Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maalesef kendini gebe hissedip kırmızızlarla karşılaşmak çok kötü bir durum canım 2 ay önce de benim adetim 4-5 gün kadar gecikmişti nasıl umtlanmıstım anlatamam ama allah ne zaman dilerse o zman olacak inş. bebişlerimiz artık hissizleştim 10 ay oldu

benim de 9-10 gün var.ne stresli dimi canım ya.rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi

bende 14 mayısta kürtaj oldum doktorum korunmanıza gerek yok dedi meleğim çok bekletmeden geldi..3.ayda hamile olduğumu öğrendik..dualarım seninle

amin canım

mrb canım hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah meleğin

Mrb cnm insaallah cnm herksin insl. Cokta umitlenip calismalari durdurmustuk bu yuzden
neyse vardir bi hayir deyip gidicm dpktora yarin

benim de 9-10 gün var.ne stresli dimi canım ya.rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi

evet canım amin inş. ama ben artık umudu kestim bu ay için çünkü maalesef test yaptırdım çıkmadı 2-3 gün önce olsa çıkardı ya da şüphesi çıkardı hakkımızda her zaman hayırlısı olsun

offff yaa bi kahvaltı keyfi yapayım dedim burnumdan geldi
büyük bi bardak dolusu sütten sadece 2 yudum almıştım olduğu gibi halıma döküldü içine kakao atmıştım biraz leke çıkmadı yaaa :2::2::2::2::2:

evet evet o benim hala devam mücadeleye.sen ne yaptın canım durumlar nasıl sende
hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendini bende de durumlar aynı güzelim bi süre için bebek fikrimi rafa kaldırdım kafa dinliyorum sen nasılsın?
Mrb cnm insaallah cnm herksin insl. Cokta umitlenip calismalari durdurmustuk bu yuzden
neyse vardir bi hayir deyip gidicm dpktora yarin

bilirim o bekleyişleri tatlım kolay değildir o umut insanı çok değişik bi ruh haline sokuyor..

ahh canım ya gene aç kaldın sen nasıl olacak bu böyle.. seninkide fena çıktı kız anasına bişey yedirtmiyor

Her kadinin basinda malesef cnm bakalim yarin doktora herseyi sprcam
yarin olmaasa spnuclarimi aldigim gun sorucm
insl.sadece ilaclarla hamile kalabilirim

hayırlı cumalar , bende bu ay çok beklediim ama olmadı adet oldum . 3 aydır çok stres yaptım herhalde bırak kafana takma o zaman olur diyorlar. Bakalım bu ay öyle yapıcam.çalışınca günleri takip etmekte zor oluyor. Birde 5,5 yaşında kızım var o uyumuyor offf yaaa. Zor bu işler arkadaşlar allahım herkesin çok bekletmeden isteğini versin inşallah.

slm canım sana da hayırlı cumlar.. çok geçmiş olsun tatlım.. tahlil için çok erken davranmışsın ya azıcık sabırlı ol

a.slm hayırlı cumalar hoşgeldin

canım doktor antbiyotik iğne verdi içim rahat olsun diye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…