- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
adetten içinde arta kalandır canım. yumurtlama döneminde olmaz herhalde öyle düşünüyorum
benimde ilk aklıma o geldi ama ilk defada böyle bişey olduya işte bi umut :) ay neyse düşünmiycem bu ay imkansız gibi bişey zaten ne yumurtlama günüme baktm ne takip ettim rastgeleydi zaten :)
kesinlikle benim eşimde gurur yapıyor bende yoktur bir şey diyor ama her şey olabilir yani ben doktora kontrole gidiyorsam onun da gitmesi lazım tek taraflı mı oluyor bu cocuk
bişey diyimmi öyle belirtileri falan okurken gördüm aklıma geldi benim geçen ayki adetimin 10. günü kahverengi ve pembemsi akıntım geldi (adetim bittikten 5-6 gün sonra yani)
anneme söylemiştim hamilelik nişanındır belki demişti kocakarı hurafeleri ne nişanı diyip gülmüştüm :)
Belki üstüne görmüşsündür canım benim,hiç test yaptın mı bu olaydan sonra?[/QUOT
sanmıyorum cnm ya normal adet oldum bittim 5-6 gün sonra lekelenme oldu testte hiç aklıma gelmedi
kızlar dün sol bacağımın diz bölgesine bi ağrı girdi durduk yere. akşam yatarken de oldu. üşüttüm mü acaba sizce ondan mı oldu?
haaa şöyle tatlım benimgüzel düşün ya bak istersen bi daha yap testi. için rahat etsin ya çok strese girmişsin bebeğim ya ondan kızdım sana kusura bakma
lütfen canım ya pozitif düşün pozitif olsun herşey
Canım pozitif düşünsem üzülürüm diye düşünüyorum allahım sen bana ferahlık ve hakkımda en hayırlısı neyse onu ver diyorum yarınki sonucu değilde bu akşamı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.rabbim inşallah isteyen herkese bir an önce nasip eder.
Canım pozitif düşünsem üzülürüm diye düşünüyorum allahım sen bana ferahlık ve hakkımda en hayırlısı neyse onu ver diyorum yarınki sonucu değilde bu akşamı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.rabbim inşallah isteyen herkese bir an önce nasip eder.
merhabalar kızlar..tüm gün internete giremiyorum ben geldiğimde de kimse olmuyo :) ama bişe sormak istiyorum afedersiniz ama sanki yumurtlamam bugün benim çünkü belirtiler onu gösteriyo.ama yumurtlama gününden bi gün önce ilişkiye girmek yeterli midir? 2 gün arayla yapmak en doğrusuymuşya sırf yumurtlamam bugün die üst üste iki gün ilişkiye girmeye gerek yoktur demi?
Gunaydin canim inslalah hamilesindir :) hic atesini olcdun mu?
doktorlar gun asırı onerıyor genelde ama eger yumurtlama gunun oldugunu dusunuyorsan bugun de beraber olabılırsın. 2 gun de bır olmamalı bence cunku yanlıs bılmıyorsam bayanların yumurtası 24 saat yasıyor
yok canım hiç ateşimi ölçmedim. bu ay pek üstüne düşmek istemedim. önceki gibi çok düşünmedim. ama gün yaklaştıkça sabırsızlık artıyo tabi. bakılım yarın belli olacak. ama hala hafif hafif mide bulantılarım devam ediyo. birde sigarayı bırakmak istiyorum. geçen ay doktor hamilesin dediği anda bırakmıştım ne güzel.
merhabalar kızlar..tüm gün internete giremiyorum ben geldiğimde de kimse olmuyo :) ama bişe sormak istiyorum afedersiniz ama sanki yumurtlamam bugün benim çünkü belirtiler onu gösteriyo.ama yumurtlama gününden bi gün önce ilişkiye girmek yeterli midir? 2 gün arayla yapmak en doğrusuymuşya sırf yumurtlamam bugün die üst üste iki gün ilişkiye girmeye gerek yoktur demi?
yok canım hiç ateşimi ölçmedim. bu ay pek üstüne düşmek istemedim. önceki gibi çok düşünmedim. ama gün yaklaştıkça sabırsızlık artıyo tabi. bakılım yarın belli olacak. ama hala hafif hafif mide bulantılarım devam ediyo. birde sigarayı bırakmak istiyorum. geçen ay doktor hamilesin dediği anda bırakmıştım ne güzel.
Canım dizine günde 4kere 10dakika buz koy geçmezse doktora git:)) üşütünce diz pek ağrımaz ağrısa da sızlar durduk yere ağrı girmez) acaba çok yürüdün çok merdiven çıkıp indin yada yers bi hareket mi yaptın mesela ayaklar Sabit dururken arkaya dönmeye çalışmak gibi???
Ya kocama tartıştık üstüne bu kadar muamma delirtmek üzereydim ama geçti biraz.sabahki de silik çıktı.artık hasta olmazsam yarın kan göndereceğim tekrar bakalım .kızdın hoşuma gitti kendime geldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?