Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adetten içinde arta kalandır canım. yumurtlama döneminde olmaz herhalde öyle düşünüyorum

benimde ilk aklıma o geldi ama ilk defada böyle bişey olduya işte bi umut :) ay neyse düşünmiycem bu ay imkansız gibi bişey zaten ne yumurtlama günüme baktm ne takip ettim rastgeleydi zaten :)

benimde ilk aklıma o geldi ama ilk defada böyle bişey olduya işte bi umut :) ay neyse düşünmiycem bu ay imkansız gibi bişey zaten ne yumurtlama günüme baktm ne takip ettim rastgeleydi zaten :)

bende iyi değerlendiremedim bu ayı ama dediğin gibi bi umut işte :))

kesinlikle benim eşimde gurur yapıyor bende yoktur bir şey diyor ama her şey olabilir yani ben doktora kontrole gidiyorsam onun da gitmesi lazım tek taraflı mı oluyor bu cocuk

Kesinlikle... Onu doktora gtmeye ikna etmelisin canım benim...
Senin doktor ne dedi peki?

Belki üstüne görmüşsündür canım benim,hiç test yaptın mı bu olaydan sonra?

kızlar dün sol bacağımın diz bölgesine bi ağrı girdi durduk yere. akşam yatarken de oldu. üşüttüm mü acaba sizce ondan mı oldu?

Canım dizine günde 4kere 10dakika buz koy geçmezse doktora git:)) üşütünce diz pek ağrımaz ağrısa da sızlar durduk yere ağrı girmez) acaba çok yürüdün çok merdiven çıkıp indin yada yers bi hareket mi yaptın mesela ayaklar Sabit dururken arkaya dönmeye çalışmak gibi???

haaa şöyle tatlım benim güzel düşün ya bak istersen bi daha yap testi. için rahat etsin ya çok strese girmişsin bebeğim ya ondan kızdım sana kusura bakma

Ya kocama tartıştık üstüne bu kadar muamma delirtmek üzereydim ama geçti biraz.sabahki de silik çıktı.artık hasta olmazsam yarın kan göndereceğim tekrar bakalım .kızdın hoşuma gitti kendime geldim biraz

lütfen canım ya pozitif düşün pozitif olsun herşey

Canım pozitif düşünsem üzülürüm diye düşünüyorum allahım sen bana ferahlık ve hakkımda en hayırlısı neyse onu ver diyorum yarınki sonucu değilde bu akşamı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.rabbim inşallah isteyen herkese bir an önce nasip eder.

amin canım inşallah sıkma kendini rahatlamaya çalış biraz ve başka şeylerle oyalan bence

amin canım benim amin inşallah sen yeterki içini ferah tut bak nasıl güzel haberler peşpeşe gelecek başı gelmiş geriside gelecek sen merak etme

merhabalar kızlar..tüm gün internete giremiyorum ben geldiğimde de kimse olmuyo :) ama bişe sormak istiyorum afedersiniz ama sanki yumurtlamam bugün benim çünkü belirtiler onu gösteriyo.ama yumurtlama gününden bi gün önce ilişkiye girmek yeterli midir? 2 gün arayla yapmak en doğrusuymuşya sırf yumurtlamam bugün die üst üste iki gün ilişkiye girmeye gerek yoktur demi?

doktorlar gun asırı onerıyor genelde ama eger yumurtlama gunun oldugunu dusunuyorsan bugun de beraber olabılırsın. 2 gun de bır olmamalı bence cunku yanlıs bılmıyorsam bayanların yumurtası 24 saat yasıyor

Son düzenleme:
Gunaydin canim inslalah hamilesindir :) hic atesini olcdun mu?

yok canım hiç ateşimi ölçmedim. bu ay pek üstüne düşmek istemedim. önceki gibi çok düşünmedim. ama gün yaklaştıkça sabırsızlık artıyo tabi. bakılım yarın belli olacak. ama hala hafif hafif mide bulantılarım devam ediyo. birde sigarayı bırakmak istiyorum. geçen ay doktor hamilesin dediği anda bırakmıştım ne güzel.

mrb canım benim ne yapıyosun:)) sigarayı bırakmaya çalış canım sağlığına dikkat etmen gerekiyo

mrb canım yumurtlaman oluyosa değerlendir takma kafana gün aşırı diye:)

Canim benim hakkînda hayirlisi olsun insallah bebisin ordadir :) keske geri baslamasaydin sigaraya ne guzel burakmissin

düşünceli arkadaşım benim devamlı ağrımıyo ya arada oluyo 5 dk sonra geçiyo. bu dediklerinin hiçbirini de yapmadım nedense anlamadım gitti

canım hiç bişeyi takma kafana :))bebeğim inşallah yarında güzel bi değer çıkar da bayram ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…