kızlar cutem dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
yalanmı kuzum hıh benımkine verdim hemen cevabı
Kızlar iyi akşamlar.Ben hala adet olmadım ama testlerim de negatif...Kan testi yaptırmadım daha okulum var.Çarşamba randevu aldım.Öyle gergin bir bekleyişteyim ki umut etmeye ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.Şu anda mide bulantım var ama soğuk almışımdır belki.28-30 günde olan düzenli adetim bugün 32.günümdeyim.Umarım durup durup gelmez...Umutlandım bayağı
kızlar cutem dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
günaydın kızlar güne kötü haberle başladım cutemin kanaması varmış
inşallah en yakın zamanda düzelir bebişine de bişey olmaz
amin ben tam neyi var bilmiyorum ama bebiş içinmiş sanırım cok cok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin
amin canım amiiin.. Allahım kimseyi değerli meleklerinden ayırmasın...
Ayyyy allah korusun Allah kimselere yasatmasin o acıyı. .
amin canım valla çok korkuyorum bende...
randevumuza daha 2 hafta var..görsekte rahatlasak Allahın izniyle
ne yapıyonnnn milletimmmmmm
kızlar kendime şaşırıyorumm :) gece canım lahmacun çekti sipariş ettik gece yarımda geldi :) kocaman bi lahmacun geldi kendime hayret ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?