- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
slm canım iyiyiz sen nasılsın? ayy çook sevindim ya sağlıklıymış maşallah. inşallah o duyguyu bizlerde yaşarız güzelim ya. inancını hiç kaybetme dualarımız seninle tatlım:))
kızlar merhaba
bizde korunmayı bıraktık bu ay bakalım ne zaman nasip olucak bebiş
buarada korunmayı bırakan ve hamilelik bekleyen herkese folik asit tavsiye ediyorum
benim doktorumda hamilelik düşünmeye başladığın zaman içmeye başla dedi
hem vücudu gebeliğe hazırlıomuş hemde bebişin ilk gelişim esnasında çok faydalıymış sinir sistemine falan
tabiki öyle canım hiç kafana takma ya :) umarım bişey çıkmaz bitanem
Seesozden guzelim benim sasirdim negatifi gorunce. Cunku testte cikmisti ya. Ama uzulme canim hayirlsii olsun insllah bidahaki aya tutar merak etme tmm :)
Ttlım ben hiç şaşırmadım:))) testte çok silik çıkmıştı kanda da alt sınırda 6.2 çıkınca zaten hevesim kaçtı:))) Rabb'imden hayırlısı.bak senin bebiş kaç aydan sonra geldi demekki zamanı buymuş.bizim içinde aynısı geçerli.vakti ne zamansa hayırlısıyla artık. Üzülmedim aksine ferahladım. Arada kalmak daha çok yoru beni. Sahi güzelim sen kaçıncı denemeden sonra hamile kaldın??
Canım ben de ümitlenmiştim senden. Ama tabiki dediğin gibi hayırlısı olsun. Mutlaka vardır bir zamanı. Bu kaçıncı denemendi??? Birde ilk çocuk mu olcak Allah nasip ederse??
:)))) bi ben ümitlenmedim sanırım.bizim 3.denememizdi bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ondan biraz olur gibi düşünmüştüm.ilk çocuk olacak Allah'ın izniyle.bakalım bu ay bi doktora kontrole gidelim içimizi rahatlatalım dedik kısmet olursa. Senin kaçıncı denemende canım var mı başka çocuk?
:)))) bi ben ümitlenmedim sanırım.bizim 3.denememizdi bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ondan biraz olur gibi düşünmüştüm.ilk çocuk olacak Allah'ın izniyle.bakalım bu ay bi doktora kontrole gidelim içimizi rahatlatalım dedik kısmet olursa. Senin kaçıncı denemende canım var mı başka çocuk?
Ttlım ben hiç şaşırmadım:))) testte çok silik çıkmıştı kanda da alt sınırda 6.2 çıkınca zaten hevesim kaçtı:))) Rabb'imden hayırlısı.bak senin bebiş kaç aydan sonra geldi demekki zamanı buymuş.bizim içinde aynısı geçerli.vakti ne zamansa hayırlısıyla artık. Üzülmedim aksine ferahladım. Arada kalmak daha çok yoru beni. Sahi güzelim sen kaçıncı denemeden sonra hamile kaldın??
Dedigin gibi hayirlisi olsun :)) ben ocaktan beri deniyorduk canim 3. Denememizde oldu. Cok bekletmedi bebisim bizi :) ama korunmayi yazin burakmistim 6. Ayda
Bizimde 3. denememiz bu ay.. bakalım batım 21 nisan çok sabırsızlanıyorum ama burda sen gibi hamile olanları okudukça çok mutlu oluyorum.. inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla
inşallah olur benimde bata az kaldı ama kahve lekelenmelerim başladı malesef 6. ay denememizde sonuçsuz olcak sanırım
Walla şuan kafam çok rahatladı önümüzdeki ay kısmetse isteklerimiz.bişey çıkmaz Allah'ın izniyle:)) teşekkür ederim bebeğim desteğin için.ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler merak ettiniz benimle ilgilendiniz bana destek oldunuz arkadaşlığınız mükemmel herbirinizin)) seviyorum uleenn hepinizi;P
kızlar bugün benim bat günüm. dayanamadım kanda b- hcg baktırdım. hemşire aradı negatif dedi. çok kötüyümmmmm... yine hüsrana uğradım. üstelik hala regl olmadım. 38s canım lütfen yarın sen bari güzel haber ver.(((
lekelenmeler kanamaya dönüşmedikçe sorun yok diye biliyorum... şimdiden üzülme olumlu olmaya çalış canım
inşallah olur benimde bata az kaldı ama kahve lekelenmelerim başladı malesef 6. ay denememizde sonuçsuz olcak sanırım
oda bi umut tabide benim 2 gün bu lekelenme olur sonra normal adetim gerçekleşir hiç şaşmadı...bu aydan çok ümidim yoktu ama yinede üzülüyor insan :) napalım kısmet hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?