slm hatunlar bugün nasılsınız bakalım özledim sizleri
Bilmiyorum canım ya bugün dönemin 33.günü.Eylül 6 sında çift çizgi gördüm,yani yumurtam çatladı.15 gün sonra da gelmesi lazım değil mi?Yarın sabah randevu aldım kadın doğumdan,bakarlar artık ne var ne yoksa çıkar.Çok düzenli olan adetimin gecikmesi beni uyuz ediyor sadece:)Beklemedeyim.Yarın sabah yazarım artık:)Bol bol öğürüyorum -ama akşamları...Bir de akşamları ateş basıyor hiç düşmedi bu defa...
a.slm tatlım ben iyiyim ya sen
bende geberiyorum meraktan iyi mi bişey oldu mu diye ama Allah rahatlık mı yada sabır mı veriyo anlamıyorum valla..
ben önümüzdeki hafta bi gün devlet hastanesine gidip ikili tarama yaptırıcam..9ekimdede kendi doktoruma gidicem..
nasıl bi ruh halindeyim düşünsene bi :S
iyiyim bende kuzum sahalardan uzak kaldım yapamıyorum sizsiz artık hayatımın parçası oldunuz canlarrrr
a.slm tatlım ben iyiyim ya sen
sağol canım benimmmm her zaman gel burda oldukça konuşuruz:13::13::13:
bu arada senin yaş kaç ben bilmiyorum:26:
tatlım evine bayıldım hele o çiçekli köşe takımına ve cam masana orda kahve keyfi on numara olur valla güle güle otur kuzum yeni eve yeni bebek inş
24 cnm sen kac yasındasın
daha güzeli senin olsun balım teşekkür ederimmm bende 22 yaşındayım
haklısın bitanem valla ama hiç stres yapma bak ben bugunden stres yapıyorum kendimi yiyorum hiç gerek yok rahat olmak gerekli rabbim zaten herseyın hayırlısını verir bebişlerimizi korusun inşallah
amin cnm inş ben kiradayım evim ve bebeğim olsun diye dua ediyorum
zamanla olur canım bende ilk evlendiğimde kiradaydım çok şükür şimdi evimizde var arabamızda..
rabbim tez zamanda sana tombiş tombiş bebişler ve sımsıcak huzurla oturacağın bi ev nasip eder
biiz geldiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk teyzoşlarrr :)
inanılmaz mide ağrısı çekiyorum sanırım gece yediğiim şey yüzünden
zamanla olur canım bende ilk evlendiğimde kiradaydım çok şükür şimdi evimizde var arabamızda..
rabbim tez zamanda sana tombiş tombiş bebişler ve sımsıcak huzurla oturacağın bi ev nasip eder
hoşgeldinizzzzzz ya senin oğlun olacak gibi sanki hep oğluşun demek geliyor içimdenbiiz geldiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk teyzoşlarrr :)
inanılmaz mide ağrısı çekiyorum sanırım gece yediğiim şey yüzünden
amiinnn amiiiin cümlesine inşallah canım..evi biliyodum ama arabayı bilmiyodum Allah tekerine taş koymasın kazasız belasız binin inşallah kuzucum..
hoş geldin cnmm lahmacunları mideye indirdin tabi ağrırmide koruyucu yokmu cnm
inş cnmmm hepimize birden en kısa zamanda aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?