkese merhaba :) yaklaşık bir yıldır eşimle korunuyoruz bebek yapmaya karar verdik ve bu ay denemelere başladık :) arada bir midem bulanıo ve okuldan geldiğim zaman inanılmaz derecede uykum oluo :) eğer çalışmalarımız başarıyla sonuçlanırsa öğretmen olduğum için çok ters bi zamana denk gelicek doğum ama olsun :) bebiş için değer :) benim sormak istediğim şey şu.gebelik testlerini en erken ne zaman yaparsak doğru sonuç alabiliyoruz

cevappp bekliyorummm

cnm anca gördm kusura bakma gözünü korkutmak istemem ben hiç korkmayarak gittm ama baygınlık geçtrdm çok ama çok zor oldu sol tüpüm çok sıkntılydı kapalıydı açana kadar canımı çıkardılar uzun sürdü biraz bi defa çeklse bukadr cnm yanmazdı belki ama çok fena oldum bn kşiden kişiye değişrmş ama iş onun iyi geçer ya Allahım kurtası onuda internnette okumştm bn anesteziyle çektren çok kişi var bana saçma gelmşti bi film içn anestezi diye ama vallahi burdan seslenyorum durumu olan herkes anestezyle olsun bnm canım katıdırı çok dayanıklıyımdır ama öldüm dün zaten anestezi fiyat farkı sadece50 tl bişi bende anestezli yaptırablrdm ama dedmki bn dayanıklıymdr katlanrm bişi olmaz deim vallahi bilmyorum hiç dayanılcak bişi değil aban göre inan hiç abartan bi insan değilmdir bşi okumuştum kadınlarda acı eşiği diye bişi varmış ya bnmki braz fazla yüksek yada çok zor bişi bilmyorum vallahi nedymki Allahım herkese yardım etsn ben dün baygınlık geçrdm ya kişiden kişiye değişyo acı ya çok zor yada ben 3 kez ilacı yiynce fenalık eçrdm bilemyorum cnm bnm Allahım herkese yardım etsin

şimdi tüplerin açıldı değilmi güzelim..
ayy cidden korktum şimdi..
belkide dediğin gibi 3 kez ilaç verince olmuştur..:18::18:

şimdi tüplerin açıldı değilmi güzelim..
ayy cidden korktum şimdi..
belkide dediğin gibi 3 kez ilaç verince olmuştur..:18::18:

güzelim kork diye söledm vallahi ama doğruları söledm ya bnm canım çok katıdır kız çok dayanırm ben ama bu hiç dayanlcak bi acı değl alttan ilacı verirken o gelen basınç çok kötü bde peş peşe 3 kez oluna öldm bn ma çektr vallahi bak bnm sol tüpüm tıkalymış meğersem ben acıktır aman falan diyodum ama gördm yani dama çok uğraştı inanki ameyat olcm dye aklım çıktı zaten sol tüpüm sağ tüpüme göre çok uzun ve kıvrıımlymş doktor öle dedi doğuştan öledir heralde neler var vallahi ya çok zor anne olmak güzelm çok acı üstne acı yiyosun ya inş Alalhım güler yüzümüze çok sabır gerekyo bu yolları aşabilmek içn çok

dünkü kadar ağrım kalmadı inşallah kist değildir.o kadar umutsuzum ki niyeyse.2 senedir bekliyorum rabbim ver bebeğimi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…