günaydın tatlımmm... iyi sayılırım iki gündür midem çok yanıyo..onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!
seninki yaramazlık yapmaya başladı demek
sağol tatlım bende okuyacağım bugün allah kabul etsin ağzına sağlık bebeğimhayırlı cumalar canım, bugün nasip olursa Meryem suresini okuyacağım, isim isim inş.
aynen öyle sesi çıkmıyodu yeni aklı başına geldi aaa ben bu annemi niye hiç rahatsız etmiyorum kiii dedi başladı yaramazlığaaa
Hayırlı Cumalar Herkese
Hoşbuldum:)
bebek isteyen bir anne aday adayıyım
aynen öyle sesi çıkmıyodu yeni aklı başına geldi aaa ben bu annemi niye hiç rahatsız etmiyorum kiii dedi başladı yaramazlığaaa
hayırlı cumalar kızlarbugün 313 tane ayyetel kürsi 1000 defa da ya evvel çekelim mi?
hhehehe espriliyiz bakıyorum da
hayırlı cumalar canım bugün yine Meryem suresini okuyacağız tabi müsait olanlar bu dediklerinide okuyabilirler
napiim başka türlü hep küçük emrah modunda kalıyor insan
mrb canım ben uzun zamandır seni topikte görüyodum ama hiç bişey yazmıyodun bende acaba nie konuşmuyor diyordumMerhaba arkadaslar
Bende bebek beklemeye basladim bu ay ilk denememiz sat 25 agustos bat 28 eylul =) 1 hafta var ama daha bsey yok biraz siskinlik var onunda havalardan oldugunu dusunuyorum acikcasii belirtiler icin daha erken sanirim =)
ben arapça bilmiyorum az önce dinledim..sadece türkçesini okusam olur mu acaba?
slm millet.
bugün ne bu bereket topikte :)) maşallah
ya biz de çalışıyoruz haziran-temmuzdan beri ama şimdilik yok bişeyler.
ben de hamile olmak istiyorum artık göbeğim büyümesin bebeğim büyüsün içimdedi mi ama!
kızlar bu folik asit iştah açar mı sizce? 2-3 haftadır kullanıyorum da sanki çabuk acıkıyorum gibihamile kalmadan göbek yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?