kahvaltımı yaptımm oturuyorum :)
sen napıyosun bakıyım
bende napim pc yi açtım takılıyorum ders çalışacağımda yarın çalış dio diğer yanım
kızlar folik asiti gece yatmadan önceye aldım
miğde bulantım inanılmaz hafifledi normalmi acaba hapmı bukadar benı mahvetmişti yani :/
yine var ama böyle manyak gibi değilim
korktum şimdi bu kadar azalınca bulantım
oyyy en nefret ettiğim şey evde yalnızken pc varken ders çalışmak
sen bana bakma dersini çalış kuzum..ne zaman ilk sınav aralıkda mı?
evet canım 14-15 aralıkta ilk sınav
Allah zihin açıklığı versin kuzum kendi başına çalışmak çok daha zor valla..
şimdi kaçıncı sınıftın sen ?
evet biraz zor ama ben seviyorum.. 2. sınıfım
ben hep gece yatmadan alıyorum canım..doktoruma sormuştum bi sakıncası var mı diye yoo gayt ii yapıyosun demişti..
demekki çok sarstı senin bünyeni kuzum..
benim 2. sınıftan 4 dersim var yaa veremedim
vay tamam ama ilk başlarda o kadar değildi demek bebek büyüdükçe iyice etkiledi
korkum da var ay cok zor ya valla 10 ekime kadar nasıl bekleyecegım bilmiyorumpof ama en azından o berbat bulantılar gitti :)
verirsin inşallah
benim önceki kontrolüm 3eylüldü kuzum kaç hafta oldu düşünsene bi ben napayım
ben varya cok acık soyluyorum geberirdim sanırım yada duramaz kesin giderdim yeminle tebrik ediyorum bu kadar sabırlı olduğun için :)
rahat olmak herzaman iyidir bakma sen bana bende rahattım ama huyumu suyumu değiştirdi bu cocuk benim
canım inşallah hamişsindir idrar testi geç çıkıyor ya hiç sorun etme kendine stres yapma ondanda gecikmesin oluruna bırak bakalım
bak kendini dinliyorsun bi farklılık hissedersin ne kadar kendimizi hamiş olmaya inandırsakta farklılık hissediyorsak hamiş olduğumuzu anlıyoruz ben öyle anladım cokta dinleme kendini tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :))
Kızlar selamlar,
38s'cim ben de hamileyim canım, listeye beni de eklee :) Ayrıca uzun süredir bekleyen arkadaşlara bazı tavsiyelerim olacak.
1-Arkadaşlar ben daha önce hemen hamile kalmış olmama rağmen 8 aydır gebe kalamıyordum. Hormon tetkiklerim yapılınca guatr olduğum ortaya çıktı. TSH hormonum çok düşüktü, dahiliyeciye gittim bana ilaç verdi ve TSH hormonumun normal seviyeye geldiği ilk ay hemen hamile kaldım. Tavsiyem siz de henüz yaptırmadıysanız hemen hormon testlerinizi yaptırın.
2- Daha önce bir kaybım olmuştu, bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. Hangi doktora gittiysem ilk çocuklarda böyle şeyler olabilir tekrar hamile kaldığınızda düşük olcak diye bir şey yok dediler. Sadece bu son gittiğim doktor bana bir gen testi yaptırdı ve pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı. Eğer diğer doktorları dinleseydim yine bebeğim düşecekti. Size tavsiyem düşük yaşadıysanız pıhtı probleminiz var mı kesin araştırın.
Böyle işte dostlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim gibi beklemeyenler bizim derdimizden anlamaz. Ümidinizi kesmeyin ama boş boş da durmayın olur mu? Doktora gidin mutlaka. Hepinize kucak dolusu sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?