- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
yaşasınnnn yemek yemekkkkkk:125: :125: :125:
bana göre de
eziyeetttt yemek yemeeeekkk
bugün eziyet değil ziyafet olsun balım
ama hamile kaldığım kilo 70 üzeri fındığııımmmm
yeni koyduğun foto düğün fotosu mubizim topiğin kızlarına maşallah hepsi güzel
olsun şimdi bebeğin için ye, sonra zayıflamayı düşünürsün kuşum, en iyisi bende daha dikkat edeyim, belki bi süre daha hamile kalmam, gittikçe almamam lazımbu arada doktorum demişti ki boyuna göre iyisin, ama fazlalık göbişini erit, yağlanma şimdiden.. seninde kilon ben gibiymiş zaten, aldığın kilo bebeğe yarıyacak, sen ye herşeyden
hayırlı cumalar kızlar..
sana çooooookk kızdımmmmmmmm
Bi kere biz şişko anne değil balık etli anne olcaz tamam mııııı
slm canım sana da hayırlı cumlar.. çok geçmiş olsun tatlım.. tahlil için çok erken davranmışsın ya azıcık sabırlı olhayırlı cumalar ve selam kızlar nasılsınız bakalım hamile arkadaşlar nasıl bugün cuma dua eder misin bana da :)bat ıma 2-4 gün arası var ne olur o kırmızıları görmiyim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yeni 5 tane iğnem vardı 3 tane kaldı geçen gün kan verdim gebelik te baktırdım fakat çıkmadısanırım bu ay da yok
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize bol dualı ve bol bebişli günler diliyorum....
amin canımArkadaslar cuma gunu hurmetine Allah isteyen bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Kizlar benmde gebelik suphem vardi biliyorsunuz
bu sabah kotu bi suprisle karsilastim malesef hamile
degilim hastalandim hemen doktoruma randevu aldim
yarin.gidicem doktora umarim doktor ilaclarindan snra
mujdeli haberi veririm umutluyum bu doktorumdan
Arkadaslar cuma gunu hurmetine Allah isteyen bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?