kızlar angel yazdımı hiç son durumu merak ettim
hayırlı cumalar canım daha önce sen geliyodun dimi buraya:44::44::44:
Kizlar benmde gebelik suphem vardi biliyorsunuz
bu sabah kotu bi suprisle karsilastim malesef hamile
degilim hastalandim hemen doktoruma randevu aldim
yarin.gidicem doktora umarim doktor ilaclarindan snra
mujdeli haberi veririm umutluyum bu doktorumdan
hayırlı cumalar ve selam kızlar nasılsınız bakalım hamile arkadaşlar nasıl bugün cuma dua eder misin bana da :)bat ıma 2-4 gün arası var ne olur o kırmızıları görmiyim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yeni 5 tane iğnem vardı 3 tane kaldı geçen gün kan verdim gebelik te baktırdım fakat çıkmadısanırım bu ay da yok
yani bu tpiğe bi kaç gündür yazıyorum canım normalde başka topiklerede yazıyodum
nickin tanıdık geldi canım ya pko filan vardı onda sen misin değil misin tam çıkaramadım ama
ya hayırlısı ile bebeklerinizi elinize alında bırakın kilo alın. Bende 3 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. Mayıs ayında tatsız bir kayıp yaşadım. Ve tekrar deniyorum şimdi yaşımda 37 ama inşallah tekrar hamile kalabilirim. Benim içinde dua edin.
canım aklım hep onda bugunlerde en üzücü haber oydu inşallah düzelir birsey cıkmaz kızlar dualarında onada yer versin
amin canım
mrb canım hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah meleğin
benim de 9-10 gün var.ne stresli dimi canım ya.rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi
hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendinievet evet o benimhala devam mücadeleye.sen ne yaptın canım durumlar nasıl sende
Mrb cnm insaallah cnm herksin insl. Cokta umitlenip calismalari durdurmustuk bu yuzden
neyse vardir bi hayir deyip gidicm dpktora yarin
offff yaa bi kahvaltı keyfi yapayım dedim burnumdan geldi
büyük bi bardak dolusu sütten sadece 2 yudum almıştım olduğu gibi halıma döküldü içine kakao atmıştım biraz leke çıkmadı yaaa :2::2::2::2::2:
Her kadinin basinda malesef cnm bakalim yarin doktora herseyi sprcammaalesef kendini gebe hissedip kırmızızlarla karşılaşmak çok kötü bir durum canım 2 ay önce de benim adetim 4-5 gün kadar gecikmişti nasıl umtlanmıstım anlatamam ama allah ne zaman dilerse o zman olacak inş. bebişlerimiz artık hissizleştim 10 ay oldu
ahh canım ya gene aç kaldın sen nasıl olacak bu böyle.. seninkide fena çıktı kız anasına bişey yedirtmiyor
hayırlı cumalar ve selam kızlar nasılsınız bakalım hamile arkadaşlar nasıl bugün cuma dua eder misin bana da :)bat ıma 2-4 gün arası var ne olur o kırmızıları görmiyim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yeni 5 tane iğnem vardı 3 tane kaldı geçen gün kan verdim gebelik te baktırdım fakat çıkmadısanırım bu ay da yok
slm canım sana da hayırlı cumlar.. çok geçmiş olsun tatlım.. tahlil için çok erken davranmışsın ya azıcık sabırlı ol
a.slm hayırlı cumalar hoşgeldin
kan ter içinde kaldm bana noluyoooo böylee hemn mi yorulur insan yaa
yorulduğumada değse keşke poffff
şu günleri bi atlatsaydın hayırlısıyla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?