Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen ay da böyle oldu bi türlü yumurtam çatlayamadı 1 hafta gecikti..o yüzden aslında güvenemiyorum...

canım bak farkına varmışsın bu bile çok güzel bir şey. sen değerlendir bol bol dua et stres yapma yeter tamam mı

hopesss canım istersen batını ve yaşını yaz listeye ekleyim:))

saol canım akşamdan akşama da olsa nete gelip konuşabilirim sizinle...inşallah o nazar boncukları bize de nasip olur en kısa zamanda:)

tabiki canım beklerim ben bu saate kadar girerim genelde. inşallah tatlım :))

amin canım inşallah sıkma kendini rahatlamaya çalış biraz ve başka şeylerle oyalan bence

Walla bi yandan çalışıyorum bi yandan kafam çalışıyor bunlara bende hayret ettim:) teşekkürler canım şimdi daha rahatım rabbim hayırlısı neyse onu ver bana diyorum:) hepimiz için dua ediyorum

canım hiç bişeyi takma kafana :))bebeğim inşallah yarında güzel bi değer çıkar da bayram ederiz

İnşallah bebeğim inşallah sırayla sonra sen sonra diğer arkadaşlar verir bu güzel haberi dizine muhakkak buz uygula belkide çok diz çöktün yada dizini altına alıp oturuyorsun ortopedi de olduğum çok belli oldu kız :)))

amin canım benim amin inşallah sen yeterki içini ferah tut bak nasıl güzel haberler peşpeşe gelecek başı gelmiş geriside gelecek sen merak etme

İnşallah canım ağzından bal damlıyor inşallah.nasıda destek oluyorsunuz bana içimi ferahlatıyorsunuz iyi ki varsınız arkadaşlar:)))

Herkese Selamlar neredeyse bir haftadır bakmadım topiğe...nasılsınız kızlar ?

Günaydın hanımlarrr ,

Nasılsınız bakalım? Bugün umarım bol bol güzel haber alırız....
Benim dün akşam vücut ısım baya yüksekti ; 37.4 e kadar çıktı hatta
Göz bebeklerimde büyükmüş , eşim öyle dedi Bugünde sağ kasığımda ağrı var :44:
Allahım umarım bunların hiç biri psikoloji değildir

günaydn cnm inş değildir dediğn gibi bat ne zamn senn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…