Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama hamile kaldığım kilo 70 üzeri fındığııımmmm

olsun şimdi bebeğin için ye, sonra zayıflamayı düşünürsün kuşum, en iyisi bende daha dikkat edeyim, belki bi süre daha hamile kalmam, gittikçe almamam lazım bu arada doktorum demişti ki boyuna göre iyisin, ama fazlalık göbişini erit, yağlanma şimdiden.. seninde kilon ben gibiymiş zaten, aldığın kilo bebeğe yarıyacak, sen ye herşeyden

yeni koyduğun foto düğün fotosu mu bizim topiğin kızlarına maşallah hepsi güzel

evet canım bebişden sonra kesinlikle zayıflamayı dşünüyorum..
ahhh keşke herşeydn yiyebilseeemm

hayırlı cumalar ve selam kızlar nasılsınız bakalım hamile arkadaşlar nasıl bugün cuma dua eder misin bana da :)bat ıma 2-4 gün arası var ne olur o kırmızıları görmiyim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yeni 5 tane iğnem vardı 3 tane kaldı geçen gün kan verdim gebelik te baktırdım fakat çıkmadı sanırım bu ay da yok

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize bol dualı ve bol bebişli günler diliyorum....

sana çooooookk kızdımmmmmmmm
Bi kere biz şişko anne değil balık etli anne olcaz tamam mııııı

ya hayırlısı ile bebeklerinizi elinize alında bırakın kilo alın. Bende 3 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. Mayıs ayında tatsız bir kayıp yaşadım. Ve tekrar deniyorum şimdi yaşımda 37 ama inşallah tekrar hamile kalabilirim. Benim içinde dua edin.

Arkadaslar cuma gunu hurmetine Allah isteyen bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Kizlar benmde gebelik suphem vardi biliyorsunuz
bu sabah kotu bi suprisle karsilastim malesef hamile
degilim hastalandim hemen doktoruma randevu aldim
yarin.gidicem doktora umarim doktor ilaclarindan snra
mujdeli haberi veririm umutluyum bu doktorumdan

slm canım sana da hayırlı cumlar.. çok geçmiş olsun tatlım.. tahlil için çok erken davranmışsın ya azıcık sabırlı ol
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize bol dualı ve bol bebişli günler diliyorum....

a.slm hayırlı cumalar hoşgeldin

Arkadaslar cuma gunu hurmetine Allah isteyen bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
amin canım

mrb canım hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…