- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendinibende de durumlar aynı güzelim bi süre için bebek fikrimi rafa kaldırdım kafa dinliyorum sen nasılsın?
bilirim o bekleyişleri tatlım kolay değildir o umut insanı çok değişik bi ruh haline sokuyor..
hayırlı cumalar , bende bu ay çok beklediim ama olmadı adet oldum . 3 aydır çok stres yaptım herhalde bırak kafana takma o zaman olur diyorlar. Bakalım bu ay öyle yapıcam.çalışınca günleri takip etmekte zor oluyor. Birde 5,5 yaşında kızım var o uyumuyor offf yaaa. Zor bu işler arkadaşlar allahım herkesin çok bekletmeden isteğini versin inşallah.
offff yaa bi kahvaltı keyfi yapayım dedim burnumdan geldi
büyük bi bardak dolusu sütten sadece 2 yudum almıştım olduğu gibi halıma döküldü içine kakao atmıştım biraz leke çıkmadı yaaa :2::2::2::2::2:
ahh cnm bu halde silmekle uğraş şimdi kıyamameee napıyon anlat bakim son durumların nsl tatlım
Her kadinin basinda malesef cnm bakalim yarin doktora herseyi sprcam
yarin olmaasa spnuclarimi aldigim gun sorucm
insl.sadece ilaclarla hamile kalabilirim
kolay gelsin bebeğim çok öpüyorumaman yaa benm derdim çilem hiç bitmez ki k.v. doktordan sonra buraya gelecek ben bi evi süpüreyim hadi görüşürüz hatunlar..
Aynen evimle bile ilgilenmedim aman bisi olmasin diye ev isi hak getire
artik yarindan sonra yapcam bauada toz olmus evim
eşimi soruyosun sanırım tatlım..dediğinizi yaptım gelince ilgilendim öptüm sarılıp uyuduk ama hala tık yok aramadı hiç :S
evet canım amin inş. ama ben artık umudu kestim bu ay için çünkü maalesef test yaptırdım çıkmadı 2-3 gün önce olsa çıkardı ya da şüphesi çıkardı hakkımızda her zaman hayırlısı olsun
canım sen hamile olduğunu öğrenene kadar rabbim onu korur sen neden bu kadar üzerine düşüyorsun bak kızarım sonra sana
Eki Görüntüle 808413
bende 14 mayısta kürtaj oldum doktorum korunmanıza gerek yok dedi meleğim çok bekletmeden geldi..3.ayda hamile olduğumu öğrendik..dualarım seninle
38s cim kız sen ne kıpır kıpır bişeysin öyle çokta sempatiksin öyle hissettim valla
hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendinibende de durumlar aynı güzelim bi süre için bebek fikrimi rafa kaldırdım kafa dinliyorum sen nasılsın?
bilirim o bekleyişleri tatlım kolay değildir o umut insanı çok değişik bi ruh haline sokuyor..
hemen kötü düşünme bitanem bugün hafta sonu işleri yoğundur belki hem cuma namazı var gitmişse anca fırsat bulur
canım erken yapmışın testi yha kan testi değil dimi.
inş canım ya ben 1 kutu sadece 2 ay önce klomen kullandm bi işe yaramadı
kan testi canım hastaneye gitmiştim gidince de yaptırdım işte ilacımı rahat kullanayım diye ama 38s içimi rahatlattı biraz sağ olsun yani rabbim bilir nasip deyip beklemek daha doğru
bakalım artık kuzum öğleden sonraya çıkar kokusu..
ben bi evi süpüreyim k.v. gelecekde :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?