Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar canım, bugün nasip olursa Meryem suresini okuyacağım, isim isim inş.
sağol tatlım bende okuyacağım bugün allah kabul etsin ağzına sağlık bebeğim
aynen öyle sesi çıkmıyodu yeni aklı başına geldi aaa ben bu annemi niye hiç rahatsız etmiyorum kiii dedi başladı yaramazlığaaa

abowwww bi başladıysa daha durmaz teyzesine çektiyse çok yaramaz olur

hayırlı cumalar kızlarbugün 313 tane ayyetel kürsi 1000 defa da ya evvel çekelim mi?

hayırlı cumalar kızlarbugün 313 tane ayyetel kürsi 1000 defa da ya evvel çekelim mi?

hayırlı cumalar canım bugün yine Meryem suresini okuyacağız tabi müsait olanlar bu dediklerinide okuyabilirler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Bende bebek beklemeye basladim bu ay ilk denememiz sat 25 agustos bat 28 eylul =) 1 hafta var ama daha bsey yok biraz siskinlik var onunda havalardan oldugunu dusunuyorum acikcasii belirtiler icin daha erken sanirim =)

Merhaba arkadaslar
Bende bebek beklemeye basladim bu ay ilk denememiz sat 25 agustos bat 28 eylul =) 1 hafta var ama daha bsey yok biraz siskinlik var onunda havalardan oldugunu dusunuyorum acikcasii belirtiler icin daha erken sanirim =)
mrb canım ben uzun zamandır seni topikte görüyodum ama hiç bişey yazmıyodun bende acaba nie konuşmuyor diyordum
hayırlısı olsun bakalım hiç belirti arama derim ben sana rahat olmaya çalış

ben arapça bilmiyorum az önce dinledim..sadece türkçesini okusam olur mu acaba?

olur canım neden olmasın yeter ki oku sen allah kabul etsin

slm millet.

bugün ne bu bereket topikte :)) maşallah

ya biz de çalışıyoruz haziran-temmuzdan beri ama şimdilik yok bişeyler.

ben de hamile olmak istiyorum artık göbeğim büyümesin bebeğim büyüsün içimde di mi ama!

kızlar bu folik asit iştah açar mı sizce? 2-3 haftadır kullanıyorum da sanki çabuk acıkıyorum gibi hamile kalmadan göbek yapmak istemiyorum

slm tatlım nasılsın bakalım yoktun bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…