Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım iyiyiz sen nasılsın? ayy çook sevindim ya sağlıklıymış maşallah. inşallah o duyguyu bizlerde yaşarız güzelim ya. inancını hiç kaybetme dualarımız seninle tatlım:))

inanın ben de sizin için dua ediyorum.
benim sabah bulantılarım biraz zorluyor beni. işe servisle gidemez oldum.
kusma olmuyor ama, aç kalınca midem çok bulanıyor..
sürekli birşeyler tıkınıyorum. çubuk kraker, balık kraker :)
1 kilo almışım bile.

etten köfteden sulu yemeklerden tiksindim :)
hep kuru şeyler yemek istiyorum..
sonra da 3 litre su içiyorum :)
doktor bu haftalardan sonra rahatlarsın merak etme dedi.
idrar tahlilim kötü çıkmıştı yine yaptım ilaca gerek kalmadı çok şükür.
bol bol su iç dedi

aşerdiğim ilk şey kola oldu ki normalde çok sevmem.
aşerdiğim şey de yani.. zararlı.
ama nefsimi körelteyim dedim içtim biraz..
böyle işte :)

bana da söylemişti doktorum. ben de bu ay düzenli olarak kullandım.

kızlar bugün benim bat günüm. dayanamadım kanda b- hcg baktırdım. hemşire aradı negatif dedi. çok kötüyümmmmm... yine hüsrana uğradım. üstelik hala regl olmadım. 38s canım lütfen yarın sen bari güzel haber ver. (((

Son düzenleme:
Seesozden guzelim benim sasirdim negatifi gorunce. Cunku testte cikmisti ya. Ama uzulme canim hayirlsii olsun insllah bidahaki aya tutar merak etme tmm :)

tabiki öyle canım hiç kafana takma ya :) umarım bişey çıkmaz bitanem

Walla şuan kafam çok rahatladı önümüzdeki ay kısmetse isteklerimiz.bişey çıkmaz Allah'ın izniyle:)) teşekkür ederim bebeğim desteğin için.ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler merak ettiniz benimle ilgilendiniz bana destek oldunuz arkadaşlığınız mükemmel herbirinizin)) seviyorum uleenn hepinizi;P

Seesozden guzelim benim sasirdim negatifi gorunce. Cunku testte cikmisti ya. Ama uzulme canim hayirlsii olsun insllah bidahaki aya tutar merak etme tmm :)

Ttlım ben hiç şaşırmadım:))) testte çok silik çıkmıştı kanda da alt sınırda 6.2 çıkınca zaten hevesim kaçtı:))) Rabb'imden hayırlısı.bak senin bebiş kaç aydan sonra geldi demekki zamanı buymuş.bizim içinde aynısı geçerli.vakti ne zamansa hayırlısıyla artık. Üzülmedim aksine ferahladım. Arada kalmak daha çok yoru beni. Sahi güzelim sen kaçıncı denemeden sonra hamile kaldın??

Canım ben de ümitlenmiştim senden. Ama tabiki dediğin gibi hayırlısı olsun. Mutlaka vardır bir zamanı. Bu kaçıncı denemendi??? Birde ilk çocuk mu olcak Allah nasip ederse??

Kızlar bu arada hiç farketmemiştim. Ben evleneli 2 yıl 2 ay 2 gün olmuş :))) Kendime moral vermeye çalışıyorum işte

Canım ben de ümitlenmiştim senden. Ama tabiki dediğin gibi hayırlısı olsun. Mutlaka vardır bir zamanı. Bu kaçıncı denemendi??? Birde ilk çocuk mu olcak Allah nasip ederse??

:)))) bi ben ümitlenmedim sanırım.bizim 3.denememizdi bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ondan biraz olur gibi düşünmüştüm.ilk çocuk olacak Allah'ın izniyle.bakalım bu ay bi doktora kontrole gidelim içimizi rahatlatalım dedik kısmet olursa. Senin kaçıncı denemende canım var mı başka çocuk?

Canım benim bu ay 7. denememdi.. benim durum biraz farklı. Benim ikinci evliliğim. Eşimin de benim de ilk evliliğimizden birer kızımız var. Bir de ortak olsun istiyoruz.

Nasıl yaa? Cidden negatif mi çıktı? Çok enteresan... Canın sağolsun.. Olsun canım Rabbim ömür versin inşaallah, denersiniz yeniden 5in üstünde çıkmasının sebebi acaba tutunamamış olduğundan mıdır? Doktor bir şey dedi mi canım?

Dedigin gibi hayirlisi olsun :)) ben ocaktan beri deniyorduk canim 3. Denememizde oldu. Cok bekletmedi bebisim bizi :) ama korunmayi yazin burakmistim 6. Ayda

Dedigin gibi hayirlisi olsun :)) ben ocaktan beri deniyorduk canim 3. Denememizde oldu. Cok bekletmedi bebisim bizi :) ama korunmayi yazin burakmistim 6. Ayda

Bizimde 3. denememiz bu ay.. bakalım batım 21 nisan çok sabırsızlanıyorum ama burda sen gibi hamile olanları okudukça çok mutlu oluyorum.. inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla

Bizimde 3. denememiz bu ay.. bakalım batım 21 nisan çok sabırsızlanıyorum ama burda sen gibi hamile olanları okudukça çok mutlu oluyorum.. inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla

inşallah olur benimde bata az kaldı ama kahve lekelenmelerim başladı malesef 6. ay denememizde sonuçsuz olcak sanırım

bende seni seviyorum bebişimmm

hayırlısı olsun tatlım ya valla ben kırmızı kart görecek gibiyim:))

lekelenmeler kanamaya dönüşmedikçe sorun yok diye biliyorum... şimdiden üzülme olumlu olmaya çalış canım

oda bi umut tabide benim 2 gün bu lekelenme olur sonra normal adetim gerçekleşir hiç şaşmadı...bu aydan çok ümidim yoktu ama yinede üzülüyor insan :) napalım kısmet hakkımızda hayırlısı

oda bi umut tabide benim 2 gün bu lekelenme olur sonra normal adetim gerçekleşir hiç şaşmadı...bu aydan çok ümidim yoktu ama yinede üzülüyor insan :) napalım kısmet hakkımızda hayırlısı

Belli olur bi bakarsın şaşacağı tutar :) yinede hakkımızda hayırlısı evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…