hani biz seninle anlaşmıştık sen kursa yazılmıştın stres filan yapmayacaktınhaklsın canım işte insan her ay bir bekleyiş içine oluyor ya varsa şüphesiyle ama çok güzel bi söz haklsın ve her şey de olacağına varır :44::44::44::44::44:
öyle oldu dimibende bu ay klomen içtim.yumurtam büyümüştü bakalım canım ayın birini bekliyorum işte off off kafadan atamıyom ben malesef.ben rafa kaldırsam tekrar başıma düşüyo bebişş :)) sende 2010 da evlenmiştin dimi hatırladım:)
Ee doktora tekrar gitmedin mi cnm yaa basks bisi demedimi
hani biz seninle anlaşmıştık sen kursa yazılmıştın stres filan yapmayacaktın
evet canım 2010 da evlendim.. bende de pko vardı ama benim kilo filan sorunum yoktu konuşuyoduk bi ara geliyodun sürekli sonra kayıplara karıştın
çok ağır o klomen ya ben kaldıramıyorum bende geçen sene bi ay kullanmıştım sadece..
bu kaçıncı ayın klomen tedavisinde
hani biz seninle anlaşmıştık sen kursa yazılmıştın stres filan yapmayacaktın
evet canım 2010 da evlendim.. bende de pko vardı ama benim kilo filan sorunum yoktu konuşuyoduk bi ara geliyodun sürekli sonra kayıplara karıştın
çok ağır o klomen ya ben kaldıramıyorum bende geçen sene bi ay kullanmıştım sadece..
bu kaçıncı ayın klomen tedavisinde
ooof ooffff günler geçse bebişler gelseeeeeeeeeeee
evet canım anlaşmıştıkklomen gerçekten de ağır bir ilaç benim adetimi 4-5 gün geciktirdi ve o ay aşırı kasıklarımda ağrı oldu bi işe de yaramadı zaten
yok tatlım yumurta takibine gittim bir daha da gitmedim zaten doktorda gel diye çağırmadı
valla geçen sene gene eylülde kullanmıştım bebiş beklerken kist geldi.4 cm.bu 2. hayırlısı diyorum canım ne bilim ya.bide ben arada giriyom canım ya öyle göz gezdirip kaçıyomsen hiç korunmamıştın dimi
kızlar bebek için 70 bin fatiha suresi okunuyomuş bi arkadaş okuyodu daha yarı olmadan hamiş kalmış cok uğraştı çocuk olsun diye böyle kısmetmiş bilginiz olsun ben başlıcam dün eşimede söyledim oda gitmiş sayısını unutmuyum diye zikirmatik almış garibim ahh bi bilseniz nasıl istiyo baba olmayı
çok ağır gerçekten de ya zaten ben ilaç içmeyi hiç sevmem bünyem kaldırmıyor ilacı..
ama bakalım kısmet olmazsa mecbur kullanacağız
bu sayıya takılma derim benkızlar bebek için 70 bin fatiha suresi okunuyomuş bi arkadaş okuyodu daha yarı olmadan hamiş kalmış cok uğraştı çocuk olsun diye böyle kısmetmiş bilginiz olsun ben başlıcam dün eşimede söyledim oda gitmiş sayısını unutmuyum diye zikirmatik almış garibim ahh bi bilseniz nasıl istiyo baba olmayı
gelir gelir az kaldı annesi azooof ooffff günler geçse bebişler gelseeeeeeeeeeee
söylemeyi unuttum, ben yarın doktora gitçem. yeni bi doktor bakalım o ne diyecek? herkes doktor için iyi diyor ama bakalım hayırlısı!:44:
reglim biteli 2 gün oldu folik asit kullanıyorum incir kürü yapıcam ve kürü içmeden önce ac karnıma beyaz soğanın üstüne sumak döküp yicem kürün etkisini artırıyomuş aslanpercemi çayı yapıp içicem eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiricem kısacası bu ay aktarı eve taşıcam bakalım nolucak şimdiden heycanlıyım canlarrrrr
Tatlim benmde ya sagvyada sol yumurtalik biraz kcuktu
Gel desin demesin ilac bitip en fasla 1ay beklrim wger cocugum olmadi gene
giderim nedn kendi istegnle gitmedin ki cagirmasinibbekleme
canım duanı oku ama şu kadar okunursa duam kabul olur diye düşünme kuzum sadece allah bilir olup olmayacağını o okumuş kalmıştır ben okurum kalamam o yüzden kader kısmet bu işler ben de denedim bi sürü dua felan öyle bak 10 ay oldu yok yine bırakmadım dua etmeyi tabi ki de ama sadece olmazsa da kafana takma Allahtan ümit kesme diye demek istedim
evet canım ben tam 1 yılı doldurup eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum tedaviye
evet canım korunmadım.. nie gelip gelip kaçıyon kız allahın emriyle gel bi çay söyleyim sana
hehehe deli bebek beklerken kist geldi hııı buna güldüm işte
bu seferde bebiş gelecek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?