Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Leeeennn korktum şimdi senden:))))) tamam bee yavrum olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu:))) Rabb'imden hayırlısını istiyorum hepimiz için âmin!

haaa şöyle tatlım benim güzel düşün ya bak istersen bi daha yap testi. için rahat etsin ya çok strese girmişsin bebeğim ya ondan kızdım sana kusura bakma

Canim benim nasilsin?? Kiz ben bu siteye alisamadim hala :) sen hangi takvimi goruyosn ? Hehehe

iyiyim güzelim ya sen nasılsın? olsun önemli değil tatlım bebeğinin muhtemel doğacağı tarihi gösteren takvimden bahsediyorum canım:)

iyiyim güzelim ya sen nasılsın? olsun önemli değil tatlım bebeğinin muhtemel doğacağı tarihi gösteren takvimden bahsediyorum canım:)

Coookkk yorgunum bende :)) isteyim suan gun hemen bitse aksam olsada yatsak :)
Tesekur ederim tatlim :) vallah sitenin heryerine girdim hahhaa

Canım benim tam bir muamma ben adet olacak gibi hissediyorum batım bugün.idrarda hala silik çıkıyor onuda anlamış değilim. Hamile değilim ben yaa walla bi garip hissediyorum kendimi Arafta hissediyorum şuanda((

lütfen canım ya pozitif düşün pozitif olsun herşey

Coookkk yorgunum bende :)) isteyim suan gun hemen bitse aksam olsada yatsak :)
Tesekur ederim tatlim :) vallah sitenin heryerine girdim hahhaa

ayy kıyamam bitanem yorma kendini fazla:)) belli canım kafa gitmiş hehehe

Dikkat ediyorum canim zaten :)) sorma cok dalginim buaralar. Esimin uzerinden bile kapi kilitliyorum hahha dusun yani taa o kadar
Cook unutkanlik var

hahahha ayy kız alemsin valla :)) hiç güleceğim yoktu hamişlik böyle bişey sanırım:))))

Hhaha evet tuhaf bi duygu :) allah sizlerede yasatsin guzelim benim aklima geldikce dua ediyorum

allah razı olsun tatlım benin:)) valla bende dua ediyorum herkese. inşallah hayırlı bi şekilde kolay bi doğum geçirirsin. bebeğim bu günlerin tadını çıkart:))

Tünaydın kızlar
Yeni gelebildim ofise. Yazdıklarınızı okuyordum. Umarım silik çizgi koyuya döner en kısa zamanda 38s. Birde HCG si 3800 olan vardı. Tebrik ederim. Umarım bize de o günleri görmek nasip olur. Herkese huzurla dolu beklemeler

matihagbore mrb hoş geldin dün msj yazmıştın sanırım

canım seesozden arkadaşımın ki silik çıktı benim değil yani. teşekkür ederim canım bebişin var mı ne kadarlık evlisin

Evet hoşbulduk. Dün akşam yine üşümekten titremekten kendimi alamadım. Eşim üşüdüğümü gördükçe iyi iyi diye seviniyor. Bakalım biz sevinebilecek miyiz

vallla bende üşüyorum da havalardan diye önemsemiyorum :)) zaten elim ayağım çok zor ısınır:)) inşallah sevinirsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…