Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen evimle bile ilgilenmedim aman bisi olmasin diye ev isi hak getire
artik yarindan sonra yapcam bauada toz olmus evim

amin canım amin doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor bu ay da geçsin öyle deniycem bakalım benim de 10 aydır olmuyor maalesef sen daha önce iğneyle hapla felan korundun mu ?canım

ahh cnm bu halde silmekle uğraş şimdi kıyamam eee napıyon anlat bakim son durumların nsl tatlım

38s cim kız sen ne kıpır kıpır bişeysin öyle çokta sempatiksin öyle hissettim valla

aman yaa benm derdim çilem hiç bitmez ki k.v. doktordan sonra buraya gelecek ben bi evi süpüreyim hadi görüşürüz hatunlar..
kolay gelsin bebeğim çok öpüyorum
Aynen evimle bile ilgilenmedim aman bisi olmasin diye ev isi hak getire
artik yarindan sonra yapcam bauada toz olmus evim

valla her hamile kalan hiç beklemedim diyor biz boşuna bekliyoruz

eşimi soruyosun sanırım tatlım..dediğinizi yaptım gelince ilgilendim öptüm sarılıp uyuduk ama hala tık yok aramadı hiç :S

hemen kötü düşünme bitanem bugün hafta sonu işleri yoğundur belki hem cuma namazı var gitmişse anca fırsat bulur

canım erken yapmışın testi yha kan testi değil dimi.

bende 14 mayısta kürtaj oldum doktorum korunmanıza gerek yok dedi meleğim çok bekletmeden geldi..3.ayda hamile olduğumu öğrendik..dualarım seninle

sağol bende aynı gün kürtaj oldum biliyormusun. Ama bana 3 ay korun dedi doktor. 2 aydır korunmadık olmadı inşallah benimde bu ay olur . Ya günlerinide denk getirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Allah büyük .

isyanımmmmm senin o banını yerim kız ben
seni çekemeyenler utansın sen o beğene bastıkça emi

öyle oldu dimi bende bu ay klomen içtim.yumurtam büyümüştü bakalım canım ayın birini bekliyorum işte off off kafadan atamıyom ben malesef.ben rafa kaldırsam tekrar başıma düşüyo bebişş :)) sende 2010 da evlenmiştin dimi hatırladım:)

canım erken yapmışın testi yha kan testi değil dimi.

kan testi canım hastaneye gitmiştim gidince de yaptırdım işte ilacımı rahat kullanayım diye ama 38s içimi rahatlattı biraz sağ olsun yani rabbim bilir nasip deyip beklemek daha doğru

kan testi canım hastaneye gitmiştim gidince de yaptırdım işte ilacımı rahat kullanayım diye ama 38s içimi rahatlattı biraz sağ olsun yani rabbim bilir nasip deyip beklemek daha doğru

hayırlısı tatlım yinede dikkat et bakalım belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…