eeee szde ne var ne yok ttlım keyfler yrndemi:)
çok şükür yerinde tatlım ya
aman ii olsun bakalm:)
bende özledm canım ya tamm tamm açmam şu işleride halldeymde yarndan itibaren yne çarşı pazarvalla özlemişim kız seni bi daha arayı fazla açma:))
bende özledm canım ya tamm tamm açmam şu işleride halldeymde yarndan itibaren yne çarşı pazar
tamam tatlım :)) fazla yorma kendini
bebek çalışmlrı ne drmda:)
evet canım Allahtan hayırlısını dileyeliminşallah şu tahlilleri de yaptırdıktan sonra rahatlarsın bitanem ya. bende yaptırdıktan sonra çok rahatladım valla
kızlar, selam..
nasılsınız?
bu aralar işler yoğun, okusam da yazamıyorum pek..
var mı yeni hamile haberi?
dün kontrolüm vardı, bebişi gördük.büyümüş fasulyecik..
kalp atışını duyduk harika bir şey..
Allah size de nasip etsin.
doktor her şey yolunda dedi, gelişimi gayet güzelmiş tam gününde görünüyor dedi.
sıkı takip ediyor beni doktorum önceki düşükten dolayı 2 hafta sonra yine çağırdı.
öncekinde gerilik vardı bebeği ilk gördüğümüzde de zaten 2. gidişimizde gelişmediğini ve kalbinin durduğunu görmüştük
içim baya rahatladı.
bundan sonra Allah'ın izniyle kucağıma alacağıma inancım arttı.
Bende rahatlayacağım eminim bi problem olsa bile artık çoğu şeyin çözümü var nasıl olsa önemli değil.bakalım Pazartesi izin alıp doktora gideceğim inşallah.
o ne kız çok yaşlıymışsın gibi söylüyosun:)) sen daha küçüksün bebeğim
çalışmalar bitti bile canım sonuç beklemekteyiz...
yaa deilim işte ben en çok kardeşi ne zaman yapıcam diye düşünüorum heralde 35imde falan doğururum ikiyi
yalnız birincisini yaptımda ikincisi kaldı
listeye eklenince noluyo kız benide ekleyin
yaş 28 bat 19 nisan (bugün)
:)) bu sene bi tane bebişin olur inşallah 2 sene sonra da bi daha yaparsın:)) birlikte hamişlik bekliyoruz canım kimse kimseye batını sormuyo hamiş olanları da ordan görebiliyolar
yaa deilim işte ben en çok kardeşi ne zaman yapıcam diye düşünüorum heralde 35imde falan doğururum ikiyi
yalnız birincisini yaptımda ikincisi kaldı
listeye eklenince noluyo kız benide ekleyin
yaş 28 bat 19 nisan (bugün)
:)) bu sene bi tane bebişin olur inşallah 2 sene sonra da bi daha yaparsın:)) birlikte hamişlik bekliyoruz canım kimse kimseye batını sormuyo hamiş olanları da ordan görebiliyolar
tamam o zaman bende gelimmi aranıza
geldin zaten şekerim
evet gördüm
bizim adımızın yanında da bebiş dönsün
merhaba arkadaşlar. ben de hamile kalmak istiyorum, beni de yazarmısınız. ben nisanın 10unda regl oldum, 15inde bitti. şimdi hangi günler hamile kalmam için uygun olur acaba? bi de bat falan yazıyorsunuz ya ne anlama geliyor bilemedim yardımcı olurmusunuz?
evet gördüm
bizim adımızın yanında da bebiş dönsün
ayy inşalllahhhh bebeğim ya
merhaba arkadaşlar. ben de hamile kalmak istiyorum, beni de yazarmısınız. ben nisanın 10unda regl oldum, 15inde bitti. şimdi hangi günler hamile kalmam için uygun olur acaba? bi de bat falan yazıyorsunuz ya ne anlama geliyor bilemedim yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?