Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hatunlar bugün nasılsınız bakalım özledim sizleri

oo kuzum olmussun sen :)) haydi inşallah hayırlı haberler ile gel :))) öğürtü için erken ama farklı belirtiler olabilir benide hapşuruk tutmuştu cok ilginç :))

haklısın bitanem valla ama hiç stres yapma bak ben bugunden stres yapıyorum kendimi yiyorum hiç gerek yok rahat olmak gerekli rabbim zaten herseyın hayırlısını verir bebişlerimizi korusun inşallah

iyiyim bende kuzum sahalardan uzak kaldım yapamıyorum sizsiz artık hayatımın parçası oldunuz canlarrrr

sağol canım benimmmm her zaman gel burda oldukça konuşuruz:13::13::13:
bu arada senin yaş kaç ben bilmiyorum:26:

a.slm tatlım ben iyiyim ya sen

tatlım evine bayıldım hele o çiçekli köşe takımına ve cam masana orda kahve keyfi on numara olur valla güle güle otur kuzum yeni eve yeni bebek inş

haklısın bitanem valla ama hiç stres yapma bak ben bugunden stres yapıyorum kendimi yiyorum hiç gerek yok rahat olmak gerekli rabbim zaten herseyın hayırlısını verir bebişlerimizi korusun inşallah

bide bana diyene bak :) ya canım ilkinden dolayı acayip tedirgin gidiyorum doktora..kapıda sıramı beklerken ellerim ayaklarım buz oluyo elimde olmadan titrediğimi hissediyorum..
ahhhhhhh bebiş ahhhhh neler yapıyosun bana

amin cnm inş ben kiradayım evim ve bebeğim olsun diye dua ediyorum

zamanla olur canım bende ilk evlendiğimde kiradaydım çok şükür şimdi evimizde var arabamızda..
rabbim tez zamanda sana tombiş tombiş bebişler ve sımsıcak huzurla oturacağın bi ev nasip eder

biiz geldiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk teyzoşlarrr :)
inanılmaz mide ağrısı çekiyorum sanırım gece yediğiim şey yüzünden

zamanla olur canım bende ilk evlendiğimde kiradaydım çok şükür şimdi evimizde var arabamızda..
rabbim tez zamanda sana tombiş tombiş bebişler ve sımsıcak huzurla oturacağın bi ev nasip eder

amiinnn amiiiin cümlesine inşallah canım..evi biliyodum ama arabayı bilmiyodum Allah tekerine taş koymasın kazasız belasız binin inşallah kuzucum..

inş cnmmm hepimize birden en kısa zamanda aminnnnn

biiz geldiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk teyzoşlarrr :)
inanılmaz mide ağrısı çekiyorum sanırım gece yediğiim şey yüzünden
hoşgeldinizzzzzz ya senin oğlun olacak gibi sanki hep oğluşun demek geliyor içimden
amiinnn amiiiin cümlesine inşallah canım..evi biliyodum ama arabayı bilmiyodum Allah tekerine taş koymasın kazasız belasız binin inşallah kuzucum..

sağol bitanem arabayı haziranda aldık evden tam bi ay önce yeni sayılmaz artık zaten 2. el. ama yetiyor çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin

hoş geldin cnmm lahmacunları mideye indirdin tabi ağrır mide koruyucu yokmu cnm

hoşbuldukkk..
ayy sorma canım ama napayım dayanamadım gece çıldırıcaktım eşim gel bişeyler yapalım biz diyo yok ben lahmacun istiyorum dedim bide acılı istedim acısızın tadı olmuyo diye ahh ben ahhhh tam dayaklığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…