Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar, selam..
nasılsınız?
bu aralar işler yoğun, okusam da yazamıyorum pek..
var mı yeni hamile haberi?

dün kontrolüm vardı, bebişi gördük.büyümüş fasulyecik..
kalp atışını duyduk harika bir şey..
Allah size de nasip etsin.
doktor her şey yolunda dedi, gelişimi gayet güzelmiş tam gününde görünüyor dedi.

sıkı takip ediyor beni doktorum önceki düşükten dolayı 2 hafta sonra yine çağırdı.
öncekinde gerilik vardı bebeği ilk gördüğümüzde de zaten 2. gidişimizde gelişmediğini ve kalbinin durduğunu görmüştük
içim baya rahatladı.
bundan sonra Allah'ın izniyle kucağıma alacağıma inancım arttı.

evet canım Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah şu tahlilleri de yaptırdıktan sonra rahatlarsın bitanem ya. bende yaptırdıktan sonra çok rahatladım valla

Bende rahatlayacağım eminim bi problem olsa bile artık çoğu şeyin çözümü var nasıl olsa önemli değil.bakalım Pazartesi izin alıp doktora gideceğim inşallah.

slm canım iyiyiz sen nasılsın? ayy çook sevindim ya sağlıklıymış maşallah. inşallah o duyguyu bizlerde yaşarız güzelim ya. inancını hiç kaybetme dualarımız seninle tatlım:))

Bende rahatlayacağım eminim bi problem olsa bile artık çoğu şeyin çözümü var nasıl olsa önemli değil.bakalım Pazartesi izin alıp doktora gideceğim inşallah.

tabiki öyle canım hiç kafana takma ya :) umarım bişey çıkmaz bitanem

o ne kız çok yaşlıymışsın gibi söylüyosun:)) sen daha küçüksün bebeğim

yaa deilim işte ben en çok kardeşi ne zaman yapıcam diye düşünüorum heralde 35imde falan doğururum ikiyi
yalnız birincisini yaptımda ikincisi kaldı
listeye eklenince noluyo kız benide ekleyin
yaş 28 bat 19 nisan (bugün)

çalışmalar bitti bile canım sonuç beklemekteyiz...

ay hadi hayırlı sonuçlar olsun kuzum

merhaba arkadaşlar. ben de hamile kalmak istiyorum, beni de yazarmısınız. ben nisanın 10unda regl oldum, 15inde bitti. şimdi hangi günler hamile kalmam için uygun olur acaba? bi de bat falan yazıyorsunuz ya ne anlama geliyor bilemedim yardımcı olurmusunuz?

mrb canım bat bi sonraki adet tarihindir. sayfanın üstünde araçlar var orda ovulasyon tarihi hesaplamaya gir adet tarihini yazarsan hesaplıyo o zaten

bat adet günün tatlım
sitenin ana sayfasında araçlar diye bi bölüm var
ovulasyon testi var ona bilgilerini gir takvim çıkıyo ordan bakabilirsin
genelde adetin 1. gününden itibaren sayıp 14. gün falan ideal deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…