Olur tabi ki sevinirim. Yaşım 32, 28 Nisan da beklediğim tarih Hadi hayırlısı
kızlar dün sol bacağımın diz bölgesine bi ağrı girdi durduk yere. akşam yatarken de oldu. üşüttüm mü acaba sizce ondan mı oldu?
Olur tabi ki sevinirim. Yaşım 32, 28 Nisan da beklediğim tarih Hadi hayırlısı
kızlar dün sol bacağımın diz bölgesine bi ağrı girdi durduk yere. akşam yatarken de oldu. üşüttüm mü acaba sizce ondan mı oldu?
basarken ağrı falan oluyomu canım
benimde bir haftadır sol diz kapağım ara ara ağrıyor,özellikle aniden ayağa kalktığımda
bunun gebelikle bir bağlantısı olabilir mi ki?
canım ayağa kalkmadım ki hiç
farkında olmadan ters bi hareket yapmışsındır belki kas sıkışmasıdır şu mentollü kremlerden falan varsa biraz sür istersen üşütmektende oluyo tabii
canım ayağa kalktım kalkınca ağrıyo:))
2 kere gittim aynı doktora,sözde tanıdığımın yanında çalıştığı doktordu... Alttan rahmime baktı cihazla,ölçtü vs. herşey iyi dedi... Kan ve hormon testleri istedi yaptım,sonuçlara baktı ama birde regl olduğunda ara o zamana göre bakalım dedi... Aradım regl olduğumda 3 defa telefon ile geri dönüş yapmadılar,bende sinirlendim bıraktım o doktoru... 24 nisan bat günüm regl olursam bitince başka doktora gidicem.. Ama eşim gitmedi henüz doktora , erkekler bu konuda gurur yapıyorlar malum biraz ''bende sorun yok '' der gibi
Sen ve eşin gittiniz mi peki canım ?
hmm bilemedimki cnm ya çok rahatsız ederse bi doktora görün
kesinlikle benim eşimde gurur yapıyor bende yoktur bir şey diyor ama her şey olabilir yani ben doktora kontrole gidiyorsam onun da gitmesi lazım tek taraflı mı oluyor bu cocuk
bende size katılıyorum. bence eşinizi ikna edin bi an önce. sorun olsun veya olmasın içiniz rahat eder
tabiki cnm bnmki 6 ay oldu kılını kıpırdatmadı şimdi 2-3 ay daha süre veriyorum ona sonra mecbur gidicek hamilelik %50 erkeğe %50 kadına aittir
canım bu konuda şanslıyım eşim beni hiç yalnız bırakmaz her zaman beraber dr ye gideriz. olması gerekende bu zaten. eşini ikna etmeye çalış tatlım
tatlım bende 1 kere gittim doktora ztn kadındoğuma onada tek gitmek istedim adet olupta üzüldüğüm zamanlardada o benden daha çok üzülür :) kafasına takar biliyorum ama bnmkinde öyle bende sorun yok asla gitmem modu falan değil sadece benm kadar aceleci değil ona kızıyorum :)
bişey diyimmi öyle belirtileri falan okurken gördüm aklıma geldi benim geçen ayki adetimin 10. günü kahverengi ve pembemsi akıntım geldi (adetim bittikten 5-6 gün sonra yani)
anneme söylemiştim hamilelik nişanındır belki demişti kocakarı hurafeleri ne nişanı diyip gülmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?